Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grymmm

Nienawidze meza.

Polecane posty

Gość Grymmm

Moje malzenstwo to porazka. To co on do mnie mowi uwlacza wszelkiej godnosci. Nienawidze go! Sie wkopalam :( idiotka ze mnie. Balam sie samotnosci a teraz o niej marze. Mamy synka. Tyle dobrego w moim zyciu.. Cholera mam dopiero 27 lat i sobie juz spieprzylam zycie.

Gość Grymmm
Pewnie pociagniemy razem z 2 lata jeszcze ( ze wzgledow finansowych) a potem rozwod i 30 na karku, dziecko i stracone zycie :(((

Gość hrfrefgh
Nie jesteście same

Gość Agnes_900
Może to marne pocieszenie, ale lepiej już być rozwódką niż starą panną. :) Życzę CI jednak, żeby po rozstaniu jakoś Ci się ułożyło. Może poznasz nowego wartościowego człowieka, a może po prostu będziesz szczęśliwą samotną mamą.

Gość Grymmm
Rzeczywiscie malzenstwo to przezytek. Po co sie tak mordowac? Jedno sie ma zycie i mam je spedzic z takim kutasem jak moj maz? Samemu nie jest tak zle! Zajecie sobie trzeba znalezc i tyle. Sex? Dla mnie moze nie istniec. Myslalam ze na kafe same szczesliwe mezatki. Zawsze sie chwalicie co to wasi m nie robia w donu. Moj nie robi nic tylko mnie wkurwia i poniza.

nawet jeżeli się rozstaniecie, to dlaczego masz mieć spieprzone życie? wiem, latwo mówić. Ale masa ludzi przez to przechodzi i po pewnym czasie udaje im się znów być szczęśliwym. A wy macie się do kogo usmiechać, bo macie swoje ukochane dzieci :-)