Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejdl

Zauwazylem, ze tutaj na forum prawie każda kobieta ma faceta z kolei faceci

Polecane posty

Gość dejdl

to zazwyczaj prawiczki.. na tym forum to jest jasne odzwierciedlenie realnego zycie prawie kazda kobieta ma kogos.. z kolei wiekszosc facetow zyje w samotnosci i celibacie, to naprawde smutne ;/

Gość policzydłoo
ja jestem sama i żyję w celibacie :P

Gość bo to forum dla kobiet
na plotkarskim portalu. Tu nie wchodza na dłużej normalni faceci. bo i po co?

Gość bo to forum dla kobiet
"o jest jasne odzwierciedlenie realnego zycie prawie kazda kobieta ma kogos.. z kolei wiekszosc facetow zyje w samotnosci i celibacie, to naprawde smutne ;/" masz ty choć kawałek mózgu w głowie? Liczba mężczyzn i kobiet w związkach musi byc równa. Jezeli mamy 1040 facetów i 1000 kobiet (bo facetów rodzi się o kilka % więcej)... to nie ma szans żeby 900 kobiet było w związku a 500 facetów wolnych :P. Co prawda kilku może obskoczyć kilka lasek ale to tylko mały %.

Gość mi to rybka ze jestem
sam i prawiczek. Jak bedzie mi z tym zle to pojde do prostytutki 🖐️ narazie swoje zycie moge opisac..."zyc nie umierac"

Gość dejdl
mam mozg idiotko, a przede wszystkim znam ludzi i wychodze na ulice, w przeciwienstwie do ciebie.. to polega na tym, ze jest tylko jakas garstka facetow ktorzy maja stale kobiety i czesto je zmieniaja wiekszosc facetow jest po prostu samotna i trafi sie takiemu raz na 2-3 lata np, kobieta, z kolei ta sama kobieta przez te 3 lata obskoczy 5 facetów i tym sposobem kobiety zawsze kogos maja, a faceci sa zazwyczaj samotni

Gość tak to sobie tłumacz
siebie i swoich kumpli rodem z zemsty frajerów :classic_cool: