Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdfssssssssffds

ile czasu wcześniej trzeba wysłać zaproszenia na roczek?

Polecane posty

Gość dfgdfssssssssffds

?

Gość fetafeta
może autorka chce żeby było uroczyście?

Gość ja pierdziu co się robi???
Z 3 miesięcznym wyprzedzeniem najlepiej i w środek liścik z prośbą o potwierdzenie i wierszykiem sugerującym co goście mają ze sobą wziąć:-o Ja pierdolę, no błagam, opanujcie się! To urodziny, owszem pierwsze, ale urodziny, nie róbcie z tego wesela, zadzwoń i zaproś na torta i tyle, po co te ceregiele. Chyba,że restaurację wynajmujesz (o zgrozo!) , bo masz big famili:-o

Gość widać, że niektórym
nieźle odwala, a nie możesz normalnie osobiście zaprosić najbliższych?

Gość grtyuio
:):) taaaaaak,bo każdy ma wszystkich najbliższych na wyciagniecie ręki:) może pocztą musi wysłać.

Gość są telefony!
Można zadzwonić i tyle. Po kija te zaproszenia?:-o

Gość widać, że niektórym
to można zadzwonić, zaproszenia na roczek, a potem na komunii stoja 8-9 letnie panny z fryzurami jak na wesele w pelnym makijażu

Gość grtyuio
chorzy jesteście.Różne są sytuacje w życiu.Może to teściowa z którą nie gada?:D ale dziecko ją kocha:) ja myślę że 3 tygodnie to będzie ok

Gość widać, że niektórym
chorzy to są ci, którzy z urodzin dziecka robią aferę i wydarzenie na skalę przynajmniej komunii lub chrzcin, tylko zastanawiam się po co?

Gość grtyuio
czy ty zrozumiałaś pytanie??nikt nie prosił o Twoją opinię jak zaprosić tylko kiedy:) musisz byc najmądrzejsza?

Gość widać, że niektórym
a ty musisz byc najmadrzejsza? o twoją opinię tez nikt nie prosił, więc weź pod uwage fakt, że to jest forum i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie

Gość polucjantka
Ludzie!Puknijcie sie w glowy,blagam! Jakie zaproszenia do cholery? To sa URODZINY.Ja w ogole nie ogarniam zamieszania z roczkiem ,a co dopiero zaproszen?! :o Czy to nieszczesne dziecko nie bedzie mialo wiecej urodzin?Poza tym to jest imprezka DLA WAS! Dla rocznego malucha te Wasze bale to tylko i wylacznie stres.Co sie dzieje z ludzmi?roczek-bal,chrzciny-bal,komunia-bal. Ja piertole:o

Gość gość
A ja kupię zaproszenia. Będzie 17 osób i wynajmujemy część sali w restauracji. Koszt niewiele większy jak w domu, nie uśmiecha mi się siedzieć przy garach, sprzątać itp, nie mam też tylu talerzy, szklanek... Zaproszenie kupuję by każdy wiedział gdzie i o której godzinie ma być.

Gość gość
Moim zdaniem tuż przed poczęciem powinniście wysłać zaproszenia na roczek

Gość gość
Zaproszenia to fajna sprawa, nie rozumiem tego bólu d**y gościa z nickiem polucjantka - coś ci dolega, że się tak rzucasz? Czy raczej nikt cię nigdy nie zaprosił na taką imprezę i zazdrościsz? ;)

Gość gość
Ty od 17 osób , to ładnie walnięta jesteś ,ze odkopalas post z 2012 zeby się tym pochwalić