Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izunia 1987

Olewa mnie...:(

Polecane posty

Gość izunia 1987

Pisał,że mu sie podobam...ale na ostatnie moje 2 wiadomosci nie odpisal...nie rozumiem go..chyba go sobie odpuszcze:( nie lubie jak ktos mnie olewa:(

Gość tak a ty juz
zadzylas sie w nim zakochac. Widzialas pewnie goscia na fotce poznanego w sieci i juz chcesz z nim byc.

Gość izunia 1987
nie zakochałam tylko polubilam:) fajnie nam sie rozmawialo:) "znamy"sie od roku i nie z typowego portalu randkowego.Ale masz racje gdybym mu sie podobala to rok remu chcial by poznac mnie,a nie związał by sie z inna...bo wiem od znajomego ze ma laske od roku:( a mi potrafi napisac ze mu sie podobam od poczatku,ze podobaja mu sie moje zdjecia itp.żenada;/

Gość tak a ty juz
skoro wiesz, ze facet ma dziewczyne to tym bardziej powinnas sobie odpuscic i nie robic z siebie szma.y. Ludzie czesto mowia ze ktos sie im podoba lub jest ladny/przystojny, ale to nie musi nic znaczyc.

Gość izunia 1987
wiem ja niigdy sie nie narzucalam facetom i nie zamierzam tego robic...pewnie masz racje,ma dziewczyne a ja mu sie TYLKO podobam...co i tak jest dziwne jak dla mnie...nie chcialabym byc w zwiazku z facetem i wiedziec ze podoba mu sie inna.dzieki.