Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w potrzasku

Już brak mi wymówek

Polecane posty

Gość jestem w potrzasku

Spotykamy się od 2 tygodni i on strasznie naciska na poznanie mnie ze swoimi znajomymi, ciągle jakaś imprezka się szykuję i czy bym nie wpadła. Zresztą te imprezy są poza miejscem mojego zamieszkania, bo on mieszka kawałek od Warszawy i jak ja niby wrócę? :/ Bez sensu. Nosz kurde, nie i koniec. Jeszcze nie teraz. Spotykamy się zbyt krótko i nie czuję potrzeby zaznajamiania się z jego towarzystwem, zresztą zawsze czuję się w takich sytuacjach nieswojo. Teraz znowu na weekend plan - impreza, a ja już od czwartku muszę ściemniać, że chyba coś mnie bierze i będę chora, to bez sensu.

Gość jestem w potrzasku
W sumie niedługo tak będzie, bo szkoła mi się zacznie, ale teraz nie chcę ściemniać z wyjazdami na weekend, bo jak mnie nie daj boże spotka na mieście, to po ptokach. A jest duże prawdopodobieństwo.

proponuje stary sprawdzony sposób czyli uświadomienie go w tym w czym własnie uświadomiłaś nas. powiedz, że na tym etapie związku nie czujesz potrzeby zapoznawania jego znajomych, a kiedyś owszem z przyjemnością, jeżeli nie zrozumie to nie jest po prostu wart czegokolwiek.

Gość jestem w potrzasku
Ależ ja już mu to uświadamiałam, może nie w tak radykalny sposób, ale mówiłam, że czułabym się niekomfortowo, że jeszcze nie teraz.... ech...

wiem jacy są faceci, penie poczuł się urażony i zrozumiał, że ma "beznadziejnych znajomych". czy on poznał już Twoich? była na zakupach z Tobą i Twoimi przyjaciółkami? może pójdź tą drogą, zniechęć go do Twoich znajomych, a raczej spotkań z nimi. albo inaczej. zaproś na tę imprezę z jego znajomymi swoich, nie będziesz czuła się tak nieswojo :)

Gość jestem w potrzasku
No, ale to jest impreza nieorganizowana przez niego, więc tak średnio, ale pogadam z nim na ten temat.