Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assadsadsadsd

Cześć wszystkim. Kolejny dzień, kolejna próba zmagań z samą sobą

Polecane posty

Gość assadsadsadsd

Mam dołka, może nawet depresję, związaną po pierwsze ze mną (głównie niezadowolenie z wyglądu i ogólne niskie poczucie własnej wartości, a raczej jego brak). Drugi powód to mój były, który mnie rzucił ok 2-3 miesięcy temu, a ja codziennie boję się, że kogoś ma, i że z tym kimś zwiąże się na dłużej (czyli ja nie byłam wystarczająco dobra, a ktoś inny będzie) Trzeci to facet, w którym się zakochałam, i który nagle, bez słowa zniknął z mojego życia To wszystko bardzo mnie podłamało, ale z tego co widzę największym problemem jestem ja sama, i moje bardzo złe zdanie o sobie. Nie wiem jak to zmienić, ale już nie daję rady, bo to mnie strasznie męczy... nieustannie od kilku miesięcy :( Jak sobie pomóc?

Gość weqwweewe
kup flaszkę i zrób sobie mocnego drinka :classic_cool:

Gość assadsadsadsd
mss_joanka, często wychodzę, widuję się ze znajomymi, imprezujemy. To pomagało, ale nie jest to rozwiązanie na dłuższą metę. Obecnie nie piję alkoholu (jakoś nie mam ochoty), a idąc gdzieś ze znajomymi po chwili mam ochotę wracaćdo domu

wlasnie, zmien koniecznie srodowisko ( wylaz z kafeterii, facebooka i innych pierdol) Idz na spacer pomysl nad wlasnym zyciem, co Tobie srawia przyjemnosc! Nie mysl o tym, ze bylas dla kogos kiepska! kobieto, podniesc swoje poczucie wartosci, poukladaj napierw swoje zycie, kochaj siebie, szanuj a dopiero pozniej mysl o zwiazkach. jezeli facet odchodzi, to znaczy ze jest frajerem. Zycz mu szczescia i miej swoja godnosc. powodzenia!

Gość assadsadsadsd
Dlaczego od razu zakładać, że był frajerem? Może to ja jestem? Może nie jestem wystarczająco inteligentna, zabawna, ładna itd, albo nie nadaję się do związków