Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Dlaczego kobiety wolą wino, a faceci piwo?

Polecane posty

Gość trewka
Piwo ma gorzki smak, dlatego mi nie smakuje :)

Gość głupie to
takie stanowcze stwierdzenie - "WOLĄ". Co możesz wiedzieć o tym, co kto "woli". Istnieją kobiety, które lubią pić piwo, wódkę, wino i istnieją mężczyźni, dla których napoje alkoholowe, to jedyny świat jaki znają. Więc nie uogólniaj, co kto "WOLI" :P

Gość kalellopa
milosnicy piwa to ohyde spaslaki -ohuda dno

Gość lazy girl
bo odwina brzuch nie rośnie

Gość kalellopa
litr wina to ok 700 kalorii drink margarita -600 kalorii- alkohol jest potwoernie tuczący

Gość lekka masa
a ja lubie i to i to :P

Gość piwwin
faceci wolą pić piwo bo im się kojarzy z ich własnym sikaniem z pianką a to takie swojskie im sie wydaje, pić sikopodobny napój i sikać w tym samym kolorze. Faceci mają łatwość sikania gdziekolwiek, a to drzewo obsikaja a to murek albo ścianę., lubią to. Piwo to tani napój sikopędny, dużo i często. Bo duży pęcherz to duże sikanie. A kobiety raczej jak piją piwo to muszą w zasięgu wzroku mieć jakiś toitoi, a jak nie ma to nie piją piwa., ściana czy drzewo nie spełnia potrzebnych warunków. Zresztą wino pije się w mniejszych ilościach i da się dłużej wytrzymać bez odwiedzin w wc., no i estetki wolą pić z kieliszków bo sa ładniejsze .

Gość Stary_pasztettt49
Pieprzenie w bambus\ ja lubię piwo i jeszcze mi sie nie zdarzyło sikać w krzakach lub pod ścianą. mamy XXI wiek i przy każdym ogródku piwnym i w knajpie jest ubikacja. w domu raczej też nie bardzo wiem o co chodzi w tym wywodzie o sikaniu haha

Gość Ja facet jestem
Nie pije żadnego alkoholu jako tako: - piwo ma gorzki smak a ja gorzkiego nie lubię więc teoria ulega rozpadowi Czasem jak robię coś na obiad czy kolację jakieś danie gdzie w trakcie przygotowywania muszę dodać wino.

Gość a.s.1981
Bo piwo kojarzy się z prymitywnym gustem a wino - szczególnie to czerwone z górnej półki to klasyka.