Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wruk jagienki87

jagienka to zlo w cielone

Polecane posty

Gość wruk jagienki87

Witam, dzisiej chcialam poruszec temat tej zlej jagienki. Sluchajcie narodzie, apeluje do Was nie lupcie jej, ona jest zla, to szatan, opentany diabel, a do tego sztuczna, zero natury, same przyczepy. Spojrzcie tylko na jej zdjencie jak ona jest ubrana, przeciesz to wiocha taka, u mnie we wsi sie tak nie ubierajo do krow jak ona na zabawe. Ja jo widzialam w remizie jak ze strazakem tancowala.

Gość snookilicious
Jak bardzo trzeba być żałosnym aby zakładać tematy o samej sobie :-O

Gość alkjgu
wątpie żeby ktokolwiek przywiązywał wage do takiego gówna,penie jakby się powiesiła nikt by nawet nie zauwazył jej braku

Gość wruk jagienki87
Malo tego nic nie ma swojego, wszystko cudze doklejnone, doczepione, przyszywane. Rzensy ma sztuczne, paznokcie ma sztuczne, wlosy utlenione. Tylko cyckow nie ma doczepianych, w sumie tych nie ma zadnych, bo nawet natura jej nie obdarzyla wymionami.

Gość nicto
najlepiej jakby to zrobiłamnie trzeba było by przeskakiwac jej durnowtaych tematów,chociaż określenie jej,chyba jest nie na miejscu bo żeby baba była taka wstrętna ?????...........o

Gość wruk jagienki87
Dobrze ludzie jacta jej, niech zgnije zmija! Haha

Gość wruk jagienki87
Aha I powiem wam jeszcze ze jej chlop jest na bez robociu, ona go utrzymuje za tysionc zloty wyplatki. Ode mnie ciongle kasiute pozycza, mowi, ze na bulki, a jak ja chce isc jej kupic, albo dac stare czerztwe bulki to mowi, ze nie bo ona sama se kupi. Daje jej kase a potem widze ja z tym jej fagasem, a marny jak dupa mojego psa, ale sie wozo, kupili se kaszlaka I nie pogada.

Gość wruk jagienki87
A. Wlosy na dupie to ma takie dlugie, ze jak zalozy majtki z golfem to I tak jo kujo we brode. To jest dopiero patologia. Kiedys mi mowila, ze strzygla sie ostrzalko do nozy!

Gość wruk jagienki87
Za to kolezanka tej jagienki- drzoana co z nio pracuje, uuu ta to jest drzaga uuuu brak slow, tylek jak u barbi, cyce jak donice, rzensy dlugie z natury, paznokcie tez obstrzyzone po swojemu. No miss swiata jak nic, a do tego mondra I intelektualna, ahh tez bym chcialabyc taka jak ona.

Gość wruk jagienki87
Niby nic nas nie obchodzi ta jagienka, ale ja proponuje jo usunonc, poddsac do kasacji I kastracji, z likwidowac jo na dobre. Niech nam nie zatruwa zycia.

Gość wruk jagienki87
A drzoana to taka foka, sztuka, szprycha ze mowie wam, nawet ja jej zazdroszcze, choc tez brzytka nie jestem no I glupia tez nie.

Gość wruk jagienki87
Beatka sory, ze to powiem, ale.... Ja pier.... Co za ryj.

Gość wruk jagienki87
E tlumoki piszta cos