Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaAniaAnula

chlopak z krotkim napletkiem - problem ze stymulacja

Polecane posty

Gość AnnaAniaAnula

dzoiewczyny poradzcie!!!!! Mam nowego chlopaka ktory ma krotki napletek. Poprzedni moj partner mial normalny dlugi napletek i gdy go piescilam to wykonywalam dlugie ruchy od czubka penisa prawie do jego podstawy. Teraz naciagam najdalej do polowy żołędzi a w dól też nieco poniżej. ruchy są krotkie i czesto ręka ześlizguje mi sie na żołędź co go boli!!! Czy macie doświadczenie z takim penem? PliSSSS pomozcie jak to robic zeby bylo dobrze

Gość AXAmItka20-tka
nie wiem , nie mam doswiadczenia:( moi chlopacy wszyscy mieli dlugie naplety i robilam tak jak piszesz . Moze ktoras z dziewczyna miala takiego piszcie tez jestem ciekawa

Gość AnnaAniaAnula
to chyba ja mam pecha:( czy zadna z was nie wie jak to dobrze zrobic a nie sprawic bolu?

Gość milenadoswiadczona
normalna sprawa:) musisz tylko zastosowac żel tak jak przy obrzezanym penie i nie zwazajac na ten jego krotki płaszczyk :) jezdzic reka na calej dlugości od dolu az do konca. Powodzenia:)

Gość chlopak z takim
ja mam takiego pena jak opisujesz. najlepiej zapytaj swojego chlopaka jak lubi byc dotykany. on ci pokaze poprowadzi twoja reke i bedziesz juz umiala.. a zoledzi to rzeczywiscie nie dotykaj bez zelu

Gość taki_se_tam
Wykonuj te ruchy poniżej napletka. Na mnie by to mocniej działało niż męczenie napletka.

Gość Elżbietka chyba
nie rozumiem to co nie należy stymulowac żołędzi?! mój misio lubi jak mam żel na ręcę i dosyć mocno pieszczę jego główkę z góry na dół i wkoło

Gość tak sobie mysle..;
ja proponowalabym dosc duzo oliwki w zelu .. z dobrym natluszczeniem i slizgiem, mowy o bolu byc nie powinno po klopocie:)

Gość taki_se_tam
Lepiej dać spokój żołędzi. Podczas stosunku najsilniejsze bodźce działają raczej na część środkową narządu i tak też powinno być podczas pieszczot.

Gość klipol
trząchaj, trząchaj, nie wymiękaj

Gość jeszcze gorzejby bylo
gdyby mial stulejke