Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucjano1982

Wczoraj uciekłem a zapowiadało się tak

Polecane posty

Gość Lucjano1982

-miło Zaprosiła mnie na kawę,oglądaliśmy film było miło bardzo. Potem poszliśmy po wino,opowiadaliśmy głupoty,pośmialiśmy się no i zaczęło się całowanie ,rzuciliśmy się na łóżko ,ściągnąłem jej bluzkę potem stannik patrzę a ona ma piersi i brzuch jakby pocięte same krechy na piersiach u góry i na brzuchu dodatkowo takie pomarszczenia. Zacząłem udawać że tego nie widzę i całowałem ją i nagle powiedziałem ,że się zle czuję , że przepraszam po winie coś mi nie dobrze. wstałem poszedłem do łazienki i prawie wymiotowałem jak przypomniałem sobie jej brzuch i piersi,wyszedłem wziąłem kurtke i powiedzialem sorrki lece bo umrę ,zadzwonie. gadałem dziś z kumplem i mi powiedział że ona pewnie to ma tak od porodu,kurwa nie wiem co robić ? zadzwonić do niej że nie mam ochoty na spotkania?jest wspaniała ,ale wiem że jej cialo mnie obrzydza.

Gość lazy girl
HAHAHAHHAHA :D poprawiles mi humor dzieki :D

Gość elwiraZmazur
Tak nie dzwoń do niej daj jej spokój . Oby nie była z takim idiotą!

Gość assirka
a ty pewnie masz 6 pak , super rzezbe miesni i twarz aniola i zeby jak z reklamy?

Gość Lucjano1982
Ja pierdolę!!! Opowiadam że mnie ona brzydzi a pojebane matki polki jak zawsze aatakują.

Gość assirka
a cos adonis jestes?

Gość Lucjano1982
Jestem przystojny,dbam o siebie i kobieta tez powinna dbać i nie powinna dopuścic do tego aby facet sie jej przestraszył po rozebraniu!!to takie trudne kurwa!

Gość to co, babke w pologu
atakowales? zaraz po porodzie?

Gość obserwator.donosiciel
rzuc ja chlopie czym predzej tyle fajnych jedrnych panienek sie kreci po miescie jak laski rzucaja facetow ze wzgledu na rozmiar penisa to i ty masz prawo ja rzucic ze wzgledu na brzydkie cycki i brzuch.

Gość assirka
porod moz e zrobic z ciala masakre- a malo ktora makase na operacj e platyczn ri super zabiegi

Gość dorotka90210
No masz rację ja bym nie była odwazna pokazac takiego ciała,pewnie nie smarowała sie w czasie ciąży kremami na rozstępy,ja sie kremowalam i nic nie mam:-)

Gość assirka
kremy niewiel daja -znam takie co sie smarowały i rozstepy wielkie miały-a laser jest drogi

Gość dorotko ty tępoto
Niektóre się smarują i to nic nie daje i ty jesteś po porodzie i takich rzeczy nie wiesz??????

Gość assirka
a co jestes piekny jak ronaldo?

Gość Lucjano1982
a chuj z rozstępami nad tym nie zastanawiam sie ,bo jej nie chcę nie mam zamiaru rzygać. pytanie zadałem odnośnie tego jak z nią zakończyć wszystko,tsk aby jej przykro nie było.

Gość assirka
faceci nie chodza w ciazy i tylko maja brzuchy od zarcia i picuia

Gość Lucjano1982
ronaldo może mi dupe po sraniu wylizać!

wiec odp - zadzwon do niej i powiedz, że nie podoba ci się jej ciało, a ma to dla ciebie wielkie znaczenie.... a teraz spadaj z forum i nie zawracaj glowy takimi płytkimi pierdolami ... dzieciaku

Gość assirka
to sie mowi -nie pasujemy do siebie, poznalem inna

"pytanie zadałem odnośnie tego jak z nią zakończyć wszystko,tsk aby jej przykro nie było.' olewka będzie najsensowniejszym rozwiązaniem, bo co ty jej powiesz ?

Gość Lucjano1982
bedę musiał zapomnieć powaznie będę sie bał teraz rozbierac laski,chuj wie jaka kinder niespodzianka będzie pod bluzką

Gość Lucjano1982
Nie no olewka to niee ,ona miła dziewczyna jest ,dobra taka kurwa nawet bym sie ożenił gdyby nie to! zawsze jakies wady muszą być .pojebany ten świat!

Gość assirka
to kulturalnie powiedz- nie wytykajac ciala -ze poznales inna i tyle