Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucjano1982

Wczoraj uciekłem a zapowiadało się tak

Polecane posty

Gość cnskvsa
Jesteś tchórz i dno.

Gość cnskvsa
uciekasz od problemów a nie je rozwiązujesz, dlatego jestes starym 30 letnim baranem bez kobiety, rodziny i zasad.

Gość Lucjano1982
pippaa le życze ci wszystkiego najlepszego,ja nie pisze o zwykłych rozstępach ,a ty dalej swoje. Może jakbym byl zakochany mia,łbym w dupie to ale nie byłem i na 100%% nie będe

Gość Lucjano1982
Od mojego wieku sie odpierdol zakompleksiona ruro :-) zobaczymy kiedy twój amant wymieni cie na fajniejsze cycki nie mów hop zanim nie przeskoczysz,całuje twoje cyce ,a swoje mysli:-p

Gość ggg444g4fg34f3
no najgorzej to sie zakochac zanim to dziewczyna sie zakocha. tak to mozesz ją olać na spokojnie. no ale spoko, powiedz do niej o co chodzi, zakoncz to po mesku

Gość sfbcnfmgng
jasne jasne ma się tłumaczyć dzieciatej babie co po kilku spotkaniach już się gzać chce... zadzwoniłeś, masz czyste konto i po problemie.

Gość Lucjano1982
ja nie uciekam ,przeciez zadzwonilem. Nie odbiera jej problem kończe temat. Załatwione.

Gość cnskvsa
nie bądź wulgarny, stary capie!!! Mam zajebiste cycki i 24 lata, dla mnie jesteś starym głupcem, a mój facet uwielbia moje cycki i brzuch, Ty możesz sobie o takich tylko pomarzyć.

Gość sfbcnfmgng
co ma jej powiedzieć? ej, masz wstrętne ciało? laska pewnie forsy na nic nie ma a n ma zdołować. powiedz jej, ze nie będziesz dobrycm tatusiem dla dziecka

Gość nie mysl że to
się tak skończy hahah

Gość cnskvsa
No właśnie uciekasz od problemów, bo z nią nie rozmawiasz idziesz na łatwiznę.

Gość ale nic nie napisałeś czy ma
dziecko?? To chyba powinnieneś wiedzieć po kilku spotkaniach, nie wiesz czy była w ciąży czy nie była a twierdzisz że żenić byś się chciał??? Tanio kolego, tacy jak ty co 10 lat mają nową (młodą) ukochaną

Gość Lucjano1982
krowa co dużo ......... dalej sama dokończ:-D Już nie zazdroszcze twojemu gahowi,bo ma popierdółe:-D

ja bym na jej miejscu próbowała najpierw faceta przygotować, ale może ona jest łatwa albo poszła na żywioł no i stało się.

Gość cnskvsa
Dobra, dobra, jakoś ja jestem w szczęśliwym związku, a Ty próbujesz się wymigać od dzieciatej panny z rozstępami i masz 30 lat!! O czym my tu mówimy w ogóle Koleś. Zal mi Cię.

Gość Lucjano1982
Wiedziałem że ma dziecko mówiła mi . jej synka na codzień wychowuje babcia ,ona pracuje w moim mieście nie wiedzialem ze od porodu sa takie slady i powtarzam nie wyglądało to na rozstępy ale nimi były!

to ma to dziecko czy nie?? Wiesz że możesz jutro mieć wypadek w którym stracisz nogi i twoja powierzchowność już nie będzie taka miła dla oka? Jak była w ciąży to na 100% po niej. I dbanie nie ma tu nic do rzeczy, mam znajomą co kupowała w ciąży najlepsze kremy , potem wysrała chyba z 15 tys. zł na lasery i inne bajery i rozstępy jak były tak są praktycznie się nie zmieniły oprócz tego że trochę zbladły, ale to już tylko zasługa natury bo rozstępy naturalnie zmieniają się z czerwonych czy tam fioletowych na biały kolor. Nie ma się na to wpływu takie jest moje zdanie

Gość siwyDYMEK
to zwykła suka była nie przejmuj się nią dziecko zostawiła z babką? a sama się kurwi w wielkim mieście?

ja nie wiem dlaczego masz gorszy problem z jej skórą a to że ma dziecko jest zupełnie nieważne, ot zwykły ruchacz, ona zresztą niewiele mądrzejsza. Mieć dziecko i dalej lubi się przygodnie kutasić, porażka

Gość siwyDYMEK
pisal że ma kolejna głupia cipo:-p

Nie kombinuj chłopaku, spotkaj się z kobietą i otwarcie opowiedz o swoich odczuciach . Nie pozostawiaj jej w nieświadomości . Wiesz co? Myślę , że nie odbiera telefonu, bo zorientowała się w czym rzecz. Może już kiedyś miała takie "zajawki" ?? Zrób to jak mężczyzna , a nie tchórz-esteta:)))

Gość Lucjano1982
Mi dziecko nie przeszkadza a dlaczego? nie będę opisywać swojej historii

Gość ggg444g4fg34f3
Lucjano ale z ciebie pizda trzeba bylo ją ruchać i dopiero wtedy olać. piszesz ze spotykales sie z nia kilka razy, no to chuj wszystko na marne !

Gość Lucjano1982
Chciałbym z nią rozmawiac i żeby pozostała moja dobra znajomą nic więcej. Ale nie wiem jak to zrobić ,na razie sie nie odzywam raz zadzwonilem i jest juz lepiej ze nie ucieklem mam teraz czas na przemyslenia

Gość Lucjano1982
chuja na loterii nie wygrałem

Gość berent
Ja tez bym wybzykał i spierdolił

Gość ggg444g4fg34f3
no wlasnie. cos sciemnia ten pizda lucjano bo prawdziwy facet tak by sie nie zachowal. normalny koles by ją wyruchal i dopiero spierdolil takze to prowokacja

Gość mkiuytrdesdfbgn
kazdemu facetowi sie wydaje ze jest przystojny ;)))

Gość Lucjano1982
O kurwa napisała że jest w pracy nie może gadać i jak sie czuje zapytala,zadzwoni pózniej ale mam przejebane w co ja sie wpierdalam nigdy nie bylem w takiej sytuacji ze mi szkoda panny a jednoczesnie mam wstret niewiem jak gadac

Ja bym na jej miejscu najpierw go przygotowała i uprzedziła chociażby po to żeby nie narażac sie na teksty typu "rzygać mi się chce". Zreszta ja bym nie chciała pokazać sie z takim ciałem obcemu facetowi. Musiałby mnie najpierw przekonać ze to akceptuje. A ty facet z choinki się urwałes? internetu nie masz, telewizji? nie wiesz jak wygląda babka po ciązy? nie widziałes nigdy rozstepów? 30 lat a jakis taki...niedouczony. No chyba że ty do tej pory tylko top modelki brałes, to przepraszam. Albo nic nie brałes prócz koleżanki reki :) stąd ten szok.