Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucjano1982

Wczoraj uciekłem a zapowiadało się tak

Polecane posty

Ja nie wyruchałbym kogoś kto mnie odpycha fizycznie . Równie dobrze wyruchajcie trupa! To wy jesteście pierdolnięci nie on! Musisz z nią pogadać.\ O czym? Jak coś wymyślę napisze.

Gość przecież to kafe prawik ukryty
pedał,nikogo nigdzie nie poznał i wymyśla sobie historie jakie kobiety są złe

jeden wielu kandydatów na tępiącego kobiety taliba

Spotkaj się i powiedz że kochasz byłą i nie chcesz jej ranić ,że możecie zostać znajomymi i tak będzie uczciwie,że nie chcesz jej skrzywdzić.

nikogo takiego nie było więc nie miał kto się mu podobać,daje sobie frustrat upus swojej niechęci do kobiet,nawet jak takie historie się zdarzają,kto pisze takie historie na kafe,który facet

Gość KASZTANOWA34
Karol dobrze pisze;-)

Gość KASZTANOWA34
a ty powyżej jesteś kobietą co piszesz tu na kafe???

Gość Lucjano1982
I tak zrobie dzisiaj sie z nią spotkam i pogadam musze spadac .pozdro dla wszystkich

Powiedz że za bardzo sie rozpedziełes i nie chcesz żeby to wyglądało jakbyś chciał ją wykorzystać, powiedz że to dla ciebie za wczesnie .

wg. mnie jest w porządku. Nie zrobił tak ,jak cała reszta buraków na forum by zrobiła . Ci co tak napisali są koniowałami:-p Nawet teraz na tym temacie wypowiadają się. Nie wykorzystał dziewczyny i plus dla niego.

Gość hhgghhjhjjhjhjh
może to blizny po operacjach??? :(

Gość ona32...
Witaj,ja jestem kobieta,ale doskonale Cie rozumiem. Jak widze 20latki z celulitem to sie za glowe lapie. Ja rowniez jestem osoba,ktora odrzuca np. wiekszy ,brzuch, zaniedbane dlonie i stopy etc. Polacy to ogolnie bardzo leniwy narod,jezeli chodzi o dbanie o siebie:(. Kobiecie wystarczy 30min cwiczen w domu i troche silnej woli,ale po co? Lepiej debilne seriale ogladac i narzekac,jakie to one umeczone zyciem. Wszystko mozna,ale zlej baletnicy.... ;)

Gość Ona_838
Pewnie w ciązy przytyjesz 35 kg, obwisną ci cycki, brzuch i zrobią rozstepy na całym ciele :) powodzenia w doprowadzaniu sie do porządku.

Gość ona32...
To bylo do mnie,ze przytyje 35kg? Chyba jakis zart i to w bardzo kiepskim stylu. Musialabym powaznie zachorowac,zeby dopuscic do takiej tragedii. Moja mama ,moja babcia jakos nie mialy problemow z waga w ciazy,ja po wypadku musialam lezec 4tyg i jakos tez dalam rade,choc bardzo brakowalo mi ruchu. Nikt nie jest idealny, ja tez mam na biodrze 4 malutkie kreseczki. Ale niech mi tu nie probuje ktos wcskac,ze sie nna wszystko potrzebna jest kasa! Porownajcie teraz mlode dziewczyny z naszymi mamami i babciami. Nie bylo fast food'ow i tego innego badziewia. I owszem sa osoby,ktore moga jesc wszystko do woli,ale jesli ktos widzi,ze sie zmienia to do roboty,za darmo nic nie ma,cudowne tableteczki tez nie istnieja. Lenistwo ,biadolenie na to jest czas. A jestem teraz ta zla,bo zgodzilam sie z mezczyzna? Sa osoby,ktorym to nie przeszkadza i Lucjano jasno przedstawil jaka wyglada sytuacja.

Gość ona32...
Nie rozumiem rowniez oburzenia panow? Mezczyzni sa wrokowcami i widocznie panowiewam nic nie przeszkadza i wezmiecie wszystko,jak leci. On nie byl w stanie sie podniecic i to jest zrozumiale nawet z medycznego punktu widzenia. Czlowiek jest obiektywny,napisal szczerze to od razu sie zagotowalo. Nie mozna wyrazic swojego zdania bez ublizania komus?

Gość ona32...
Lucjano i jak tam? Dogadales sie z kolezanka?