Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalala888

Ile mniej więcej kosztuje przegląd samochodu?

Polecane posty

Gość lalalalala888

Zakładając że przejdzie bez poprawek jaka mniej więcej może to być suma?

Gość dck
150 + koszt filtrów i oleju. zazwyczaj wychodzi jakieś 350 w sumie bez robienia niczego innego.

Ale dlaczego tak? Mi nie wymieniali żadnego oleju, sprawdzili tylko czy wszystko działa i płaciłam cos koło 150.

Gość dck
to po kiego grzyba ten przegląd robić, jak się nie wymienia filtrów i oleju? przegląd to działanie okresowe w celu sprawdzenia stanu auta po określonym przebiegu wyznaczonym przez producenta, np. u mnie to 15 tys. km. po takich przebiegu olej jest przepalony, a filtry zużyte i należy je wymienić.

Bo pewnie masz nowe auto, normalnie robi sie przegląd co roku i wtedy jeśli wszystko jest w miarę ok mówią że np trzeba wymienić olej, albo coś tam podregulować...ale nie robią tego na przeglądzie, chyba że jest to coś bez czego nie mogą postawić pieczątki :) i za taki przegląd płacilam 150 No chyba że autorka ma nowe auto...

Jeśli chodzi o przegląd techniczny w celu otrzymania pieczątki w dowodzie to ja płacę w Warszawie za samochód osobowy 99zł, jeśli wszystko jest w porządku.

Gość gość
Warto też się wybrać do porządnego serwisu turbosprężarek, aby mieć pewność, że cała instalacja porządnie funkcjonuje. Mogę wam polecić serwis http://www.turbojulita.pl/ - cenowo bardzo korzystne, jakościowo również.

Gość gość
Za przegląd techniczny do dowodu rejestracyjnego 100zł - za przegląd techniczny dla siebie różnie - ale praktycznie zawsze coś wychodzi heheh a to że już nadchodzi czas wymiany opon a to że olej dawno nie wymieniany a to wahacz już ma lekki luz a to pompa wspomagania lekko się poci albo ogłnie są luzy w zawieszeniu :D

Gość gość
Interesuje mnie przegląd techniczny w łodzi oraz okolicy...ale tak zeby bylo na cacy...ktos cos?

Gość gość
W Konstantynowie łódzkim znajduje się http://www.kros-stacjakontroli.pl/ u których robiłem już kilka okresowych przeglądów. Za dobre pieniądze przeglądają samochód od a do z, nawet najmniejszą śrubeczkę przejrzą pod względem jej stanu technicznego. :)