Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JestemSobieCiekawska

Ciaza bez objawow

Polecane posty

Witajcie! Mam pytanie do mam ktore ciaze maja juz za soba czy jest to mozliwe zeby byc w ciazy i nie miec objawow chodzi mi o te poczatkowe objawy jestem 3 dni przed okresem staram sie o (dziecko ).Ale nie mam zadnych objawow kompletnie nic czy to jest normalne czy raczej z gory wiadomo ze nie jestem w ciazy prosze o szczere komentarze

???

Gość takumnie
Tak, to możliwe. kobieta nie czuje, że jest w ciąży 3 dni przed @ :) ma zwykłe objawy jak przed okresem. Ja nie miałam żadnych objawów do 9 tygodnia. Za to teraz, w 13 tc, kiedy powinny ustępować u mnie rozkręciły się na całego. Jakaś dziwna jestem:) Zrób sobie test beta hcg (z krwi) w dniu spodziewanej miesiączki i będziesz miała pewność na 100%.

ja nie miałam i nie mam żadnych objawów poza brzuchem:) gdyby każda tak przechodziła ciąże to było by super:)

Gość yukki
może to sie wydać smieszne, ale jak zaszałam w ciążę to po prostu to wiedziałam. nie da sie tego wytłumaczyc. za pierwszym razem zaszłam w 2-gim cyklu, a za drugim udało się za pierwszym strzałem :P W obu przypadkach mimo braku objawów wiedzialam zanim zrobiłam test. I to nawet nie to, ze się nakręcałam na ciążę, wręcz przeciwnie, będąc dobrze po 30-stce czekałam na długie starania. A potem gdyby nie rosnący brzuch i brak @ nie pamiętałabym, ze jestem w ciąży :) Każdej życzę takie ciąży jak moja.

takumnie dzieki za szybka odpowiedz staram sie o dzidzie juz prawie rok i brak jakich kolwiek objawow mnie martwi stad tez bylo moje pytanie czyli gdyby nie brak okresu to nie wiedzialy byscie ze jestescie w ciazy ? Ja nawet nie mam objawow na zblizajacy sie okres nic a nic sama juz nie wiem

jeszcze raz dzieki za odpowiedz to moe pierwsze starania stad te wszystkie pytania i watpliwosci ale dziekuje ze wyrazacie swoja opinie musze jeszcze wytrzymac te 3 dni nim zrobie test chociaz moje cykle sa rowno co 28 dni i pewnie i tym razem okres sie pojawi

Ja przez pierwsze 4 miesiące mialam okres, i zadnych objawow ciązowych typu mdlosci czy nadmierny apetyt lub skok wagi, i dopiero o ciązy sie dowiedzialam kiedy okres mi sie zatrzymal,i od ostatnich 2 tyg brzuszek mi sie nienaturalnie wypuklił lekko,mimo ze nie jadlam nadmiernie,byłam w 5,5 mies ciązy kiedy wyszło na jaw To była moja trzecia i ostatnia ciąza, w pierwszych dwóch wiedzialam i widzialam po sobie zdecydowanie wczesniej ze jestem w ciązy.Ostatnia była taka niespodzianka (nieplanowana)

Gość fhthvgft
mozliwe ja nie mialam zadnych objawow typowo ciazowych a bylam w ciazy

Gość takumnie
spokojnie ja się starałam 3 lata i na prawdę po takim czasie znam doskonale swój organizm. Nic nie przeczuwałam. Jedynie @ nie przyszła i to jedyny objaw (tzn. ból brzucha miałam jak na @ dlatego mnie to zmyliło). Czekałam sobie i nic... Niestety 3 dni musisz poczekać, wiem, że ci się dłuży, ale tego nie przeskoczysz:)

okropnie sie dluzy jeszcze to rozczarowanie co miesieac kiedy jednak @ przychodzi ale wy wiecie najlepiej jak to jest modle sie zeby w koncu w moim zyciu pojawila sie taka mala istotka i' wywrucila moje zycie do gory nogami ':) ciesze sie ze sa takie przypadki ze sie nie ma objawow mam nadzieje ze i w moim przypadku tak wlasnie bedzie :)