Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontakt nam sie urwał

Uszeregujcie po kolei,których facetów byście chciały, którzy są pożądani

Polecane posty

1. zyd, przystojny 2. grek , przystojny 3. muzułmanin, brzydki 4. muzułmanin, przystojny 5. ateista, brzydki 6. chrzescijannin, przystojny i glupiutki

Gość nalesniki z serem
zadnego bym nie chciala

Gość nic czyli konsekwencja
ale kretyństwo ciekawe dlaczego ten chrześcijanin, jako jedyny jest głupiutki? za dużo lewackich fluidów?

Żaden się nie łapie. Nie podoba mi się semicka uroda, gracka też nie, arabska również nie. Chrześcijanina bym się nie tknęła, tym bardziej, że głupi. A brzydkiego nie chcę.

Gość bulbulka
a 6 chcę , co do tego ma wyznanie to nie rozumiem ;-/

Gość oh no way
ale po co w ogole kategoria 'brzydki'? chyba, ze dodasz obok bogaty

Gość Czy jest_ze_mną_coś_nie_tak?
6 2 1 i 3 i 4 i 5 na równi, na samym dnie

Gość malokto
1. zyd, przystojny 2. grek , przystojny 3. chrzescijannin, przystojny i glupiutki 4. muzułmanin, przystojny 5. ateista, brzydki 6. muzułmanin, brzydki

Gość Szczotkowana żelazem
Tylko 6 i 2 :)

bo ten jako jedyny jest chrzescijaninem i jest niestety głupiutki... pozostali są mądrzy i dojrzali, a pod względem bogactwa to jest tak: 1. zyd, przystojny, bardzo bogaty 2. grek , przystojny, srednio bogaty 3. muzułmanin, brzydki, biedny 4. muzułmanin, przystojny, srednio bogaty 5. ateista, brzydki, bogaty 6. chrzescijannin, przystojny i glupiutki, srednio bogaty teraz wymieniam tych którzy mają szanse stac sie bardzo bogaci: 2,5,6 (ze względu na wykształcenie)

1. zyd, przystojny 2. grek , przystojny 3. muzułmanin, brzydki 4. muzułmanin, przystojny 5. ateista, brzydki 6. chrzescijannin, przystojny i glupiutki 7. polak, śmierdzący, biedny, brzydki

Gość jagienka z okienka
ja bym wzięła przystojnego żyda

Gość oh no way
3 jakby stworzony dla mnie. czego mozna chciec wiecej?

Gość Kasiulka-1978
Może zamiast Żyd trzeba było napisać Izraelczyk bo oni to dopiero są przystojniacy a południowa uroda jak dla mnie jest bardziej pożądana niż słowiańska.

Żyd to Izraelita, ale nie chcialam podawac danych osobowych ze wzgledow bezpieczenstwa :classic_cool: lista zmodernizowana " 1. zyd z izraela, przystojny, bogaty,pracuje, studiuje 2. grek , przystojny, napalony, kulturalny, nie pracuje, ale kiedys bedzie albo i nie 3. muzułmanin, brzydki, kochany, kulturalny,opiekunczy,pracuje i chyyba studiowal 4. muzułmanin, przystojny, namietny, kulturalny, wysportowany 5. ateista, brzydki, porzadny, beznamiętny, kulturalny, oddany,kochany 6. chrzescijannin, przystojny i glupiutki, mily, uroczy, nie da sie z nim o niczym gadac,studiuje, ale bedzie pracowac kiedys

Gość oh no way
niby tylu antysemitow w tym kraju, a kazda by chciala przystojnego zyda poza tym co na liscie wyznaniowej robi grek? poza tym 'chrzescijannin' to jakis mega chrzescijanin? poza tym dlaczego dyskryminujesz inne religie? poza tym czemu nie ma kategorii hobby?

ponieważ większość z nich nie ma hobby :classic_cool: najczęściej w wolnych chwilach uprawiają sport. A Żyd dużo pije. Jest naprawdę przystojny. Grek jest wyznania pewnie prawosławnego ale to też chrześcijanin. Chociaż wolę Turków, to Grek ma ładne ciało.

no to inaczej: :classic_cool: 1. 24cm 2. 20cm 3.18cm 4. 16cm 5. 14 cm 6. 12cm 🖐️

Gość Deindre
14 i 12cm? odpusc ich sobie, tego z fajką 16cm to też nie wiem czy warto ale czy 24 to nie za dużo? kszywdę se można wyzondzic

Gość hvgtr
1 i 6,znam wielu przystojnych i mądrych chrześcijana ty widocznie obracasz siew kiepskim towarzystwie.

Nie da sie ocenić czlowieka dopóki się go nie pozna, a nawet wtedy można ocenić niewłaściwie. A juz po opisie autorki absolutnie :o Choć nie chciałabym arabusa bo z zasady mi sie nie podobają