Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SuperALEnieBARDZO

Zakochałam się w żonatym

Polecane posty

Gość Czy autorka to idiotka?
Wyrucha cie jak szmate i zostawi, poszuka innej dziury. Zony nie zostawi, bo pewnie ma wyprasowane, posprzatane lub zona sie znudzila troszke, ale jest dobrym partnerem biznesowym i reprezentacyjna. Jak reprezentacyjna jest napalona panienka "och zonaty chce seksu ze mna... A ja taka zakochana". Normalna osoba dowiedziawszy sie o tym fakcie nawet nie wchodzilaby w takie uklady a jak juz to miala pewne oczekiwania.

Gość mamamam
autorko tematu,skad jestes?

Gość SuperALEnieBARDZO
No właśnie to mnie martwi... Nie potrafię powiedzieć, jak jest mieędzy nimi... Wiem, że strasznie mnie chce... Albo na to albo na to... Ciężko myśleć mi o tym, że mogę powiedzieć ''nie'' i już go nie zobaczyć... :(

Gość Lena2424
u mnie to trochę inaczej wyglądało, gdyby mu chodziło tylko o seks, nigdy bym się z nim już nie spotkała...

Gość SuperALEnieBARDZO
Z Wrocławia... a co?

Zapomnij, ze bedzie toba zainteresowany jak powiesz nie. Robisz za worek na sperme ;) takich "workow" nie brakuje.

Gość mamamam
bo ten twoj kochas przypomona kogos,no ale z wybrzeza...

Gość Lena2424
rozumiem Cię... nawet nie wiesz jak bardzo... trudna sytuacja, musisz sobie to dobrze przemyśleć, żebyś potem nie miała pretensji do samej siebie...

Gość SuperALEnieBARDZO
Wiem, to nie jest zgodne z tym, co mówią nam rodzice, ale uwierzcie mi, że to nie takie proste. Dopóki się nie przeżyje, to się nie sprawdzi

Gość SuperALEnieBARDZO
mamamam z jakiego wybrzeża? gdzieś koło Wrocławia?

Gość mamamam
to wez i sprawdz,w koncu czlowiek najlepiej uczy sie na wlasnych bledach

Gość SuperALEnieBARDZO
Do czy autorka to idiotka: A co, chciałabyś chociaż być takim workiem co?????? Jak na razie to nawet tym pewnie nie jesteś :)

Gość kkkkkkkkkkkk
!!!!!!!!!!!!!!LOS LUBI ODDAWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! I KIEDYŚ KTOŚ CIEBIE BEDZIE ZDRADZAŁ!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Lena2424
prawda jest taka że człowiek nie potrafi spojrzeć obiektywnie na dana sytuację dopóki sam się w takiej nie znajdzie...

Jestes taka glupia czy jak? Koles mial kochanki przed toba, zadna nie zastapila zony. Spotkania, seks itp. nic wiecej. Laski szukaja przygod, byc moze sponsorowal/uje jakies. Wiec jak myslisz, jak bedzie z toba?

Gość mamamam
ten typ faceta zyje sobie i kopuluje z kochankami na wybrzezu,tak mi sie skojarzylo,wiec spytalam skad jestes

No wiesz, ja mam stalego partnera, nie zdradzam, nie jestem zdradzana i nie zycze sobie pyskowek od takich szmat jak ty ;)

Gość SuperALEnieBARDZO
Właśnie... Lena powiem Ci tak... I tak mam świadomośc tego, że może być w jedną albo w drugą stronę... Jeżeli nie spróbuję, to nie sprawdzę. Nic mi nie szkodzi. I tak cierpię.

Gość SuperALEnieBARDZO
życzyć to ty sobie możesz :) Pewnie chłop na lewo i prawo cie robi a ty tylko chowasz bobra i nawet nie ogolisz :)

I nie rozbijam malzenstw, rodzin. Mnie chcial wolny facet, ale to nie dla kazdej. Niektore maja szanse tylko na romans z zajetym ;)

Gość mamamam
oj,widze,ze jetes gotowa sie sparzyc,twoja sprawa..zakochalas sie teraz,potem bedziesz plakac..to wiem na pewno

Gość SuperALEnieBARDZO
I pewnie i tak cie zdradza. nie dopuszczasz mysli że ktoś może cie zdradzić. twoja sprawa, wisisz mi po całości

Gość Lena2424
no to spróbuj i zobaczysz... ;) jak będziesz miała ochotę to daj znać jak to u Ciebie się skończyło...

Gość SuperALEnieBARDZO
ok. Zawsze nazywasz się tutaj Lena2424?

Gość malinowy_sucior
no to cię rozczaruję, bo tak mi się wydaję, że to faceci potrafią bardziej i szczerze kochać. im się nie zmienia z minuty na minutę. potrafią być wierni jak pies, przynajmniej mój partner taki jest. nawet za taniec z innym facetem robi się nieziemsko zazdrosny. także wiesz, wśród kobiet rzadko się teraz takie oddane spotyka. hormony się im na cipę rzucają. a ty trafiłaś na najgorszy sort faceta i jeszcze się zastanawiasz... no ale wolna jesteś to możesz sobie ulżyć. przynajmniej ty masz klarowną sytuację :) a on, że cię tak chce, to uważaj, bo to może być psychopata. wiem co mówię, z niejednym miałam do czynienia :D

Jestem wydepilowana jak chcesz wiedziec glupia szmato. Zadbana, atrakcyjna, moj facet mnie nie zdradza - ale to nie kazda tak moze miec, na pewno nie ty. Jesli by juz zdradzil to nie z takim pustostanem jak ty ;) do obcej kobiety sie rzucasz madra to ty nie jestes.

Gość SuperALEnieBARDZO
malinowy - nie wiem, nie obchodzi mnie to czy autorka to idiotka - to gratuluje i tak cie zdradza. leje na ciebie. takim ciepłym porannym moczem

Gość SuperALEnieBARDZO
A tak poza tym, to ty sie rzucasz, bo ja zakładając temat chciałam porozmawiać, np. tak jak z Leną, a nie wysłuchiwać. Jak taka jesteś porządnisia och i ach, to spierdalaj do kościoła a nie na cafe siedzisz