Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SuperALEnieBARDZO

Zakochałam się w żonatym

Polecane posty

Gość pippppppa_lee
lena lena ładnie się bawi ruchacz. dajta se 5 lat, o mój boże. chuj ci się na oczy rzucił?

Gość mamamam
znajdz sobie wolnego faceta...

Gość laska z dzieciakami
ja tam musze ryzykować więc szybko musze zaciągnąć faceta do wyrka :D

Gość SuperALEnieBARDZO
No właśnie też nie miałabym obawy, ale przeraża mnie myśl, że to będzie sex i tyle i cześć... Chociaż wiem, że może się tak skończyć... Ale może chociaż na chwilę będę Go miała... :)

Gość pippppppa_lee
nie doradzę ci, bo nigdy nic takiego nie czułam. to faceci z reguły latają z wywiniętym ozorem i ślinią kutasa... budowanie od dupy strony nigdy się nie udaje. pewnie anonse erot. zamieszcza, to takie typowe dla ruchaczy, sprawdź sobie :)

Gość Lena2424
SuperALEnieBARDZO dziękuje :) na początku myślałam tak samo jak Ty, identycznie i widzisz jak u mnie wyszło :) chociaż generalnie taki 'układ' nie jest łatwy, tym bardziej jak pokochasz naprawdę tego faceta...

Gość mamamam
no na chwile bedziesz go miala..po czy sobie pojdzie do domku...ile ty masz lat,ze taka sorry glupia jestes

Gość SuperALEnieBARDZO
Może lepiej nie... W sumie, to nie wiem jaki jest tak na prawdę... A może robi z siebie takiego podrywacza, a tak na prawdę jest... cudowny?

Gość SuperALEnieBARDZO
Lena, może i mi się uda... A jak się poznaliście?

Gość Lena2424
w pracy, mieliśmy razem projekt do wykonania, drugie spotkanie już dało się odczuć, że jakoś nadwyraz sobie pasujemy...

Gość SuperALEnieBARDZO
Aaaa... W pracy :) Tzn, widzieliście się na codzień i mogłaś Go poznać... U mnie trochę gorzej :(

Gość Lena2424
aaa potem to już, poszło wykonałam projekt i zwolniłam się stamtąd przez niego... jednak widać wyszło jak wyszło... aa wy jak się poznaliście? :)

Gość pippppppa_lee
cudowny nie rozśmieszaj. koneser cip i cycków et voila :) no to ci życzę, żeby chociaż kutasa miał tęgiego. jak ryzykować, to niech to będzie warte świeczki. żeby się nie okazało, że w portkach ma starego mokasyna.. na nic więcej nie licz. przeruchany kutas nie jest marzeniem normalnej kobiety :D

Gość malinka jestem piekna oh ah
Ja to mam dopiero problem.Otóż kupiłam sobie zupkę w papierku i dwa batony marki "Pawełek".Teraz mam dylemat-co zjeść pierwsze? Czy zupkę marki "Amino" czy owe "Pawełki"? Dumam już nad tym dwie godziny,liczę,że ktoś pomoże?

Gość zolty koc polarowy
ja pomoge. zrob sobie dzis glodowke.

Gość SuperALEnieBARDZO
Hmmm.... dość dziwne to było :) Po prostu bywałam czasem w miejscu, gdzie on też bywał :) A potem nagle hop!!!!!! Zdałam sobie sprawę, że mu się podobam, czytaj: chce mnie przelecieć.... Po prostu nagle to okazał

Gość co_by_tu_wpierdolić
a może masz rozstępy na cyckach? i po kłopocie? skoro wymagamy cudownego kutasa, to same musimy przyćmić go swą urodą. wszak od kobiet wymagamy zawsze więcej. trzeba było za krocze złapać i wytarmosić na znak pokoju :D

Gość Lena2424
Jak dla mnie po spotykaj się z nim, poznaj go lepiej w miarę możliwości oczywiście, bo w sumie co Ci szkodzi, jeśli jesteś sama...? :) przynajmniej nie będziesz żałować... ;)

Gość SuperALEnieBARDZO
Tak jestem sama, więc nie żałować nie będę. Tylko na pewno się zawiodę... jeżeli po sexie powie dobra to pa...

Gość knurciu_____
o tak, na okresie próbnym daj mu przeczyścić swój komin ze 3 razy. testing musi być. cipa nie motyl, nie odfrunie :D a dla kutasa na chwilę obecną będziesz 1z 10. każdą bruzdę trza przeorać by nie zaschła :D

Gość knurciu_____
tym bardziej jeśli sex będzie chujowy :D jakby nie był chujowy, to żona by go sama ujeżdżała. to chyba normalne :)

Gość Lena2424
jesteś tego na 100% pewna, że Ci tak powie? Piszesz, że go nie znasz... a wiesz czego od Ciebie oczekuje... skąd?

Gość SuperALEnieBARDZO
knurciu i wszyscy, którzy robią sobie jaja. Jest to ''pokój'' forum pt. Życie Uczuciowe. Jeżeli ktoś chce sobie robić tzw. jaja, to niech łaskawie stąd wyp*******, bo poważni ludzie tak się nie zachowują. Ci, co tak robią to pewnie gówniarze po 15 lat...

Gość SuperALEnieBARDZO
Po tym jak mnie pocałował, to powiedział, że nie tylko tego oczekuje. Znam go i nie znam, może tak. Widziałam go pare razy, w sensie więcej niż 7? Tak mi się wydaje... Nie liczyłam. Dopiero niedawno dowiedziałam się, że ma żonę... Niestety... nie od niego się dowiedziałam...

Gość Czy autorka to idiotka?
Hahaha taa.. Jest cudowny ;) i zdradza zone z roznymi panienkami. Cudowni faceci sa wierni a jak przestaja kochac to sie rozstaja z partnerkami.

Gość SuperALEnieBARDZO
Myślę, że nie ma do końca wiernych facetów...

Gość SuperALEnieBARDZO
Myślę, że zarówno bab jak i facetów do końca wiernych nie ma...

Gość Lena2424
a wiesz jak on z tą żoną żyje? ...facet trochę perfidny jak Ci tak powiedział... niewiadomo czy się z nim zadawać czy nie... czy w ogóle warto, żebyś potem nie cierpiała, seks zbliża bardzo pomimo wszystko jednak to zależy od tego jak dana osoba do tego podchodzi... jeśli on szuka kobiety tylko po to żeby sobie ją 'poruchac' bo żona mu nie daje to nie wiem czy jest sens się w coś takiego bawić...