Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jako ze to bedzie moj first

Pytanie do bywalców kobiet lekkich obyczajów. Czy można:

Polecane posty

Pierwsze co, jeżeli się umówi z dziwką na noc, to kiedy ona do nas przychodzi (zakładamy że u nas to się odbędzie) a kiedy sobie idzie? O której mniej więcej do której to trwa? Czy można: - Się całować - Przytulać - Głaskać ją - Poprosić żeby siedziała nam na kolanach - Swobodnie rozmawiać (jaki jest poziom intelektualny reprezentowany przez typową dziwkę?) - Czy biorąc ją na noc można kilka razy to robić? Jak to jest pierwszy raz, to można zaufać jej że to wszystko wyjdzie, nie dojdzie do jakiejś żenującej sytuacji, nie będzie się z nas śmiać, poniżać nas, obrażać, narzekać na jakość naszego penisa (wielkość i te sprawy) ???

Gość sca,vb sa
Myślę, że nie pozwoli się całować i głasakać, na kolanach tez Ci raczej nie usiądzie i nie będzie miała ochoty na rozmowę z Tobą. Nie zapominaj, że dla niej to praca,a nie przyjemność, będzi eliczyć minuty do końca. Pewnie spyta jak chcesz, obciągnie Ci, wypnie tyłek i sobie pójdzie. Na pewno nie zgodzi się na pocałunki itd.

Gość efendrinna
do burdla sie chdzi na dymanie a nie na gadanie , przytulanie -jest limit czasu i wsio

Gość MĘSKIE OFIARY GWAŁTÓW
kurwa co za pojeb kafeteria portal dla kobiet umiesz czytać zjebie? tu są tylko babki i takie męskie pipy jak ty.

Gość krisss
zrobi co chcesz, moze nawet pogadac, w koncu to ty placisz

Gość sca,vb sa
Na pewno nie bedzie się śmiać i Cię obrażać, bo ją to gówno obchodzi tak naprawdę, dla niej to godzina pracy, nie obchodzi ja jakiego masz ptaka, dla niej im mniejszy tym lepszy, będzie chciałą Cię jaknajmniej czuć, wziąć kase i wrócić do domu.

Gość krisss
do dziwki sie jezdzi zazwyczaj a nie zaprasza do domu, bez przesady

Gość kamil89strzałów
są agencje gdzie jak zapłacisz więcej to będzie z Tobą rozmawiać, klient nasz pan

Gość krisss
przeciez dla niej to nawet lepiej jak pogada, wiec za co tu doplacac? ja jak sie czasami wybieram na panienke, to najpierw pare minut pogadamy co slychac, jak leci i takie tam, a pozniej robi atmosferke i zaczynamy, w zaleznosci na co mam ochote, zazwyczaj biore godzine i to spokojnie czasowo wystarcza, jak za malo to mozna dokupic sobie dodatkowe pol godziny i jest luzik

specjaliści z Googla

Gość Ja prostytutke zaprosiłem
do siebie, przygotowałem własnoręcznie dla Niej kolacje, troszkę tańczyliśmy, wypiliśmy po lampce wina. Spotkanie wyglądało jak normalna randka. Po spotkaniu wyszła i poszła prawdopodobnie do kolejnego pana. Kwestia tego ja jaką kobietę w trafisz.

Gość sca,vb sa
To jest jak korzystanie z publicznego kibla, płacisz, strasz wychodzisz. Nie jest tak jak w Twoim kilblu, że masz swoj papier, swój kibel, odświeżacz itd. To publiczny kibel, więc nie jest jak w kilblu u Ciebie w domu, sra się inaczej.

Gość krisss
szkoda troche czasu i kasy na jakies kolacyjki, jesli chodzi ci wylacznie o dymanko

Gość krisss
scavb ale plus jest taki ze mozna miec za kazdym razem inna panienke

Gość otimbia
jak przychodzi baba z telefonu -to jakie tanc ei kolacyjki-ood razu do wyra -a ona robi swoje

dla kurwiarza w sam raz, nie umie poderwać ale umie zapłacić.

Gość sca,vb sa
No i tez w publicznym kiblu możesz syfy od innych złapac, bo nie wiesz kto wcześniej siedział dupą na sedesie. W publicznym kiblu to nawet dupą się na klapę nie siada. Tak jest z prostytutkami to takie publiczne latryny za kase.

Gość Ja prostytutke zaprosiłem
"krisss szkoda troche czasu i kasy na jakies kolacyjki, jesli chodzi ci wylacznie o dymanko" Spotkanie odbyło się bez seksu. Była tylko kolacja, taniec, trochę rozmowy i lampka wina.

Gość sca,vb sa
w sumie to nie wiem jak można seksić się z kobietą, jak wiesz, żę w głębi duszy chciałąby już wracać do domu i wcale nie chcę z Tobą być i się zmusza.

bo to nie jest dla niego człowiek z emocjami, tylko dziura obrośnięta ciałem.

Gość krisss
scavb bo tu chodzi o osobiste zapokojenie popedu, facet nie mysli co kobieta w danej chwili mysli, to baby zazwyczaj maja taki problem, a nie my, facet mysli co jego kobieta mysli jak jest w zwiazku, a co mnie ochodzi co mysli dziwka? wypina dupsko, ja sie zaspokajam, place i ide do domu, proste i bez jakichs ceregieli, to baby zazwyczaj maja problem, zeby po imprezie i sniadaniu isc do swojej chaty

Mi chodzi o prywatne dziki nie te z burdelu. Te prywatne oferują "spędzenie całej nocy" z sobą nawet w mieszkaniu klienta. Niby jak ja mam się poczuć pewnie jak ta kobieta będzie mnie traktować oschle, jak gówno, nie da się przytulić, pocałować, nie siadzie mi na kolanach i nie będę mógł z nią porozmawiać? Ja myslałem że jak kupuje jej czas to będę mógł doświadczyć wszystkiego co z normalną kobietą a tu widzę że tylko na seksie się może skończyć :( Ja się na tym nie znam, jak się tak od razu rozbierze i mi się każe rozebrać to nic z tego nie wyjdzie bo będzie to dla mnie bardzo niezręczne. Wszystko to chuja warte w takim razie.

Gość krisss
no chodzi ci o tzw call girls, ale to troche wiekszy wydatek

idż już pipku zwal tego konia a nie dupe trujesz a gacie pełne jak masz przed kobieta stanąć, nawet zapłaconą

Gość kamil89strzałów
mówię ci jeżeli więcej zapłacisz to ci będzie się całować są i takie

Gość krisss
chlopie mi stoi juz w aucie jak jade do panienki a ty mowisz ze ci bedzie niezrecznie? to sa profesjonalistki, juz ona zadba o atmosfere nie martw sie

Gość sca,vb sa
No własnie mi o to chodzi jak facet który wkłada fiuta koiecie i tak bardzo ingeruje w jej intymność może mieć ją głęboko w dupie i nie przejmować się tym,że ona go w środku nienawidzi z całego serca to absurd. Tylko faceci mogą się tak poniżyć. I isć prosić się do kogoś kto w duchu by Cię zabił i opluł, ale nie może, bo potrzebuje pieniędzy.

Gość najpierw macie w dupie faceta
a później jeszcze jakieś żale jak on żyje. Powiem krótko odwalcie się.

Gość krisss
scavb ale to jej problem co ona mysli i na co potrzebuje pieniedzy a nie moj, dla mnie liczy sie tylko sam seks

Gość krisss
dziwka to dziwka, nie zalezy mi na jej akceptacji, poklasku i takich tam innych bzdurach na ktorych zalezy facetom od zwyklych kobiet, tylko seks