Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jako ze to bedzie moj first

Pytanie do bywalców kobiet lekkich obyczajów. Czy można:

Polecane posty

Gość Jak nie masz szans na
ludzie teraz w sumie słusznie zrobili się wybredni

Gość Abbcca
scavbsa Syty głodnego nigdy nie zrozumie... To co dla jednego jest patologią dla drugiego może być jedynym zwiastunem bardzo odległej normalności.

Gość sca,vb sa
No Ty kriss nie obraź się, ale kaleką troche jesteś, moralnym niestety. Jesteś ograniczony emocjonalnie dlatego tak łatwo Ci zdradzać swoją dziewczynę i robić to z kimś kto Cię nienawidzi. Ja pytam autora, bo on wydaję się być uczuciowym facetem, a nie bydlęciem zwykłym bez honoru.

Gość vzdfbgsyq
tylko wybierz ładną :D bo tak to strata kasy :D

Gość krisss
nie zdradzam dziewczyny pisze o tym co bylo kiedys jak nie mialem

Gość sca,vb sa
No przecież mówiłeś, że jak jedziesz na panienki to Ci stoi. No ale powiedz czy dziewczynę też traktujesz tak przedmiotowo, że załatwiasz się w niej jak w latrynie. Czy to są już inne uczucia? Pytam poważnie.

Gość sca,vb sa
komu mam obciągnąć naprawdę dobrze obcęgalam ;)

Gość sca,vb sa
mogę się też wypiąć moim sexy tyłeczkiem :D ktoś chetny ? :******

Gość krisss
oczywiscie ze sa uczucia, przeciez to zupelnie 2 inne typy relacji z kobieta

Gość sca,vb sa
O już widze pierwsze oznaki poirytowania, bo podszywy się pokazują, czyżby to autor? A popos obciągam zajebiście, swojemu facetowi oczywiście, nie pomyliłeś się podszywie;)

Gość sca,vb sa
Ale nie bedziesz zdradzał swojej dziewczyny co? Nie bądź takim bydlęciem jak inni z kafe. pomyśl sobie,że są tacy jak autor, którzy nie mają takiego szcęścia jak Ty:) Obiecaj,że nie będziesz jej zdradzał z dziwkami! żadna kobieta na to nie zasługuję, słowo!

Gość Abbcca
Masz faceta, czyli nie znasz smaku samotności. Dlaczego więc wygłaszasz wyroki o honorze nie znając tematu, nie majac o nim pojęcia?

Gość krisss
dlaczego mialbym zdradzac? jak w zwiazku wszystko gra to nie ma takiej potrzeby

Gość sca,vb sa
obciągam że hohoho więc który ch ętny

Gość sca,vb sa
przecież nie zawsze miałam faceta bez przesady, tez miałam okresy samotności. przeciez ich nie piętnuję, mówię , że jest mi ich żal po prostu.

Gość sca,vb sa
Tak podszywie, to już uzgodniliśmy mam zajębisty tyłeczek i super obciągam, powtarzasz się!!! nawet piszesz prawdę wiesz...

Gość sca,vb sa
bo sobie sam wyliże wandale !

Gość sca,vb sa
co to są wandale podszywie?

Gość sca,vb sa
mam rozdwojenie jaźni :(

Gość Abbcca
Okres =/= życie. I jakoś dziwnie okazujesz ten żal, bo ja go pomyliłem z pogardą. Też jestem samotny z nieswojego wyboru i mi się to bardzo nie podoba (delikatnie mówiąc)

jak facet jest sam to co w tym złego?Każdy z nas ma potrzeby seksualne i to normalne.Jedni wolą rączką a inni wolą zapłacić i sobie ulżyć.Co w tym złego?

Gość sca,vb sa
Mam tez pierdalniętego podszywa na kafe. Nie szkoda Ci czasu, fajnie masz mieć tyla czasu żeby go marnowac, zazdroszcze w sumie. No ale ja tez marnuję na kafe.

Gość sca,vb sa
podszyw, podszyw. Nie gardzę Wami, naprawdę jest mi Was żal, nie wyobrażam sobie uprawiać seks z kimś kto mnie nienawidzi, to poniżające i tyle. Nie mówię, że złe, smutne po prostu i tyle. Żal mi Was,że musiscie to robić.

Gość sca,vb sa
a tak naprawdę mam 40 lat jest brzydka jak noc mam pochwe rozwlekła jak autostrada i do tego suchą jak sahara i leci mi prochno z doopy :(

Gość krisss
ale jakie to ma znaczenie ze ci zal?

Gość sca,vb sa
jesteście pojebani a mój facet rucha inneee :(

Gość Abbcca
Wisi mi ten żal, zwłaszcza wyrażony w taki sposób. I ja nie korzystam z takich usług, staram sie pogodzić z losem.

Gość syty głodnego nie zrozumie?
jestem dziewicą, nie mam na koncie poważnego związku oraz nie szykuje się na taki. i jakoś nie zamawiam sobie faceta na telefon albo nie daje przelecieć komukolwiek. to nas odróżnia od zwierząt które kierują się instynktami macie ochotę na randkę i czułe słówka? wejdźcie na czat i umówcie się z kimś, tam mnóstwo dziewczyn czeka aż pojawi się normalny koleś który nie nawiązuje od razu do seksu

Gość Abbcca
Ja nie korzystam z takich usług u nie mam zamiaru, ale zdaje sobie sprawę, ze nie jestem atrakcyjny dal żadnej normalnej dziewczyny (nawet z chatu), ale rozumiem tych, którzy nie radzą sobie z samotnością. Mężczyźni są chyba jednak słabsi psychicznie od kobiet...

Gość hacvacma
Musiałam znienić nick bo tak mnie podrabiali, że ten sca,vb sa już nie działa. Jeszcze raz pisze, nie potepiam, jest mi żal, nie rozumiem, uważam ,że to trochę pójscie na skróty i ucieczka od prawdziwego życia. Zgadzam się z tym,że jest tysiące kobet, które czeka na porządnego faceta i nie myśli tylko o ruchańsku, wystarczy się rozejrzeć, wysilić się i poszukać.