Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jako ze to bedzie moj first

Pytanie do bywalców kobiet lekkich obyczajów. Czy można:

Polecane posty

ta to lepiej idioto/idiotko mam sie do klasztoru zapisac co? chce, jak juz mam te 3 tysiaki zaplacic za noc, zeby to wygladalo jak randka : / Czlowiek czekal i myslal ze jego pierwszy raz bedzie w teorii jak wymarzony a tu sie okazuje ze przyszlaby do mnie kobieta która mnie nienawidzi i chce jak najszybciej zabrac kase i wyjsc : /

Gość kamil89strzałów
no to jej nie wkładaj tylko z nią porozmawiaj. Albo idź do psycholożki

dodam ze pieniadze na ten cel mam juz gotowe mieszkanie swoje wiec nie ma problemu

no ale ja tez chce, jak juz place, sprobowac jak to jest z kobieta licze na to ze ona sie bedzie znać na rzeczy i sama mnie poinstruuje co i jak

Dobra, bo widze ze macie doświadczenia. Znacie jakąś taką panią za pieniadze z warszawy która jest pewna że szanuje klienta i spełni moje wymagania i potrzeby?

Gość krisss
wszystko ci powie, nic sie nie martw

Gość sca,vb sa
No nie chodzi mi o to czy Ci zależy Ci nie, chodzi mi o to, że możesz robić to z kimś kto Cię w głębi duszy nienawidzi, udaję przed Tobą, a najchętniej narzygałby Ci w twarz. Ciebie to nie obchodzi??? Nie poniża Cię to, że robisz to z kimś dla kogo jesteś żywym gównem?

Gość krisss
wejdz sobie na rokse i sobie zobacz, ja nie jestem z wawy

Gość Jak nie masz szans na
związek gdzie naprawdę jest to coś,to korzystaj z takich uciech ile wlezie,wszystkie z Roksy nawet przeleć.

ogólnie żyje się wśród ludzi,z których prawie wszyscy by cię zjedli

lepsze to niż miałbyś produkować dziwne dzieci,w dziwnych okolicznościach

Gość krisss
scavb no widzisz zaleta korzystania z dziwek jest taka, ze nie interesuje mnie co ona mysli, to jest usluga, place za to czy jak ide do fryzjerki, to obchodzi mnie co ona o mnie mysli? nie, nie obchodzi

i tak kiedyś umrzesz

Gość sca,vb sa
No nie porównuj fryzjerki, bo jej raczej fiuta nie wkłądasz i nie i nieingerujesz w najitymnijeszą sferę jej życia. Uważam, że korzystanie z usług prostututki sprawia,że facet nie ma honoru.

Gość krisss
mozesz sobie tak uwazac, dla mnie to usluga jakich wiele i jakie to ma znaczenie co ty uwazasz? chodze tam wylacznie dla siebie i wlasnego zaspokojenia

korzystanie z uslug prostytutki to dla niektorych jedyna mozliwosc zaznania bliskosci z kobieta, i tej intymnej i jak mam nadzieje tej zwiazanej z bliskoscia (przytulanie i te sprawy) wiec nie pierrdol tu o honorze, ok?

Gość sca,vb sa
No wiem, ja Cię nawet nie potępiam, tylko żal mi Ciebie, bo to dość załosne uprawiać seks z kimś kto Cię nie szanuje i by Cię w łyżeczce wody utopił. To po prostu smutne, że nie kochasz się z kimś kto tego chce. Dlatego mówię, że brać Ci męskości i honoru.

Gość ania nie do dymania
dzwonisz do dziwki i opisujesz na co masz ochote, jak powiesz ze to Twoj pierwszy raz, ze chcialbys napierw porozmawiac, potem popiescic sie, wszystko tak stopniowo, po troszku to dziwka nawet sie ucieszy gdybym byla dziwka to wolalabym wlasnie Ciebie a niego jakiegos dewianta ktory przywiaze mnie i wydyma analnie lub bedzie mega brutalny tutaj koledzy troche zle Ci doradzaja, nie kazda dziwka jest oschla, oni po prostu takie wybierają, takie kible- mają potrzebe i chca tylko sie "wyproznic" jesli z gory okreslisz czego oczekujesz to dziwka dostosuje sie, bedzie naprawde mila, a Ty nie bedziesz sie w ogole stresowal

Gość sca,vb sa
Ok, tylko jak potem poznasz naprawdę wartościową dziewczynę i dowie się, że chodziłeś do prostytutek to zostawi Cię i będzie czuła do Ciebie obrzydzenie, a jak jej nie powiesz, to i tak głupio jest być z kobietą, kiedy wiesz, że gdybysię dowiedziała nie byłą by z Tobą i jest z Toba bo myśli, że jestes kim innym.

Gość ania nie do dymania
a wy tu nie pietolcie o jakiejs moralnosci, to nie jest forum katolickie :o

Gość Abbcca
scavbsa Nie oceniaj go tak ostro, to na prawdę nie jest winą wielu fecetów, ze kobiety nie chcą ich znać, taka wizyta będzie dla niego jakąś namiastką szcęścia, namiastką normalnego życia, które jest dla niego tak odległe...

nawet jak mu brak to co z tego i tak umrze.Jeszcze raz powtórzę,jeżeli masz szansę na poważny związek gdzie jest to coś,to lepiej się tak nie baw,jeżeli nie masz to korzystaj aż ci huj odpadnie,wszystkie z Roksy nawet zalicz.

Gość sca,vb sa
Ja go nie oceniam i nie potępiam, nie rozumiem jak można się aż tak poniżyć i wkłądać fiuta komuś, kto w głebi duszy wyrzygałby Ci się na twarz, nie rozumiem tego jak można być tak zdesperwanym.

Gość ania nie do dymania
a moj chlopak przyznal mi sie ze kiedys skorzystal z uslug, byl na przepustce z wojska, z kolegami i nie skreslilam go przez to, dodam ze to bylo jakies 8 lat przed tym jak mnie poznal juz nie badzcie takie swiętoyebliwe

gdybym mial znalezc wartościową dziewczynę albo gdybym w normalnych okolicznościach miałbym uprawiać seks z kimś komu odpowiadam i vice versa to dawno, naprawdę dawno miałbym to już za sobą jeżeli naprawdę znalazłbym prostytutkę z która nie tylko moglbym uprawaic seks, ale tez porozmawiac czy miec dla kogo byc choc przez chwile czuły to byloby ekstra i z pewnoscia bylbym stalym bywalcem tejze kobiety

nikt z nas nie wymyślał tego świata,ale trzeba patrzeć na to jak jest,a nie bujać w obłokach

Gość krisss
scvb no w porzadku dla ciebie smutne, a dla mnie to fizyczna frajda i tyle

Gość sca,vb sa
A dlaczego nie możesz znaleźć normalnej kobiety nie dziwki. Jesteś kaleką? Pytam poważnie. Czy to jest powodem?

Gość krisss
ale ja mam dziewczyne

a od kiedy to tak każdy znajduje związek z właściwą osobą