Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrafffka000

Zerwałam z nim po 3 latach związku :(

Polecane posty

Gość agrafffka000

W zeszłym tygodniu moj facet dostal pracę, jednak w tym samym czasie dostal oferte wyjazdu do Wloch jako ratownik na 9 dni...i co zrobil? Stwierdzil ze rezygnuje z pracy na miejscu zeby tak pojechac i wreszcie cos zobaczyc, bo mial ciezkie dziecinstwo i niegdy nie mial okazji podrozowac... przy okazji zarabiajac pieniadze w podobajacy mu sie sposob..Strasznie sie wkurzylam, powiedzialam ze jest niedojrzaly, ze mysli krótkodystansowo. Byl juz w te wakacje za granica jako ratownik w Bulgarii i teraz postanawia znowu jechać. Tak sie zdenerwowałam bo ma skonczone 23 lata a ma takie glupie myslenie...nie pracocowal od stycznia tego roku az do wakacji...czasami tylko na basenie pare godz w zastepstwie a tak nic ;/ teraz trafia mu sie praca a on rezygnuje..mowilam zeby sobie to przemyslal i po dwoch dniach rozmawialismy przez telefon i zapytalam jaka podjal decyzje...powiedzial - "jadę" - bez zastanowienia...może pochopnie postąpiłam, ale powiedziałam, że to koniec, że nie mogę być z takim rozchwianym i niedojrzałym facetem....dziś umówiliśmy sie na rozmowę w cztery oczy, bo wcześniej zwyczajnie nie mogłam, byłam tak rozeswana psychicznie, nadal jestem zresztą....Nie wiem jak przeprowadzić tą rozmowę, nie chce odchodzić, kocham go, ale jak dalej wyglądał będzie nasz związek, nasze małżeństwo w przyszłosci jak on tak będzie myślał? ;((

Gość burza_na_niebbie
Nie dziwię się, pewnie tak samo bym postąpiła, ale zastanów się, przecież go kochasz

wiesz on myśli logicznie. przez te 9dni zapewne zarobi wiecej niz na miejscu przez 3miesiace. po za tym nie możesz być taka samolubna tylko go wspierać.

Gość trytka31
Mam to samo. Kolejny glupek Powyzej ;/;/

Gość Calia
Wiesz.. 23 lata u faceta, to wcale nie jest aż tak dużo jakby mogło się wydawać. Faceci emocjonalnie dojrzewają dużo później niż kobiety. ( Musimy pamiętać, że to wcale nie jest złe przy zachowaniu zdrowego rozsądku -tak po prostu jest w naturze ). On jeszcze nie nadaje się do założenia rodziny i odpowiedzialności za swoją rodzinę. Twój chłopak potrzebuje mieć jeszcze trochę czasu dla siebie, potrzebuje się wyszaleć.. Jechać w inne miejsce, coś zobaczyć i robić to co lubi. Domyślam się, że nie jest Ci to na rękę, bo chciałabyś mieć go przy sobie. Chciałabyś mieć zorganizowanego, uporządkowanego chłopaka, który będzie Twoim oparciem a nie małym dzieckiem o którego musisz się martwić. Niestety, jedyne co stwierdzam gołym okiem to to, że niekoniecznie jesteś w jego planach. Nie zapytał Cię o zdanie, nie wysłuchał i nawet nie udawał że się zastanawia. Wydaje mi się, że dobrze postąpiłaś. Jeżeli jesteś dziewczyną ułożoną, wiesz czego chcesz i masz swoje priorytety to nie ma sensu ciągnąć na siłę coś.. co i tak się rozpadnie prędzej czy później.. A w tym czasie, mogłabyś już mieć właśnie tego faceta na którego czekasz :) powodzenia !