Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie dziewczynka...

Jak poderwać młodszego?

Polecane posty

Gość już nie dziewczynka...

i czy w ogóle warto próbować? Niby niewiele, w tym wieku myślałam, że to nie ma znaczenia: ja 29, on 27 lat,myślałam, że coś między nami iskrzy, ale jednak nic się nie wydarzyło. Tak się ułożyło, że spotykamy się dość rzadko na razie co ok. 2 tygodnie i za drugim razem już nic nie było, a on zaczął przy mnie rozmawiać z kolegami, że chciałby 18-latkę... No i co o tym myśleć? Warto przejąć inicjatywę? Niby jak czasem do siebie piszemy, to on odpowiada, jest koleżeński, czasem polubi jakieś moje zdjęcie, ale sama nie wiem. Panowie, w tym wieku, czy Wy wszyscy chcielibyście mieć 18tki? Dodam, że naprawdę mało kto daje mi tyle lat, ile mam, podobno się podobam wielu, ale chyba źle wybieram i niestety mimo wieku nie nabrałam tyle pewności siebie, ile powinnam..

Gość AS26
Jemu raczej nie zależy, możesz spróbować puścić mu kilka sygnał, że jesteś nim zainteresowana. Być może w ogóle nie dopuszcza do siebie myśli, że mogłabyś go brać pod uwagę? Ale odradzam podrywanie, bo z tej mąki raczej chleba nie będzie.

Gość fgwer-wer
tu nie o wiek chodzi bo to nie jest generalnie różnica ale o to że penie ty nie jesteś w jego typie i niezależnie czy miałabyś 18 czy 28 to jak nie jesteś taka jaką by chciał to nic z tego nie będzie. Widocznie traktuje ciebie jak kolezankę tylko - może o tej 18 tak powiedział bo zauważył że masz coś do niego i chciał dać do zrozumienia jakoś