Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahaaaaaaa

play- umowa, da się rozwiązać?

Polecane posty

Gość ahaaaaaaa

dzisiaj podpisałam umowę na telefon, abonament na dwa lata. w domu przemyslałam że jednak wolałabym na karte. czy da się jeszcze rozwiązać taką umowę czy już jest za późno? bardzo proszę o pomoc

Gość ahaaaaaaa
bardzo proszę o pomoc

Gość kciuk sie coraz bardziej
jesli podpisalas w punkcie to nie da sie rozwiazac, chyba ze zaplacisz kare umowna

Gość ahaaaaaaa
ehh jestem załamana :(

Gość ahaaaaaaa
czyli nie mam nawet kilku dni na rozwiązanie umowy?

powtorze - jesli umowa zawarta byla w punkcie to nie masz mozliwosci anulowania jej

trzeba bylo myslec wczesniej, no niestety, tak bywa jesli podejmuje sie nieprzemyslane decyzje

Gość ahaaaaaaa
tak, to była umowa podpisania w puncie, ale jeszcze przez dwa tygodnie jestem na starej umowie... to jest przedłużenie :( załamałam się

niestety nic sie nie da zrobic, ewentualnie mozesz isc do punktu, jesli to bylo dzisiaj, dobra wolna i mozliwosc sprzedawcy czasem jest taka ze moga wycofac i wprowadzic inna.

Gość inzynier serwisowy//zablok
SKĄD SIĘ BIORĄ PIERDOLĄCY LUDZIE?? Da się W przypadku podpisania umowy w punkcie masz 7 lub 10 dni na zerwanie zależy czy oddział oficjalny czy nie. A przez internet 14 dni kurier z umową pocztą. Po prostu przychodzisz do punktu mówisz pierdole. Facet ci daje pismo wypełniasz. Kserujesz dla siebie i tyle.

Gość ahaaaaaaa
no to juz nie wiem kogo słuchac;/ czytam umowe ale nic z niej nie rozumiem:(

Kciuk nie pierdol............ Skąd czerpiesz takie informacje? Bo jak pracowałaś to już wiem czemu cie wyjebali.

Masz na samym poczatku. ODSTĄPIENIE OD UMOWY. i tam będziesz mieć coś w stylu Na zerwanie umowy po podpisaniu x dni. Zerwanie umowy przed czasem umowy wiąże się z karą umowną x liczoną w ilości miesięcy. Np jak zrywasz tydzień przed końcem nie płacisz całej kary umownej. Kara umowna nie może być większa niż udzielona promocja. Np telefon 500pln minuty darmowe wartość x.

Pomijam fakt że przeniosła byś się do jakiejś dobrej sieci jak nie chcesz abonamentu patrz - mbank mobile. 19gr 50MB free. Lub do takiej gdzie masz dużo ludzi i kupiła pakiet do sieci za free.

Gość ahaaaaaaa
jesli uda mi się rozwiazać tą umowę... to pomyślę nad zmianą sieci. dziękuję za pomoc!

Dziękuję dobranoc znikam z wątku. i od razu ponawiając pytanie http://mbankmobile.pl/karta/#tabs=1 5zł się należy 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h