Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 77777777777777777999999999f

Kobiety mówią, że nie chcą prawiczka a potem dodają, ze ruchacza tez nie !!???

Polecane posty

Gość dfbg
"1.Tylko bardzo naiwna dziewczyna moze napisac ze prawiczek nie zdradzi bo jest czysty." Nikt nie mówi, że jak prawiczek to nie zdradzi. Tylko mówicie wręcz odwrotnie, że jak prawiczek to zdradzi na 100% a to kompletna głupota bo to kwestia zasad jakie zostały wpojone człowiekowi i Jego własne. "Bluźnierstwo. Kobiety nigdy nie zdradzą swojego pierwszego, to tylko wredne prawiczki takie są. " Kobiety również zdradzają swojego pierwszego, nie są inne pod tym względem. Jak mówiłem to kwestia zasad każdego człowieka.

Gość Zuzanna amelia & 11
dfbg - a Ty zdradzasz ?

Gość dfbg
Zuzanna amelia & 11 dfbg - a Ty zdradzasz ? Oczywiście, że nie. To jedna z zasad jakie wpoił mi ojciec. Każdy prawdziwy mężczyzna nie zależnie od doświadczenia seksualnego jeśli jest w związku z kobietą to zobowiązany jest zachować wierność tej kobiecie. Zdradza to skaza na honorze i żaden prawdziwy mężczyzna, który ma choć odrobinę honoru nie dopuści do takiej sytuacji.

Gość Zuzanna Amelia & 11
Rozumiem - jestes prawiczkiem.

Gość dfbg
nawet jeśli? To co ma to wspólnego ? To czym się kieruje nie ma nic wspólnego z moim doświadczeniem lub jego brakiem.

"To czym się kieruje nie ma nic wspólnego z moim doświadczeniem lub jego brakiem." owszem, ma. nawet nie masz kogo zdradzać. to jakbyś opisywał, że nigdy w życiu nie utoniesz, nie umaczając nawet stopy w głębokiej wodzie.

Gość Zuzanna Amelia & 11
Ale brak doswiadczenia moze miec duzo wspolnego z tym czym sie kierujesz.

Gość nddsdsdsds
glupota kobiet nie zna granic prawiczek zdradzi bo musi sie wyszalec hahahaa a ten co sie wyszalal to bedzie wierny haha to tak jakby uwazac ze alkholik po slubie przestanie pic, a abstynent ktory zakosztuje wodki stanie sie alkoholista

Gość Zuzanna Amelia & 11
"Kochajcie wrobelka dziewczeta Kochajcie , do jasnej cholery"

Gość dfbg
"nawet nie masz kogo zdradzać." Nie mam kogo zdradzać to prawda ale to nie oznacza od razu, że nie jestem w stanie być wierny kobiecie. Ojciec dał mi dobry przykład: już ponad 30 lat razem i oboje byli dla siebie pierwsi. "Zuzanna Amelia & 11 Ale brak doswiadczenia moze miec duzo wspolnego z tym czym sie kierujesz." Czy mógłbym Cię poprosić abyś rozwinęła swoją myśl?

Gość jak prawiczek ma zdradzic
jak to sa cioty a wartościowy chłop bierze co chce i się nie pyta chyba ze z grzeczności się spyta czy sie rucha czy trzeba z tobą pochodzić

Gość wjdhnvhed
Prawictwo to nie problem ale dziewictwo juz tak.

Gość a niby czemu
dziewictwo problem?

"prawiczek zdradzi bo musi sie wyszalec hahahaa a ten co sie wyszalal to bedzie wierny haha" jest większe prawdopodobieństwo niż w przypadku prawiczka. a jak nie będzie wierny, to co za problem? męskie szmaty i tak nie są dla mnie interesujące, a tego kwiatu jest pół światu.

Gość Zuzanna Amelia & 11
dfbg 1. Juz Ci Zelek prawie wszystko wytlumaczyla 2. jesli kierujesz sie takimi zasadami to moze byc Ci trudno zdobyc jakiekolwiek doswiadczenie.

Gość pawełłłł
jak sie ma fajna laske to nie ma sensu jej zdradzac bo dzis ciezko znalezc dziewczyne do zwiazku

Gość hui ci na imje
żabx - nie wiem kto cię uczył rachunku prawdopodobieństwa ale coś u ciebie kiepsko z tym.

Gość dfbg
"Zuzanna Amelia & 11 1. Juz Ci Zelek prawie wszystko wytlumaczyla 2. jesli kierujesz sie takimi zasadami to moze byc Ci trudno zdobyc jakiekolwiek doswiadczenie." Co do moich zasad to faktycznie ciężko mi znaleźć dziewczynę z podobnymi ale nie tracę nadziei. Mimo, że dziś świat i ludzie w większości szczególnie młodzi tacy jak ja pozapominali stare niepisane zasady to wierzę, że znajdę połówkę dla siebie.

Gość jak prawiczek ma zdradzic
nik nie rodzi sie mistrzem w sexe a pozatym to dla sexu jestescie czy z miłosci bo jak dla sexu ludzie sie pobierają to potem sie rozwodzą bo zapragną innych kutasów w dupie chyba ze zapraszają do trójkąta panów lub panie jak z miłosci to dla niego sex jest na drugim planie nawet nie musi upawiac sexu przez wiele lat bo sex jest tylko dodatkiem i wielu ludzi myli go z zauroczenie a to tylko chemia bo prawdziwa miłości to coś więcej niż chemia to jest zwiazek 2 ciał i dusz zaufanie w 100% wie ze cos np dzieje z 2 partnerem czy jak zwierzenta sie parza to robia z miłosci nie one to robia bo kaze im natura i tak jest z ludzmi mezczyzna moze to robic z kazda kobieta nawet co ma 80 lat teraz ludzie mysla ze sex to miłość a to tylko zwykłe parzadanie kture mija

" prawiczek nigdy nie będzie wierny i ciągle będzie myślał o innych d**ach i o tym ile stracił." Eeeee tam bzdury. Na to czy ktoś zdradzi czy nie składa się masa cech w tym chery indywidualnych osób, a takie ogólne założenie jest po prostu bzdurne. I krzywdzące.

Gość Zuzanna Amelia & 11
dfbg - problem nie polega na tym ze nie znajdziesz. problem polega na tym , ze nawet jak znajdziesz to nie bedziesz potrafil tego swojego ambitnego planu zrealizowac.

Gość dfbg
"Zuzanna Amelia & 11 dfbg - problem nie polega na tym ze nie znajdziesz. problem polega na tym , ze nawet jak znajdziesz to nie bedziesz potrafil tego swojego ambitnego planu zrealizowac." Czemu pani Zuzanno uważa pani, że nie będę potrafił tego jak to pani nazwał "planu" zrealizować?

Gość dfbg
przepraszam za mały błąd *nazwała

Gość Zuzanna Amelia & 11
1 Mow mi Zuza 2 Ile masz lat ?

Gość dfbg
Zuza mam lat 21.

Gość Zuzanna Amelia & 11
dfbg - to jeszcze wymysl sobie jakies imie. bedzie latwiej pisac. Skoro masz 21 lat to masz jeszcze bardzo duzo czasu. Ale juz dzis musisz pamietac ze dziecko najpier uczy sie siadac , potem wstawac , a potem dopiero chodzic. A Ty chcesz zaczac latac a nie umiesz nawet przekrecic sie z boku na bok. Pomysl kiedys o tym.

Gość Zuzanna Amelia & 11
Czesc Frodo. Co robisz na kafe o tak poznej porze ?