Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 77777777777777777999999999f

Kobiety mówią, że nie chcą prawiczka a potem dodają, ze ruchacza tez nie !!???

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 11
A nie ?

Gość Zuzanna Amelia & 11
A co jest dzisiaj na dobranoc ?

Gość dfbg - Mateusz
Zuza- w pewnych kwestiach jestem w przodzie nie będąc jeszcze na starcie. np. w kwestii dzieci i odpowiedzialności za nie. W wieku 18 lat zostałem wujkiem. Na początku zajmowałem się tylko bliźniakami później urodził się jeszcze trzeci siostrzeniec. Ostatnie dwa lata technikum spędziłem nie tylko na nauce ale i na zajmowaniu się moimi siostrzeńcami. Doskonale wiem co to znaczy nieprzespane noce gdy dzieci ząbkują, karmienie dzieci, przewijanie, kąpanie jak również, że dzieci powinny być planowane a nie z tzw. "wpadki" bo dziecko to również ogromna odpowiedzialność. Może jestem przez to za bardzo tym "po" a nie tym "przed"

Gość Zuzanna Amelia & 11
Mateusz - czyli tak jak pisalam - chcesz zaczac latac bez umiejetnosci siadania. Opiekowanie sie dziecmi moze sie przydac jesli .... bedziesz umial doprowadzic do zalozenia wlasnej rodziny. Bo niby skad masz wziac te wlasne dzieci jesli nie nauczysz sie podrywac i przekonywac dziewczyn do seksu z Toba? Chcesz miec malzenstwo bez seksu ? Wtedy dzieci raczej nie bedzie. No chyba ze masz zamiar adoptowac lub przez cale zycie zajmowac sie dziecmi siostry. Widzisz, to wszystko co zdobywasz teraz jest bardzo wazne i bardzo dobre ale tylko jesli bedzie wkomponowane w calosc. Nie zapominaj o tym ze musisz sie nauczyc stawiac swoje wlasne pierwsze kroki. Bez tego za daleko nie polecisz.

Gość bizon tubylec
To byłby niezły paradoks chłopak, który byłby wspaniałym ojcem nie znalazłby dziewczyny.

ja bym chciała prawiczka, jednego miałam, w sumie mój jedyny związek i był bardzo w porządku owy prawik

Gość A czym sie przejmujesz
Chcesz byc prawiczkiem? To sobie nim badz, co to kogo obchodzi. Chcesz przestac nim byc? Podejmij odpowiednie kroki w celu rozpoczecia zycia seksualnego.

Gość do yuuki.
ale teraz juz nie jestes dziewica, wiec po co ci prawiczek?

Gość gość

O ja walę,ale idioci tu piszą...sporo dziwek i ...iarzy najeżdża na prawiczków. Prymitywne bydło.

Gość eto ja
Dnia 11.09.2012 o 18:27, żab-X napisał:

prawiczek nigdy nie będzie wierny i ciągle będzie myślał o innych dupach i o tym ile stracił.

goovno prawda

Gość szkoda gadać
Dnia 11.09.2012 o 21:42, Gość bizon tubylec napisał:

To byłby niezły paradoks chłopak, który byłby wspaniałym ojcem nie znalazłby dziewczyny.

Żaden paradoks. Kobiety szukają przystojniaków, a nie dobrych ojców. Dobrych ojców (a najlepiej dobrze zarabiających) zaczynają szukać po trzydziestce, jak już się wyszaleją i będą chciały zakładać rodzinę, a przystojniacy nie będą nimi zainteresowani. Choć czasem i wcześniej, jeśli zostają samotnymi matkami.