Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to takie dziwnnnnnnnnj est

Ludzie są szczerzy dopiero po naszej śmierci..taka prawda. Zmarła moja sasiadka

Polecane posty

nagle, kilka dni temu, miala dopiero 59 lat a teraz wszyscy ją obgadują, ze rozwódka, ze ten jej mąz to jej drugi, ze ma dwie corki ,ze nie chodzila do kosciola, malowanka - w sensie ze naduzywala makijazu - , ze pracowala w banku i pewnie nakradła na dom !!! no masakra a za jej zycia wszystkie te pierdoły osiedlowe łazily z nią i gadaly, chodzily z ciastami i pieskami, razem rowerami jezdzily a na pogrzebie byla tylko jedna z tych kobiet, reszta niby wielce zajęta, niektore nie wiedzialy ze umarla :O

Gość nooo bo tacyyy
No bo tacy są ludzie, a przede wszystkim kobiety. Założę się,że wśród obgadujących nie było żadnego faceta. :) Wiele kobiet nie ma wlasnego zycia i obrabiają tyłek innym. Nie mają udanego zycia osobistego, nie mają hobby, nie mają nic oprócz jadaczek. Dlatego też nie przyjaźnię się już więcej z kobietami. Ostatnio moja wieloletnia przyjaciółka obrobiła mi 4 litery przed znajomą. Na wlasne uszy slyszałam, bo byłam w poblizu, o czym ona nie wiedziała. Żadnych babskich znajomości więcej!!!

ale ja przynajmniej bylam na pogrzebie i złego slowa na nią nie powiedzialam lepiej byc plotkarą niz dwulicową suką