Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajka

śpiączka farmakologiczna

Polecane posty

Gość adelajka

hejka , mój tato pięć dni temu doznał zatrzymanie akcji serca. Był bardzo długo reanimowany niestety nie została mu od razu udzielona pomoc , więc doznał niedotlenienia mózgu. Jeszcze nie wiadomo jakie beda tego konsekwencje. Jest w śpiączce farmakologicznej i najbardziej mnie martwi obrzęk mózgu... i tutaj pojawia się pytanie do was: Jakie mogą być konsekwencje takiego obrzęku ? i czy taki obrzęk moze doprowadzić do śmierci? tylko prosze nie piszcie bym pytała sie lekarza ... oni tylko karzą czekać i wierzyć.... ;

Gość kciuk sie coraz bardziej
samo niedotlenienie jest bardzo powazne i ma bardzo daleko idace konsekwencje, a ty sie obrzekiem przejmuejsz..

Gość adelajka
wiem o tym że niedotlenienie moze spowodować... że tato nawet nie bedzie mnie pamiętał i wiele gorszych rzeczy.... ale teraz walczą o jego życie i to jest dla mnie najważniejsze.... a obrzęk nie zchodzi i tym się martwię... i martwię się czy tem obrzęk całego mózgu także zagraża życiu.... skutkami niedotlenienia pomartwię się pozniej...

Gość natalia00000
Witam. Mojemu tacie zatrzymala sie akcja serca 20 sierpnia. Takze byl dlugo reanimowany. Od tamtego czasu jest w spiaczce. Niestety nie farmakologicznej tylko prawdziwej na ktora nikt juz wplywu nie ma. Napisz prosze jak Twoj tata, bo doskonale rozumiem co przezywasz. Prosze rowniez o kontakt wszystkich, ktorzy maja lub mieli stycznosc ze spiaczka lub sami ja przezyli na adres nataliadudzik00@wp.pl. Pozdrawiam.

Gość obawiam się że to koniec
Mózg taty pewnie już umarł i tata jest faktycznie rośliną Ale są przypadki gdy ludzie w takim stanie "żyją" latami

Gość gość
Dziewczyny współczuje Wam , różne moga byc konsekwencje niedotlenienia mózgu i trzymam kciuki za waszych ojców żeby z tego wyszli

Gość gość
reaktywuje tematmój kuzyn ma tylko 24 lata jest po renimacji i 3 tygodnie w spiaczce, ktos miał podobne doswiadczenia?

Gość gość
Ja bylam w spiaczce ponad miesiac i tez mnie reanimowali prawie godzine