Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie żoneczka

jutro mam badanie psychologiczne na funkcjonariusza państowego proszę o pomoc

Polecane posty

Gość taka sobie żoneczka

co można by było wspisać w takim teście waszym zdaniem, dokończyć zdanie.. lubie... najszczęśliwzy czas chce wiedziec załuje

Gość harsz8
ech znam ten test nie wpisuj prawdy bo cię za psychola wezmą :)

Gość taka sobie żoneczka
ale mi pomogłaś..tyle to ja wiem nic mi do głowy nie przychodzi albo bzdury

Gość taka sobie żoneczka
albo takie: Czy wzrusza Cię widok rozjechanego kota na jezdni?

Gość masterowicz111111
najszczęśliwzy czas - kiedy się bzykam chce wiedziec - jak pędzić bimber załuje - że nie mogę bzykac się ile bym chciała Te testy są żeby odsiac ludzi myślących a zostwić głupków bezmyślnie wykonujących polecenia

Gość kazimierz byk
kafeterie na kafeterii wszystko o kafeterii jak kurwa internet nie działa :classic_cool:

Gość v vc
nikt ci nie powie co masz odp. pytan jest pińćset i co myslisz ze ktos ci da jedna zlotoa rade? oczywiscie ze nie. odp na te pytaia sa scisle stzezone, nawet syn komendanta policjo stolecznej ostatnio oblal ptesty pychologiczne w rekrutacji.

Gość taka sobie żoneczka
no i ja mam podobne skojarzenia jak wyżej ktoś napisał ale przecież takich bzdur nie wpisze

Gość v vc
ogolnie moge dac ci rade ze mowisz cos i dajesz przyklad np jak masz swoje zalety podac to nie mowisz jestem sumienna, ambitna i pacowita tylko cecha-przyklad jest sumienna bo pracuje 8 h 6 dni w tygodniu, jestem oszczedna bo odkladam co miesiac 200 zl na lokate, jestem odwazna bo rozdzielilam 2 bijace sie osoby na ulicy, lubie czekolade bo poprawia mi humor, itd itd itd

Gość taka sobie żoneczka
kiedy byłem dzieckiem... mój umysł.... chyba jestem wariatką ja na to patrze

Gość v vc
kiedy bylam dzieckiem lubilam chodzic z tata na ryby (lub cos innego co mozna robic z tata) - akceptacja ojca jako autorytetu- wazne w kazdej sluzbuwce gdzie masz cenic przelozonego moj umysl najlepiej pracuje jak sie wyspie

Gość taka sobie żoneczka
a np mężczyźni moje nerwy..trzymam na wodzy ? na serio to nie trzymam

Gość v vc
mezczyzni powinni utrzymywac rodzine, kobieta powinna pracowac jesli chce a nie musi (klasyczny obraz mezczyzny, w kazdej munorowce jest patrialhalny model - nie oszukujmy sie kobiet przyjmuja tyle ile musza minimalnie, i slusznie zreszta, bo potem jak sa akcje na patrolu ze sie taka zamknie w radiowozie i beczy jak 3 pijanych typowo kopie jej kolege i lamie do nieprzytomnbosci -akcja z tamtego tygodnia...) moje nerwy trzymam na wodzy to pusta odp, kazdy tak odp, wymysl cos, jak waniesz utartym schematem to dla psychologa jestes spalona - powtarzasz czyjes hasla moje nerwy wyciszam po calym dniu bieganiem, graniem w sudoku, zimnym prysznicem moje nerwy mozna nadwyrezyc drapaniem sie po dupie ,cokolwiek zeby nie bylo schematyczne i wysmiechtane, zeby psycholog nie byl znudzony a sie zaciekwil na chwile oj ja to czarno widze zebys jutro zdala...

Gość v vc
rusz sama mozgownica, mozesz tu wklejac i wklejac tych pytan, jest ich mnostwo jak masz troche oleju w glowie to sobie poradzisz. jesli bedziesz miala tyle samo pkt co twoj kolega to i tak wezma faceta tak dla pocieszenia;)