Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jioxw

czy seks z odpowiednim facetem, ale nie z miloscia zycia jest ok?

Polecane posty

Gość jioxw

jestem stara dziewica i czekanie na milosc, jak to bylo wczesniej, juz mnie znudzilo. jak bedzie, to bedzie, jak nie, to nie. chce mi sie uprawiac seks, wiadomo, mam potrzeby, juz nie chce czekac na niewiadomo co. czy pojdzie do lozka z odpowiednim facete,, czyli takim, ktorego znamy, jest chemia itp, jest ok? z jednej strony chce, ale troche sie obawiam, jak sie bd po tym czula.

Gość jest okk
Ten świat i tak zszedł już na psy a kobiety dają za dużo mniejsze powody niż twoje rozterki, także norma.

Gość jioxw
dobra, dobra, nie szukam tu dyskusji nt zawiedzionych, wspoldzesnymi kobietami, prawikow. jest ktos normalny?kto uprawia seks?

Gość Monica 1986
zebys tylko potem nie miala kaca moralnego

Gość likulla
kacmoralny po seksie moze miec tylko kretynka w kaszmirowym berecie i ze zrytym czambułem

Gość jioxw
no, otoz to, ale z drugiej strony, to ile mam czekac?do 30? nie mowie o facecie z dyskotetki, ale o kims, z kim jest chemia i sympatia.

Gość jioxw
wiecie, obawiam sie kasa, bo mam zakodowane w glowie, ze seks jest dla doroslych, awciaz czuje sie jak dziewczynka. tzn czulam, bo ostatanio juz czuje sie dorosla i chyb dojrzala do seksu i glupie formowe teksty oraz moe umyslowe ograniczenia juz mnie nie obchodza i wyparowaly.

Gość to będzie taki sam seks
jak facet z prostytutką

Gość nie narzekaaaam
dziewczyno, olej forum, konsekwencje.. zycie po to jest. by popelniac bledy. jak chcesz sie z nim kochac, to sie kochaj. kto ci broni? jak chcesz czekac, to czekaj.. ale zebys nie przegapila kogos przez te czekanie na ksiecia.. ;)

Gość edytka co wie
To daj znać jak sie już puścisz, bo nie jest to nic innego. Współczuję, że jestes taka ograniczona, ale nieważne. Zaraz przyjdzie mój misiaczek i... :*

ale ogolnie to jesli czujest ze to ten odpowiedni facet, ze mozesz mu zaufac, ze bedzie wobec Ciebie delikatny i wyrozumialy (pierwszy raz to najczesciej zadna bajeczna chwila, i czasem naprawde kobiety srednio to przechodza, wycofuja sie 10 razy itp) to czemu nie! tak naprwde w dzisiejszych czasach malo ktora kobieta traci dziewictwo z miloscia swojego zycia. ludzie sie rozstaja, maja nowych partnerow. a ze majac 17 lat mysleli ze wlasnie podejmuja tak wazna decyzje z miloscia swojego zycua to.. ich szczescie:) nawet jesli wiele z tych osob po roku czy dwoch mialo innych partnerow. ale najwazniejsze jest to zebys wiedziala ze naprawde tego chcesz, i naprawde z nim! nie dla przebicia samej blony ale dla bliskosci z wlasnie tym facetem. bo jesli bedziesz traktowac swoj pierwszy raz jako "pozbede sie blony i bede szczesliwa" to watpie ze sie to spelni, tzn blony sie moze i pozbedziesz, ale czy bedziesz po tym szczesliwa....

Gość jioxw
mam 24 lata, no wraz z nowym rokiem bedzie 25 rocznikowo. nigdy w zytciu bym nie pomyslala, ze osiagne taki level!:P mialam okazje na seks, ale faceci mi nie odpowiadali-jeden kurwiarz, drugi debil, trzeciego sie wstydzilam na maksa, oniesmiela mnie. niewazne z reszta, wtedy bylo dla mnie za wczesnie. jednak chcialabym juz uprawiac seks, ile mozna czekac?

Gość jioxw
chce miec to za soba, bo z kazdym rokiem coraz trudniej mi bedzie, a poza tym, porzebuje seksu. w tym momencie akurat hormony nie buzuja ale sa dni, kiedy nie moge przestac o tym myslec. no co poradzic, zwykla potrzeba i tyle.

Gość jioxw
mo jasne, ze jestem zdesperowana:Dale nie na tyle, by lapac sie piewszego lepszego.

ja nie uwazam zeby ona byla zdesperowana! jakby byla to by sobie nie wiem.. weszla na czata i poznala pierwszego lepszego chetnego! tutaj autorka piszte ze poznala faceta, ktory jej sie podoba,pociaga ja, ktorego dobrze zna, tyle ze nie ma w planach slubu z nim! wiec nie widze tutaj zadnej desperacji! a jesli cos takiego jest desperacja to bardzo duza czesc ludzkosci w dzisiejszych czasach jest desperatami skoro sypiaja z ludzmi ktorzy nie sa miloscia ich zycia.

Gość sucha trawa
jioxw,powiem to tak jako mezczyzna po 30 ktory troche juz zyje,jestes dorosla,jak normalna osoba potrzebujesz bliskosci,ciepla,takze na pewno z powodu oczekiwania Twoje potrzeby sie skumulowaly ale jesli masz kogos przy kim sie dobrze czujesz,przyjaciel,ktos zaufany kto wiesz ze Ciebie nie skrzywdzi to nie czekaj,pamietaj o zabezpieczeniu chyba ze bierzesz pod uwage ewentualna ciaze ale jestes na tyle odpowiedzialna by wiedziec czego chcesi tu Ciebie popieram.pozdrawiam z daleka

Gość hdnhdhhndhdxhnd
Heheheh glupia flondra i mowicie ze dziewictwo to nie problem wiec do dziela !!

kropeczka troche to dziwne co piszesz :) dziwie sie ale widocznie swiat tak bardzo zschodzi na psy ze musi byc jak w tv jak w modzie na sukces :) naszczescie jestem z tego pokolenia co nie daje sobie prac mozgów widac ze kobieta czuja presje otoczenia ze skoro nie ma sexu to jest be i brzydka !? a swoja droga skad jestes autorko ?

Gość jioxw
jezu, nie da sie na tym forum normalnie porozmawiac. same prawiki tu siedza, albo ludzie starej daty, czy co?chociaz moze starsi maja szersze horyzonty, niz ci tutaj. jesli, wg was jestem puszczalska(24-letnia dziwica), to ja juz nic nie wiem:O

Gość układ FF
kobiety to kochają

po 1 :) rozumiem ze autorka chce wskoczyc do lozka na jednorazowy numerek a zadalas sobie pytanie ;) ile jeszcze ma takich czy chceccie tego samego od zycia Jesli nie zalezy ci na stalym zwiazku to pomin wszystkie pytania procz 1

Gość jioxw
a co Cie to obchodzi, lukszu, skad jestem? wy myslicie, ze, gdy nie bylo neta i mtv to ludzie byli swietoszkami, czy jak? ze kobiety nie lubily seksu? kiedys bly chore zasady, teraz troche z waszego luzu splynelo na kobiety i moze dobrze. nie mowie o lazeniu do lozka z 1 lepszym, ludzie, zacznijcie odrozniac te 2 rzeczy od siebie.

Gość jioxw
nie bd z Toba dyskutowac, bo jestes z deczka ograniczony, nie czytasz w ogole co pisze. szkoda, bo rozwalies mi caly watek.