Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vernis

Jak przyśpieszyć/opóźnić miesiączkę? [najlepiej domowe sposoby]

Polecane posty

Gość vernis

Wiem, że był już taki wątek, ale nie znalazłam nic sprawdzonego.. Otóż, w poniedziałek wyjeżdżam na wycieczkę szkolną na 6 dni i w 4 dzień będziemy w aqua parku, z mojego cyklu miesiączkowego, co prawda, dość nieregularnego wypada, że na dniach powinnam dostać miesiączki, teraz mam brązowe opławy i to u mnie zwiastuje miesiączkę lada chwila, jednak boję się, że dostanę w poniedziałek/wtorek, a wtedy nie będę mogła się kąpać ;/ co mam zrobić żeby ją przyśpieszyć, aby do poniedziałku mi się skończyła, lub opóźnić, żebym dostała po wycieczce? Proszę o sensowne odpowiedzi, jestem zdesperowana! :(

Gość taka jedna ciekawska
Użyjesz tampona i normalnie będziesz się kąpac w czym problem?

Gość powiem takk7
wymocz nogi w gorącej wodzie, mi pomogło.

Gość najepiej zaciązyć
opóźnisz na 9 m-cy hahaha

Gość giocondaaaaaaaaaaaaaaa
hehhe niestety domowymi sposobami sie nie da. albo talbetki albo tampon i juz:)

Gość tulalala
nie wiem czy zdążysz ją przyspieszyć tak aby zdążyła Ci się skonczyć przed wyjazdem. gdybyś dostała okresu jakoś teraz to do poniedziałku wtorku już powinno go nie być. Nie znam nic na przyspieszenie okresu, za to mam dobry i skuteczny sposób na jego opóźnienie i jednocześnie skrócenie. a mianowicie WITAMINA C, albo jeszcze lepiej - RUTINOSKORBIN (zawiera większą dawkę wit c) na sylwestra dostałam okres, faszerowałam się rutinoskorbinem i rano już miałam tylko słabe plamienia. Ostatnio chciałam sobie opóźnić okres, zjadłam z 2 dnoiowym - a miałam już objawy okresu! - wyprzedzeniem kilka tabsylek (4 razy dziennie po 2/3 tabletki) i opóźniłam sobie okres o 4 dni. to działa! sprawdzone, bezpieczne i tanie! polecam :)

Mi zawsze pomagała aspiryna, tak 2 tabl w dzień i 3 na noc. Rozrzedza krew więc sposób działania jest oczywisty. I skuteczny! Do tego gorąca kąpiel i herbata z malwy albo z krwawnika. Powodzenia! :)