Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choleraa mać

Cholera jestem w ciąży a nie wiedziałam i piłam i paliłam papierosy i zielone!

Polecane posty

Gość choleraa mać

co teraz :-o

Gość gf4gf4
teraz dziecko urodzi się zielone

Gość gf4gf4
ile wiedziałaś o ciąży?

Gość Kasiuniaaa:P
Nic wam nie bedzie... :P

Gość harsz8
ja stawiam na oliwkowy :)

Gość gf4gf4
tzn.ile nie wiedziałaś o ciąży?

ja zażywałam bardzo mocne leki i do tego jeszcze w pracy często chodziliśmy na zakrapiane imprezki....tez nie wiedziałam ze jestem w ciąży i co? urodziło mi sie zdrowe dziecko...organizm kobiety na początku ciąży chroni dziecko...co nie znaczy ze można sobie na wszystko pozwalać....

Gość nanatalalika
ja się dowiedziałam o ciąży w 6 tygodniu, parę dni po niezłej balandze, na której zaliczyłam zgon. Synek urodził się z gózkiem na zuchwie. Nie można z tym nic zrobić, mały jest lekko zdeformowany. Pamiętajcie, pierwszy trymestr jest najważniejszy, decydujący, wtedy wykształcają się narządy i tkanki, płód jest szczególnie wrażliwy.

Gość qwww223
dont wory jakos to bedzie!! a to na powaznie to jeszce nie ma zagrozenia plod nie czerpie z ciebie jeszce nic, wiec wyluzuj

Gość takaMALAjedna
fas i fae wita a ty biały motyl się nie podniecaj bo to samo cie czeka DAHD, niespokojność, niemoznośc skupienia uwagi itp dzieciak bedzie tłukiem przez ciebie!

Gość ja też na początku nie wiedzia
łam że jestem w ciąży i chodziłam na imprezy, piłam alkohol paliłam papierosy oczywiście nie do nieprzytomności jak tylko dowiedziałam się o ciąży nie wzięłam do ust papierosa i do końca ciąży wypiłam może kilka redsów dziecko urodziło się zdrowe na szczęscie

takaMALAjedna a myślisz ze sie nie bałam jak sie dowiedziałam ze jestem w ciąży? Teraz moje dziecko jest spokojne, opanowane i chętne do nauki. Jest jednym z lepiej rozwijającym sie dzieckiem w swojej grupie. Mogła bym sie chwalić ale nie o to chodzi. historia jaka wiąże sie z ciążą jest dosyc zagmatwana i nie muszę pisać szczegółów. Dopiero gdy zrezygnowałam na jakiś czas z bycia mama ciąża przyszła z zaskoczenia i przez 2 miesiące nie wiedziałam ze jestem w ciąży mimo wizyty u lekarza.

Gość kjuguyt
ja pilam palilam fajki i ziolo -bobo zdrowe(na poczatku palilam) a przez ciaze cala fajki i czasami troszke piwa

Gość grawitowanie
ja tez zaliczyłam imprezy w tym wesele - jak się dowiedziałam wszystko odstawiłam i fajki i alko. Raz tylko wypiłam póżniej ale lampkę szampana