Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexix

Zawiodlam sie

Polecane posty

Gość alexix

Witam. Mam 22 lat i jestem z chlopakiem od 4 lat. Zawsze sie dobrze dogadywalismy milo spedzalismy czas. Co prawda zdarzaly sie klotnie czy to ze wzgledu na mnie czy na niego. Czesto powodem byla zazdrosc szczegolnie jego ale jesli chodzi o imprezy bez niego nie mial nic przeciwko tylko zebym nie zrobila czegos glupiego. Któregos razu bylam z kolezankami na imprezie i troche sie napilam i calowalam sie z innym kolesiem ale do niczego wicej nie doszlo. Wszytsko przez alkohol. Przyznalam mu sie do tego. Wybaczyl mi ale czesto w naszych sprzeczkach do tego wracal. Ale nie bylo zle zdarzaly sie klotnie wieksze badz mniejsze czy chodzilo o kase czy czasem o brak zaufania. Ale wiedzialam ze tylko jego kocham i zalowalam tamtej sytuacji. Jednak niedawno bylismy na imprezie ,on za duzo wypil i to bardzo duzo. Zwrocilam mu uwage ze za duzo pije rozmawila z ludzmi nie umial sie zachowac opowiadal o innych niestworzone rzeczy. zdenerwowal sie i wyszlismy na zewnatrz on zaczał mnie wyzywac popychac pchac nazwal mnie nawet dziwka o innych epitetach nie wspome. Pewni chlopacy wstawili sie za mna mowiac ze nie bedzie bil kobiety. poszlam do domu a on znow na impreze i co najgorsze zaczal opowiadac innym ze go zdradzilam co oczywiscie bylo nieprawda, ze sie calowalam obsciskiwalam czego w zyciu nie zrobilam. Upokorzyl mnie przed znajomymi mowiac nieprawde o mnie. nie wiem co robic teraz mnie przeprasza. Czy powinnam wybaczyc takie upokorzenie lub tez agresywne zachowanie wobec mnie>? pomozcie.

Gość Pytanko555555
NIE ponieważ jak uderzył raz to i drugi uderzy

Gość gghhhhhhrtr
jak uderzył cie to spodziewaj sie ze bedzie tak czessciej, moze nie z tydzien ani dwa moze dopiero po slubie ale pozniej nie lamentuj ze cie facet bije, sama bedziesz sobie winna wiec spodziewaj sie.