Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalal sialalala

dźwięki z pochwy

Polecane posty

Gość ulalalal sialalala

jak reagujecie kiedy się zdarzą? obawiam się, że to się stanie kiedy wreszcie zdecyduję się na seks, bo mam do tego tendencje, co wtedy robicie?

Gość Perw mobilna
Kontynuuję nie zwracając na nie uwagi albo kontynuuję śmiejąc się.

Gość ulalalal sialalala
mam wrażenie, że moja jakoś zasysa to powietrze, np kiedy zrobię świecę, potem nogi za głowę i kładę je na ziemi to czasami to się dzieje :( więc mam tendencję do tego i nie wiem co zrobię kiedy ona wywinie mi taki numer przy 1 razie :O

Gość Perw mobilna
Cipa niżej niż głowa i jest szansa, że nic się nie wydarzy. A tak generalnie to pierdzi dobrze wyruchana cipka. :classic_cool:

Gość maurytcy
Jakie dźwięki? Mówi coś? :classic_cool:

Gość ulalalal sialalala
cipka niżej? kurde, to odpada klasyczna z poduchą pod. czemu ona mi tak zasysa to powietrze? mam ogólnie ciasną, sytuacje, kiedy weszły dwa palce mogę policzyć na palcach jednej ręki ;)

Gość podczas seksu to wiadomo
przynajmniej skąd to:D mnie wkurza jak właśnie przy gimnastyce jakiejś "zasysam" i pierdzę, śmieszne uczucie tez wtedy jest. i też o dwóch palcach to pomarzyć mogę na razie:D taki urok chyba:P

Gość ulalalal sialalala
obawiam się reakcji partnera na to, nie chciałabym mieć traumy ;D z tym, że nie wiem jak miałabym dowiedzieć się wcześniej, czy on chociażby słyszał o tym, czy pomyśli że ja bąki puszczam :D raczej nie wypalę z grubej rury - wiesz, moja cipka zasysa powietrze i puszcza bąki ;)

Gość no, ja też bym proponowała
wiesz... skoro masz jakiekolwiek wątpliwości jeśli chodzi o reakcje twojego chłopaka to mysle, ze ... nie powinaś z nim uprawiać seksu. Dzieci z was. Ja mam z mężem pełno takich małych wpadek i śmiejemy się z tego.

eee, przecież to znany temat raczej jest więc facet będzie wiedział co jest grane

ej, no co to za wpadka niby?:P przecież nikt nie puszcza naprawdę bąka albo nie wymiotuje

Gość ulalalal sialalala
no ja też bym - okey, cieszę się że tak wspaniale rozumiesz się z mężem, bo to podstawa, ale nie porównuj wpadek w małżeństwie z sytuacjami przy czyimś pierwszym razie. wiadomo, że człowiek w jakimś stopniu się spina i wstydzi. w końcu najtrudniejszy pierwszy krok :) dzieckiem nie nazwałabym się już :D znana, nieznana rzecz :) nie wiem jak jest u niego, jakoś ciężko zahaczyć o konkretnie ten temat żeby wybadać sytuację. zresztą, w najbliższym czasie nie zamierzam z nim tego robić :)

Gość ulalalal sialalala
u mnie to było takie "fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur" ostatnio nie da się zignorować i średnio można przestać :D

skoro postanowilas uprawiac z nim seks, to powinien byc ci bliski - zatem nie ma miejsca na temat tabu, nawet taki przyziemny jak ' pierdzenie' . Ja 'pierdze' ostatnio jak globułke zakładam, i smieje sie z tego strasznie, bo tego spodziewałam. A co ty myślisz, że mój pierwszy raz był super ekstra hiper sie udał ? buahahah coś ty. Z każdym partnerem jakaś wpadke zaliczyłam, a z meżem to już szczególnie wiele. I co ? Żyjemy. Nasz pierwszy raz też nie był ekstra, jak sobie przypomne, to brrrr

tego się nie spodziewałam*

no, ale w sumie, inny jest temat tej dyskusji ... zobaczysz reakcje, jak bedzie dziwna to mu wytłumacz. Chociaż i tak wiekszość z nas po prostu wybucha wtedy smiechem przy pierwszym razie, a potem już nie reaguje

Gość ulalalal sialalala
jest bliski, ale tak jak pisałam - nie chcę tego z nim robić w najbliższym czasie, więc nie będę z nim na ten temat rozmawiać, bo rozmowa na temat seksu byłaby pewnego rodzaju obietnicą. w chwili obecnej sama sobie nie potrafię odpowiedzieć na pytanie, czy to zrobię z nim. biorąc jednak pod uwagę fakt, że strasznie na mnie działa liczę się z sytuacją, kiedy zrobimy to na spontanie bez większych debat przed. dlatego tak mnie to zastanawia :) tzn te dźwięki, czy to w ogóle normalne tak samo z siebie

Normalne są i jak facet jest mądry - nie zwróci na to uwagi. tak jak ci mówie- seks to multum takich małych wpadek, niezawsze jest super, czasem boli - i to normalne - dlatego też, ja np nie widze w tym problemu zadnego, nawet do glowy by mi to nie przyszlo. Masz byc czysta, napalona i panietac o zabezpieczeniu. To tyle. A im bardziej sobie wkrecasz jakies scenariusze - tym gorzej dla ciebie

Gość my_little_pony
normalne. tak jak z jedzeniem. jeśli wcinasz coś i gadasz przy tym, albo zbytnio rozdziawiasz gębę to potem ci się odbija. tak samo przy gastroskopii, gdy do żołądka dostaje ci się dużo powietrza (bek miażdżący:). tak samo przy pozycjach, których jakoś tam powietrze dochodzi tak bywa. gorzej, bo na wf-ie przy nożycach w powietrzu też może purkać, czad :D

od tyłu mnie sie najcześciej zdarzało. Właściwie tylko wtedy przy seksie. Wiec na pierwszy raz raczej odpada.

Gość my_little_pony
ojeju jeju, mi też od tyłu. co za zbieg.

Gość a u mnie
Zawsze się to zdarza po seksie od tyłu:-D A kiedyś byłam z facetem.....którego podniecaly te dźwięki.A więc droga autorko: Nie masz się co martwić.To zupełnie normalna rzecz:-)

Gość ulalalal sialalala
Dzięki za wszystkie opinie, oprócz tej o czystości, napaleniu i środkach anty. Czysta jestem zawsze, napalona zwykle przy nim i nie należę do osób skrajnie nieodpowiedzialnych. To tyle ;) Jakby coś, to postaram się to robić przy muzyce, zawsze nie będzie to taki szok dla niego i dla mnie porównywalny do wystrzału z armaty :D

Gość chłop się przesrtaszy i
spierdoli jak to usłyszy :O

Gość wisienka malina
ja tez tak purkam podczas stosunku..

Gość pruuuuuuuuuuuuuuk
pruk pruk pruk :D