Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PsycholPsycholog

Odpowiadam na pytania psychologiczne

Polecane posty

Gość babolene mbebeła
Jedna myśl nie daje mi spokoju. Od jak dawna tutaj doradzasz?

Gość jestem podłym czlowiekiem
mam poważny problem, nie umiem zagrzać długo miejsca, tzn nudzi mi sie szybko praca, studia, faceci. W dodatku popadam w liczne konflikty, intrygi. Czuję,że jestem zakałą i chciałabym umrzeć. Ilekroć lece samolotem to mówię " Boże zabierz mnie z tego świata, jestem podłym czlowiekiem" :( jaką wystawi Pani/Pan diagnoze?

Nigdy tu nie doradzałem. Rozwiazałem wiele swoich problemow w zyciu duzo przemyslen i refleksji. Chciałbym doradzic lub po prostu porozmawiac na konkretny temat. Najlepiej zeby był trudny taki natury psychologicznej.

Gość gf4gf4
ty wyżej ja mogę wystawić ocenę- jesteś podłym człowiekiem

Gość zagubiona0000
a co bys mi poradzil; moj maz ma wachania nastrojow. jak ma dobry nastroj jest do rany przyloz ale np cos go w pracy wkurzy i potrafi na mbie sie wyzyc. wyzywa mnie, krzyczy ze za duzo kupuje ze wydaje jego pieniadze. dzisiaj np. po pracy rozmawialismy chyba ok godziny przez tel (on jest w delegacji) i rozmowa byla normalna. po rozmowie napusal mi ze mu smutno. ze odezwie sie w sobote. kurcze czasami mam takie nerwy na niego.

Gość Czy siadasz na sedesie
Jak srasz?

Gość babolene mbebeła
czyli nie masz pojęcia z kim i czym będziesz miał do czynienia :D no to zaczynamy! kto ci do kurwy nędzy dał prawo do oświecania innych swoją wątpliwą wiedzą psychologiczną? :classic_cool:

Gość nokia66302
na potęgę uwodzę facetów,chociaż mi to niepotrzebne do niczego, co wiecej, nie chce miec dchlopaka a mam juz sporo lat, jestem gejem?

Gość problem z niską samooceną
boję się iść do pracy, aktualnie nie jestem zmuszona ale prędzej czy później to nastąpi obecny mój problem to prawo jazdy, oblałam 2 egzaminy, strasznie sie strsuje, nawet podczas jazdy z instruktorem sie bałam, boje się podejmować własne decyzje, jestem niesamodzielna, najchętniej niie wychodziłabym z domu, nie cierpię załatwiać roznych spraw urzedowych itp. czuje jakąs blokade ale wiadomo jak musze to ide nie mam motywacji, jak uda mi sie cos to sie ciesze ale bardzo krotko a pozniej znowu uwazam ze wszystko jest do niczego, bardzo trudne sa dla mnie dni przed miesiaczka:(

Gość mam już 23 lata i taki problem
nie interesują mnie faceci. :( tzn interesują ale jako trofea - chciałabym mieć żywą kolekcję - podobają mi sie albinosi, świńscy blondyni, murzyni z urodzeniem brytyjskim i Turcy powyżej 175cm. Nie gustuje w brunetach ale podoba mi sie jeden żyd chociaż nie lubię żydów i jego też nie lubię,ale jest przystojny. :( Patrzę tylko na fizyczność, jednak gdy facet jest wyjątkowo głupi to mnie również to odpycha...

Odpowiadam na pytania po kolei Zagubiona0000 Mysle ze maz potrzebuje dobrego seksu. Stale amsturbowanie grozi conajmniej nagminnym naciaganiem moszny na pusty sloik po majonezie. Musisz z nim TO zrobic jak najszybciej, inaczej jego jaja umocza sie po uszy w majonezie.

Gość meloczka
chciałabym być striptizerką,albo tancerką erotyczną, uwielbiam podniecać mężczyzn, ale nie chce by mnie dotykali, nienawidze ich i kocham jednoczesnie ;)

to musiało się tak skończyć:D znowu 10/10

@zagubiona0000 Wiec dlaczego jestes z tym człowiekiem ? Czy masz własne zrodło dochodow ? Masz dzieci ? Ile masz lat ? Czy mąz was utrzymuje ? Wiesz wszystko zalezy od tego czy sa jakies czynniki zewnetrzne ktore cie przy nim trzymaja czy sie go boisz a moze boisz sie samotnosci? @babolene mbebeła To jest forum na ktorym ludzie własnie w takich sprawach pisza. Moze akurat bede potrafił im pomoc lepiej niz ty. @problem z niską samooceną Ile masz lat ? Moze jestes indywidualistką albo osoba aspołeczna. Jesli nie chcesz pracowac z ludzmi pomysl co cie interesuje i zajmij sie tym abys mogła pracowac w branzy ktora cie interesuje ja tak robie. Nie jest nowoscia że bez kasy nie da sie zyc. Gorzej jesli jej zarabianie jest duzym problemem. Wszystko zalezy jak duzym. Jesli naprawde cie to meczy i stresuje to mozliwe że przez to zmniejszy sie jeszcze bardziej twoja pewnosc siebie spadna morale bedziesz bardziej skłona robic to czego ludzie beda od ciebie chcieli. Nie bedziesz potrafiła poradzic sobie w zyciu.

Meloczka To fajnie, ze masz takie ambicje. Mezczyzni nie musza ciebie dotykac. Wystarczy, ze im rozdziawisz paszcze lwa o zapachu wedzonej makreli i sami sobie pojda. Nie zapomnij wczesniej o tym, zeby ci dollary wcisneli za gatki :)

Kurde jakies te hasla marne wymyslilem. Bo na nicka PsycholPsycholog dalem dokladnie takie samo haslo i myslalem, ze nikt sie nie skapnie. Oj ja nieszczesliwy. Teraz strace licencje na porady psychologiczne :O

Gość mam dość!
czy dziewczyna moze zaglądac do telefonu chłopaka....? zauwazyłam ze mój sie burzy nawet jak palcem dotke telefonu... nie cche czytac ani buszowac ale nawet jak chce go położyc w inne miejsce... u mnie w rodzinnie to normalne ze małżenstwa sobie podają telefony czy nawet odbierają...dla mnie to dziwne jego zachowanie ale tez nie am powodów by mu nie wierzyc ze mnie nie zdradza..ale na kłamstwie go złapałam.jestem z nim. długo i zawsze tak miał..on twierdzi ze nie lubi ja ktos mu grzebie w prywatnych rzeczach..jakie macie spstrzerzenia?

Mam dosc Mysle, ze twoj chlopak cie zdradza. Ja tak reagowalem na dotkniecie komorki jak zdradzalem moja... :( Powinnas jak najszybciej skontaktowac sie z Rutkowskim. Mam do niego namiary w moim notesie. Chcesz?

Gość mam dość!
nie przejuj sie nim! doradzaj dlaej bo mam duzo pytan