Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

masakra!

Polecane posty

Gość heaaaaahaaa
tłuste i spalone na twarzy (tunezja niczego nie usprawiedliwia!)

Gość moja i tylko moja sprawa jak
o chryste - takiego czegoś jeszcze nie widziałam! Masakra, naprawdę! jak on będzie w ogóle chodził?!!! Co to za obrzydliwe fałdy?!!! To juz nie jest słodkie a nawet smaczne...

Gość kurmacjapierole
nie ma to jak babcia :)

Gość Ale słodziak!!!!
Pewnie karmiony piersią?

Gość serenity five
Autorko, jadowita zmijo-co ci zrobilo to dziecko ze zakaldasz kolejny topik na jego temat???? a poza tym ten obecnie 5-latek jest szczupły i śliczny w stopce mama chłopca ma suwaczek z jego obecnym zdjęciem i link do garnka, gdzie sa inne jego zdjęcia!!! wiec kretynko zbastuj bo mnie szlag trafia jak widze twoje pieprzone tematy!! wklej zdjęcie swoje albo swojego dziecka-chętnie sie posmiejemy!!!

Gość janjad
mama fajna laska niby tylko cyc ma ohyda

Gość w normalnym domu oboje
o autorce na podstawie fot na garnku i forum e-mamy mozna powiedziec, ze chetnie i czesto rozklada nogi. 23 lata, 2 dzieci na koncie z 2 roznych ojcow i po drodze wielu kolorowych partnerow seksualnych. sigh, czegoz chciec wiecej... do tego te wyuzdane pozy i lubiezne spojrzenia na 80% zdjec, nawet tych z dziecmi, tak jakby byla wiecznie niedo&*^%ana. zalosne.

Gość gufikolka
wredne mendy na jajcach konia odwalcie sie od tego zdjecia. tuenzja rulez, trzeba sie opalac

Gość ale sie przypierdalacie
ja z przyjemnoscia obejrzalam te zdjecia.dzieci sliczne,mama tez ,tatus taki sobie...ale to jej zycie.a wam nic do tego.zazdrosc was zzera stad tyle jadu

Gość ale sie przypierdalacie
a ty autorko ....brak slow.jestem przekonana ze masz mnostwo kompleksow skoro robisz komus takie swinstwa

Strasznie grube te dziecko :o Zdjęcie z 2008 roku,ciekawe jak wygląda teraz ;) A czy świństwo? Nie sądzę! Skoro matka sama wstawia takie zdjęcia do internetu to musi liczyć się ze wszystkimi konsekwencjami.

Gość bachor masakra :)))
:D matka glupia i widac, ze dziwa. Taka ruchajaca sie szmatka, szukajaca frajera, ktory ja utrzyma. Po drodze machnela dwojke bachorow z dwoma tatuskami ale zaden na kark dziwy nie wzial :D

Gość hahahahahahah!!!!!!!!!
ale wstrętny spaślak :D:D:D A matka faktycznie dziwka :O

Gość marttyskowa
Ja widuje bardzo wiele grubych dzieci, nie wiem jak można w tak obrzydliwy sposób to komentować. Zdrowe to nie jest- lekarz napewno sprawdzał czy dziecko jest zdrowe, nie rozumiem po co te głupie komentarze? A matka, ma 23lata, nie 18- co was oburza ze ma 2 dzieci??!

Gość moje pierwsze wrażenie
matki dziecka- kurwisko o patologicznych tandetnych rysach twarzy

Gość pani Gienia z gazowni
Ale wy glupie jestescie i wy nazywacie sie matkami i zonami? wstyd!!!

Gość najlepsze zdjęcie spaślaka
to z babką, przy masakrycznie brudnym zlewie i z butelką piwa obok :D:D:D:D:D:D

Gość marttyskowa
Ludzie, dlaczego w was tyle zawiści? Jak można po rysach twarzy stwierdzić że dziewczyna to patologia ?! :o Dziecko jest zadbane, a to chyba najwazniejsze, tyle jest dzieci skrajnie zaniedbanych, głodnych zyjacych w brudzie, ja tam nie wnikam z kim ona ma te dzieci- bo to nie moja sprawa, ale dziwi mnie że ludzie są tak chamowaci.... Być może to całkiem sympatyczna dziewczyna i dobra matka, jest młoda, wyglada dobrze więc sie tym cieszy, po co ten jad??

Gość najlepiej najlepiej
Takie są konsekwencje umieszczania zdjęć w sieci.

Gość marttyskowa
Ludzie myślą że internetowa anonimowośc zwalnia ich z wszelkich zasad, a kulturalnym należy być tylko w obecności znajomych :o To jest tylko dowód, że nie kazdy jest emocjonalnie dojrzały na posiadanie internetu- i to o zgrozo, matki które maja wychować kolejne pokolenie :o

Gość to forum mnie powala
oczywiscie glupota:D Patoliczne rysy twarzy:D O kurde to jakas nowa cecha pozwalajaca nam szybko zidentyfikowac patologie, nie alkohol, narkotyki, darcie geby, wyzwiska teraz by poznac patologie wystarcza ryry twarzy!:D Kobieto opatentuj to i nie zapomnij poprosic kilku osob by daly sie sftografowac jako przyklasy tych patologicznych rysow:D

Gość Dziecko moze i zadbane, ale
w domu sie nie przelewa (co widac na zdjeciach), rodzina typowa dla polskiej wsi, a dziewczyna (wowczas 19 lat) pomimo posiadania niemowlecia z jedym chlopakiem, spokojnie bujala sie z innymi (szukala tatusia?). Nawet nie omieszkala robic sobie zdjec z kolejnymi przygodami. Z jednym ma nawet zdjecia najprawdopodobniej przed i po seksie (przy czym dziecko bylo z nimi w tym samym pokoju lub mieszkaniu, nie wiem dokladnie, ale wyglada to na motel/hotel). Owszem teraz ma stalego partnera w tej Tunezji, ale wczesniej co wycieczka na Bliski Wschod to nowy potencjalny tatus dla synka. A dziewdzyna nawet 20 lat nie miala. Ja sie pytam gdzie sa rodzice takich dziewczyn? W wieku 19 lat myslalam jak tu zaliczyc pierwsza sesje i gdzie znalezc prace na wakacje, a nie kto z lokalnych mnie przeleci na wakacjach na Cyprze, Tunezji czy innych wczasach last minute, ani nie mialam na koncie wpadki. Nie wiem czym ona sie chwali tak szerokiej rzeszy odbiorcow, bo moim zdaniem nie ma czym. Wyrwala sie z polskiej biedy i trafila do tunezyjskiej biedy, bo sadzac po tym jak mieszkaja, jak sie ubieraja i jak wyglada ich rodzina, nie przelewa im sie ani troche.

Co do rysow twarzy, to sa w polsce 2 typy: miejskie (takie bardziej szlachetne i symetryczne) i wiejskie (kanciaste, pyzate, nieregularne). Ona ma cechy rys wiejskich, ale nie w najgorszym wydaniu (za to w rodzinie ma wielu ludzi o typowych rysach wiejskich, ktorych uwiecznila na zdjeciach).

Gość pragnienie za marzenie
właśnie dlatego nigdy nie umieściłabym zdjęcia swojego dziecka na jakimś durnym forum gdzie każdy może się zalogować, byle dureń, pedofil, złodziej..a debile wstawiają zdjęcia wszystkich i wszystkiego co mają.. :O

Gość marttyskowa
"Nawet nie omieszkala robic sobie zdjec z kolejnymi przygodami. Z jednym ma nawet zdjecia najprawdopodobniej przed i po seksie (przy czym dziecko bylo z nimi w tym samym pokoju lub mieszkaniu" Co ty bredzisz nie ma tam takich zdjęć..

Nie ma takich zdjec? Ile masz dioptrii?

Gość marttyskowa
Widziałam zdj tego chłopca, i jej obecne zdj na plazy- ona i jej dzieci. Nie ma tam zdj z żadnych orgii :D a mały pulpet wygląda teraz całkowicie normalnie, nie ma nadwagi, dziewczyna też na swoje ciało- nawet po 2 ciążach narzekac nie może, a to ze ma 2 dzieci i 2 ojcó?? bardzo wiele kobiet jest w takiej sytuacji, być może z tym facetem bedzie juz do końca zycia- więc po co te głupie teksty ze dziwka?? Wiekszość tu obecnych idealnych matek, sypiała z kim popadnie, mają po 10 partnerów seksualnych, ale udają cnotliwe idealne, żałosne... :o

Gość anuuuśkoowwaiakw
To dziecko teraz jest szczupłe, pewnie jakas zazdrosna koleżanka takie tematy zakłada, ;laska bardzo ładna i szcześliwa, córka jej jest piekna, maja czego zazdrościć maszkary

Gość vxdvgxxf b
rzeczywiscie nóżki ma bardzo grube, ale zazwyczaj dzieci wyrastają z "otyłości" niemowlęcej, wydłuża się szyja, znikają fałdki tak jak u mojego dziecka i są czasem bardzo szczupłe, nie tylko szczupłe