Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raikss

Mój facet się mnie wstydzi

Polecane posty

Gość raikss

Spotykam się z chłopakiem dwa miesiące. Tworzymy udany związek ale jest rzecz, która mnie niepokoi. Mój facet chyba się mnie wstydzi. Na facebooku, mój chłopak strasznie ucieka się od tego, żeby ktoś nie dowiedział się o nas. Już nie mówię o samym ustawieniu: w związku z... bo tego oczywiście nie ma, ale chodzi mi również o to, że jak mu coś skomentuję, wstawię,to cisza z jego strony, ale innym komentuje nachalnie. To niby taki facebook tylko, ale przykro mi się robi i zaczynam wariować, czy czasem nie ma drugiej panienki i dlatego tak nie pokazuje nic.

Gość raikss
Jego rodzice nie mają facebooka, wiedzą, że kogoś ma, ale nie widzieli mnie nigdy na oczy.

Gość Kruszec
A czy ty przypadkiem nie masz mordy jak niewypał?

Moze nie jestes jedyna kobieta w jego zyciu i boi sie by tamta sie nie dowiedziala. Poznal Cie z przyjaciolmi, rodzicami?

Gość raikss
Moi rodzice są świadomi córki kretynki. Z rodziną mnie nie poznał, z przyjaciółmi tak.

Gość Rozwodzi sie i nie moze
Afiszowac sie z panienka?

Gość LaBUSH
mój facet też sie wstydził swojej byłej,nie pojechał z nią do swojej rodziny przez 2 lata ,nawet jak mieli dziecko,wstydził sie ze ma babe z dzieckiem 6 letnim .jego matka podobno jej nie akceptowala