Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronka z dalekiej krainy

starania o 2 ciaze

Polecane posty

przy pierwszej ciazy troche nam zeszło z zajsciem w ciaze. udalo sie dopiero po 7 miesiecach, przy pierwszym cyklu z clo. Jak dlugo Wy staralyscie sie o 2 dziecko? Zastanawiam sie czy od razu uzyc clo (mam jeszcze kilka tabletek) czy poprobowac bez.

Gość viola565656565
ja przy pierwszej ciazy staralam sie prawie rok. Przy drugiej udało sie za 1 razem :) chyba sie cos odblokowalo. Dodam ze wlasciwie nie udalo sie ustalic czemu przy pierwszej ciazy tak dlugo nam zeszło

Gość 123456ola
ja tez sie staram o 2 ciaze. Przy pierwwszej udalo sie po 15 miesiacach tez po clo. Teraz sie staram juz ponad pol roku i nic. zazdroszcze ze masz clo, bo bym wziela. Niestety ja nie mam a lekarz poki co nie chce mi dac recepty, bo mówi zeby jeszcze troche naturalnie poprobowac

Gość exxpeditio
podobno z drugą ciążą jest łatwiej. wiec sie chyba nie masz co zle nastaiac i poprobuj troche zanim zczniesz jakies leczenia. a wogole to i tak lekarz powinien raczej o tym zadecydowac. Ja też zaczynam sie staracz o 2 dziecko i mam nadzieje ze pojdzie szybko i na poczatku pazdziernika zobacze 2 kreski :)

widzę, ze niestety temat jakis specjalnie chwytny nie jest... ;/ Chyba jednak pierwsza ciąża to bardziej ekscytujacy temat. Ja teraz mysle o druggiej i targa mna wiele watpliwosci. zupełnie innych niż przy 1 dziecku. Boję sie aby nie zaniedbać mojego dziecka, czy podołam opiece nad 2, co z praca, czy nie za szybko mysle o kolejnym dziecku. Ale z drugiej strony bardzo bym chciała...

Gość kolezanka zza rogu
biedronka, a w jakim wieku masz bobo?

przy pierwszej ciazy staralismy sie 7 miesiecy w drugą zaszłam za pierwszym razem :)

Gość kolezanka zza rogu
ja mam jakieś schizy w pirwsza i druga zaszlam od razu, za pierwszym razem, ale drugą poroniłam teraz chcę mieć drugie dziecko, od tego cyklu próbuję, ale boję się że nie wyjdzie

mam rocznego malucha. Chciałabym sie zaczac starac. Może nie dzis, ale za np. 3 miesiace. Ale sama nie wiem czy nie za szybko. Z drugiej strony z 1 dzieckiem mi zeszło troche, wiec nie wiem czy z 2 tez sie nie przeciagnie

meaaa ja też w pierwszym 7 miesiecy. Fajnie ze przy kolejnej ciazy od razu ci sie udało :)

Gość ola_warszszawa
a ja mam taki problem ze w rodzinie meza zdazaja sie ciaze mnogie. Jego siostra urodzila trojaczki... Ja chcialabym drugie dziecko, ale boje sie ze nagle sie pojawi cala druzyna... Przy pierwszej ciazy nawet liczylam na blizniaki, teraz sie boje panicznie tego

jak zaszlam w 1 ciaze to tez mialam nadziej na blizniaki, a maz to wogole bardzo. Ale przy drugiej to juz rzeczywiscie bylby hardcore z małym dzieckiem i 2 noworodków, nie mowiac juz o zgrozo o wiekszej liczbie. A trójka u siostry może troche przerazac :)