Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpingiel 16

potrzebuje rady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pilne!

Polecane posty

Gość szpingiel 16

Przez 2 lata mieszkaliśmy z mężem u mojej matki zrobiliśmy remont w mieszkaniu i za to powiedziała że da nam auto żeby nam kasy nie płacić za ten remont. w każdy miesiąć się jej dokładaliśmy do płatnośći. Ale po dwóch latach zarządziła że chce dostawać za czynsz. Auto które dostaliśmy wzamian za zrobienie remontu mój mąż sprzedał bratu bo musielismy kupić większe a ona teraz powiedziała że auto jest jej ( bo na nią jest zapisane) i chce je spowrotem . A nam kto za to wszystko odda? do tego brat mojego męża zrobił przegląd całego samochodu za wszystko zapłacił a jemu kto za to odda? możemy jakoś oddzyskać nasze pieniądze?

Gość A komu zalezy
Jezeli była spisana umowa na piśmie to jest to mozliwe

Gość szpingiel 16
właśnie żałuje bo nic nie spisaliśmy :/ Jedynie to co mamy to świstki gdzie brat męża płacił za ten przegląd auta. Masakra czujemy się okradzeni! jeszcze za to że mąż sprzedał bratu auto wyrzuciła nas z domu! A za ugodą to nie ma szans na porozumienia.

Gość A komu zalezy
No to wasza lekkomyślnsc i naiwnośc,bo zawsze sporzadza sie na wszystko umowy na pismie

Gość odpowiem za siebie
właśnie dlatego nie robi się interesów w rodzinie nie inwestuje w coś co nie jest przepisane, nie kupuje ani nie sprzedaje, bo zawsze to sie tak kończy

Gość A komu zalezy
I tak to jest,tak to juz jest,wszyscy jestesmy jednością