Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamkakamka

fotograf czerwiec 2013

Polecane posty

Gość kamkakamka

szukam fotografa na ostatni weekend czerwiec 2013, tj. 29.06.2013 i czy ktoś mógłby mi podać taką stronę, na której są fotografowie ślubni, podobno taka gdzieś jest z cenami, opiniami itd. tylko nie mogę jej znaleźć :(

Gość nie wiem jak to zorganizować
wklep w google fotograf na wesele. wyjdzie Ci strona, tam wpiszesz swoje województwo i wyjda Ci fotografowie z Twojej okolicy

Gość KolorowaKedka
http://fotoraf.pl/ miałam go na swoim ślubie niedawno i polecam :) Przyszedł ze swoją koleżanką Panią fotograf i praktycznie kilka godzin razem fotografowali a potem Ona poszła i został Pan Rafał sam, ma super pomysły na zdjęcia i jest bardzo wyluzowany, nie czuje się jego obecności, poza tym preferuje zdjęcia z zaskoczenia a nie ustawiane i efekt wyszedł super :)

Gość jeyer
zapraszazm na bloga i stronke jeyer.pl ,pełny profesjonalizm.

Gość rambarbarka
Poszukaj na takich stronach jak np. planujemywesele.pl welonik.pl Jest tam duży wybór fotografów, możesz sobie też cenowo porównać.

U mojej koleżanki była miła pani fotograf Anita Komorowska. Portfolio na stronie było ok,ale przy osobistym spotkaniu tak naprawdę okazało się, że to TA osoba! Mnie się wydaje, że ewentualne rankingi w internecie nie są do końca prawdziwe. Nic nie zastąpi rozmowy i sprawdzenia twarzą w twarz, czy "zaskoczy". Ślub to bardzo ważny dzień i ważne, żeby mieć wokół dokładnie takie a nie inne osoby.

Gość pseduanalizator2007
Ranking czego fotografów? Stworzony przez nich samych a nie przez klientów hahahaha dobre sobie nabierajcie się dalej ;DDD

Gość wDniuSlubu.pl
www.wDniuSlubu.pl Fotografowaliśmy na ślubie piłkarza Kamila GLIKA. Pełna oferta i portfolio na stronie. :)

Gość Wellwet
No i co z tego ze robiliście zdjęcia piłkarzowi Kamilowi? GLIKA? Chyba nie jest ważne komu się robi dęcia a jakie się robi zdjęcia. Czy zauważyliście że ci co sa dobrzy nie muszą się tutaj na kafe reklamować? Widać wasz poziom jest taki sam jak tego forum Żałosne

Gość szpecu jak ch..ra
kami glik to ten który strzela samobóje w lidze i w kadrze? rispekt, pewnie jeszcze jechałeś do niego przez pół Polski bo cie wybrał z tysięcy? żenada miesiąca :-D a co do zdjęć to przeciętniactwo, przepalone i pokrzywione kadry, taka mota tak? plenery na siłę oryginalne a cieniutkie

Gość szpecu jak ch..ra
"Fotografowaliśmy na weselu piłkarza Kamila Glika. Mieliśmy przyjemnośc wykonać reportaż ślubny zdobywcy bramki w historycznym meczu z Anglią." xxxx hahaha glik to też przyoszczędził, chłopok ze wsi to nie wymagający bardzo, a tu gośc będzie jechał na nim do końca swojej kariery fotoziutka :-D

Gość genek maśłota
No fakt że z tym "historycznym" meczem z Anglia to żeś przesadził i próbował wyprzedzić przyszłość, chyba że chodzi ci o ten z 73r

Gość kundzia2f
naszym fotografem był świetny chłopak Krzysiek Kudła Miał strasznie dużo pomysłów na ciekawe zdjęcia, strasznie nie lubi standardów. Nasze zdjęcia są dostępne na jego stronie http://www.fotografiaslubnaopole.pl Za cenę 1500zł dostalismy górę zdjęć i bardzo dobrze wykonanąfotoksiążkę. Załapaliśmy się również na darmową sesję narzeczeńska także proponuję do niego napisać i wspomnieć o takiej darmowej sesji, moja koleżanka również zapytała i otrzymała gratis :) Pozdr Karola

Gość olka)zett
a rachunki wystawia? 1500 z albumem ktorego wykonanie to ok 500zł to za dużo mu nie zostało z tego, a gdzie zusy, podatki i wszystko inne?

Gość kundzia2f
tak wystawia rachunki. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz zapytanie, zdjęcia są dostępne na stronie więc wiesz jak robi. a 1500 zł przy założeniu ze w miesiącu masz przykładowo 4 wesela + jakieś inne sesję które realizuje w tygodniu to nie tak mały zarobek.

Gość fotograf_slubny
Polecam swoje usługi fotograficzne ;-) Jestem profesjonalnym fotografem ślubnym. Zapraszam na moją stronę www.mazurpawel.pl

Gość zdegustativo
A ten twój profesjonalizm przejawia się tylko w tych przepalonych zdjęciach czy w czyms jeszcze?

Gość zdegustativo
i moje ulubione, czyli z serii o mnie, to jest wysoko w moim rankingu: xxxx cyt: " Jestem profesjonalnym fotografem ślubnym - wirtuozem aparatu z dusza. Korzenie mojego artystycznego podejścia do fotografii ślubnej sięgają dzieciństwa. Dorastałem w świecie jasnym i ciepłym. Wspominam kolory, palety barw, ich rozmaitości. Ciemnozielone drzewa otulone niekończącym się błękitem nieba. Złote łany zbóż, poprzecinane krętymi kamiennymi scieżkami. Głębokie brązy mieniące się pastelowymi, ciepłymi barwami zachodzącego słońca. Właśnie te obrazy, uczucia i wspomnienia, które w chwilach szczęścia zapadły mi w pamięć, staram się dziś odtwarzać na fotografii. Łącze je z emocjami i estetyką ludzi, którzy mi pozują i tak staje się zdjęcie. Jestem fotografem ślubnym, jakiego szukasz ... „Aparat fotograficzny jest nie tylko przedłużeniem oka, ale również umysłu. Może widzieć ostrzej, dalej, bliżej, wolniej i szybciej niż oko. Może ujrzeć niewidzialne światło. Dzięki niemu możemy zobaczyć przeszłość, teraźniejszość i przyszłość . Zamiast używać aparatu tylko do odtwarzania obrazów, chciałbym stosować go tak by to co niewidzialne dla oczu stało się widzialne. Wynn Bullock

Gość zdegustativo
Niedługo ciebie zaczną cytować, fotografie-poeto z dusza artysty od małego :-D

Gość zdegustativo
Niestety to już dzisiaj reguła - im więcej pisaniny w O mnie, im więcej słowa artystycznie i profesjonalnie, tym większa kaszana w portfolio. Dawno nie widziałem tak nieostrych i przepalonych zdjęć, ciekawe co autor miał na myśli wspominają coś o średnim formacie... może to wyjaśni?

Gość Klaraa2013
Panie Mazur zapoznałam się z Pana portfolio i nigdzie nie dostrzegłam tego profesjonalizmu o którym pan pisze. jeśli takie zdjęcia robią też inni profesjonaliści to ja na mój ślub będę szukała dobrego amatora abym miała ładne pamiątkowe zdjęcia. A może pan nie wie co to słowo profesjonalny znaczy? Zdjęcia na stronie nie tylko są nie profesjonalne a wręcz ohydne i chyba nie jest to tylko moje zdanie.

A ja na nasz ślub wybrałam fotografa z polecenia. POrozmawiałam z nim na skypie żeby choć trochę wiedzieć czy będzie mi odpowiadał, bo był z innego miasta. I bingo, świetne zdjęcia, takt i kultura. Tak jak było polecane. A już zupełnie ujął mnie rzetelnością i kontaktowością, umiał słuchać. Oddzwaniał, odpisywał i wszystko był ona czas. A na to jestem po prostu uczulona bo wku..ia mnie jak ktoś nie dotrzymuje słowa albo nie można się z nim dogadać bo zamiast słuchać potrzeb myśli sobie swoje. Dopiero potem dowiedziałam się że to dość ceniony fotograf. A nie był drogi, coś ponad 2 tysiące. Fuksem ale trafiłam jak ślepa kurka w ziarenko. Aparatów teraz dużo, dobrych fotografów mało. Zgadzam się z dziewczynami że im więcej słó profesjonalny i artystyczny na stronie i tym gorszy fotograf.

Gość ojejeje
zaczyna sie gra: sierioznaja coolturka vs niespełniona prostaczka z aspiracjami do scotlandyardu. bedzie chyba ostro ale na razie coolturka śpi. anonimowa hejterka też

Gość ej ty ojejeje
Co zaczynasz się w sędziego bawić? Jeśli tak to najpierw naucz się pisać. margotka13 też jest anonimowa bo to jej pierwszy wpis na kafe po to aby wszyscy prosili o namiary na tego cudownego fotografa.

Gość sfa2ee55w55
Sama miałam ślub kilka miesięcy temu, więc wiem, że wszystkie te przygotowania są straszne :) No i niestety kosztowne... My z mężem wybieraliśmy firmy tak, by trochę zaoszczędzić. Jeżeli chodzi o fotografa to mieliśmy na ślubie firmę Arem (sala, kościół, plener). Zdjęcia oczywiście piękne, jednak nie to jest najistotniejsze :) Firma miała (no i nadal ma) fajną promocję, a mianowicie po obniżonych kosztach można wynająć fotografa, jak i samochód. Takie połączenie usług jest super, bo można sporo zaoszczędzić. Samochodem mogliśmy jeździć aż 9 godzin, bez limitu kilometrów, dekoracja była gratis, no i dodatkowo dostaliśmy fotokksiążkę :) Wracając jednak do samych zdjęć, to dla mnie bomba, wszystkie wyszyły super. Sesję mieliśmy na rynku - mi się bardzo podobało :) Wklejam link: http://limuzyny.arem.pl/fotografia-slubna.html żebyś sam się zapoznał :)

Gość do piotrzawada.pl
jestem zainteresowana twoją propozycją usługi na moim ślubie. Czy możesz podać mi swój REGON i NIP?

Gość dariusz
Witam. Proponuję reportaż ślubny wraz z profesjonajlną sesją plenerową. Pracuję na sprzęcie marki Canon Mark III wraz z super jasnymi obiektywach serii Luxury . Fotografią pasjonuję się od kilku lat . Jestem na etapie budowy strony internetowej w związku z tym, że pracowałem z kimś wcześniej postanowiłem iść własną drogą. W fotografii ślubnej stawiam na styl nowoczesny - reportaż Glomour . W związku z tym, że dopiero zaczynam i nie mam własnego portfolio oferuję bardzo atrakcyjną cenę. I gwarantuję 100 % gwarancję z jakości wykonanej usługi. kontakt : 535 82 04 24 Wizyty: 7