Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracuje w urzędzie skarbowym

Pracuje w urzędzie skarbowym!!!

Polecane posty

Skończyłam dziennikarstwo na dostateczny, w sumie to nie znam dobrze żadnego jezyka a rywalizowała ze mną oto miejsce dziewczyna która skończyła prawo oraz podyplomówki z ekonomi, administracji i rachunkowości. Ja mam podyplomówke z ekonomii i to wystarczyło bo mój znajomy jest naczelnikiem :D

Ten szef to mój daleki kuzyn :D i w dodatku gej :D ale bliski znajomy z którym ukartowałam to że tam się dostane :D nawet jak ktoś będzie miał większe kwalifikacje :D

Gość wcss as
Kiedyś dzwoniłem do skarbowego ile płacą bo wymagania mieli wysokie max 2900 butto. Uśmiałem się do łez

Gość dfjhouafuo
To superowsko, gratuluję. Przyjaciółka mojej mamy tez jest naczelniczką w US w moim mieście, powiedziała, że niedługo będzie tam etat i, że też się dostanę bez problemu, a ja po pedagogice jestem (co też nie stanowi problemu jak mi powiedziała). No cóż może niektórych to zniesmaczać, ale niestety wszystko dziś jest po znajomości. Z drugiej strony, aż tak zajebiście to nie jest, bo wypłata tam nie jest za wysoka. Ale lepiej tak niż na kasie w markecie :P

Gość zniesmaczony tematem
żałosne pasożyty społeczne :o

Gość fghjkl
jak tam pracujesz, zrób dobry uczynek i powiedz jak napisać donos żeby skarbówka zrobiła kontrole

donos? możesz nawet telefonicznie lub listem napisać na kogoś skarge:D skarga może być nawet z budki albo lepiej z telefonu na karte anonimowa.