Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @malpka@ __

Najgorszy fryzjer,kosmetyczka w LONDYNIE!!!! wasze opinie.

Polecane posty

Gość @malpka@ __
Widze jak wy nie jestescie tepi :D:D nie od parady takie forum...ale do niektorych nie dociera ...:D:D dzien dobry :))

Gość jsbsjsbsjsb
A ty co życie poswiecasz temu tematowi? :) takiej niezrównoważonej i tak nikt nie bedzie słuchał.

Gość @malpka@ __
Dzieki za poswiecenie uwagi mojej osobie,ale nie o tym temat :D

Gość @malpka@ __
Dalej nie krytykujecie tych wspanialych salonow?? Nawet temat wam daje pod nos ,cholera to tez zle :D

Gość nufghutrhjgierjg
BRAWO!!! BRAWOOOO!!!!

Gość ksienka z okienka:))
DZIWECZYNY PODZIALALA KRYTYKA NA ALICJE Z WONDERLANDU!!!!!!!!!!!!! WZIELA SE TE POSTY O JEJ NIEROBSTWIE DO SERCA I ZACZELA SIE STARAC I TROSZCZYC O KLIENTA!!!!!!!!!!!!!!!! wZIELA SIE DO PRACY!!!!!!!!!!!! TROCHE POCZYTALA NA SWOJ TEMAT I JUZ SIE INNA ZROBILA Z DNIA NA DZIEN:) CZY TO NIE DZIWNE ALICJO??? CZY TO MOZE CZARY:)))))???? LUDZIE NIE SA GLUPI WIDZA ZE COS ZA MILA SIE ZROBILAS :) WIEDZMO JEDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIEKAWE JAK DLUGO CI SIE UDA TAK GRAC!!! MAM CIE NA OKU ;)))

Gość trum11
Salon przy leytonstone road chodziłam do czasu nie polecam pracownicy się zmieniają

Gość Harrow - on -the -Hill
Pozdrawiam Panią Olę z B-beauty Professional na Harrow on the Hill, która przerwała w połowie zabieg depilacji, "bo jej się wosk skończył". Czy tego uczono Panią na rejsach do Miami, którymi się Pani tak obnosi?? Brawo! Oklaski również dla właścicielki, P. Joanny Ciurko, która odbiera tylko pochlebne telefony. Delikatnie mówiąc: NIE POLECAM!!!

Gość Katie@
Dziewczyny zakupilam zabiegi Velashape w salonie B beauty professional w Harrow Okazalo sie ze nie posiadaja orginalnej maszyny z certyfikatem FDA i ze wykonali mi serie zabiegow inna maszyna jakos tania podroba zupelnie cos innego niz to co chcialam Wyparla sie Pani Joanna ze takie zabiegi tam zakupilam i ze wogole za nie zaplacilam hahahh Ja posiadam karte klienta gdzie za kazdym razem wpisywali ze odbylam zabieg velashape plus mam paragon gdzie zaplacilam moja karta W swietle prawa zostalam oszukana wiec im nieodpuszcze Beszczelne jest to jak wszystkiego sie wypiera i jeszcze sadem straszy PROFESJONALIZMU BRAK W TYM SALONIE I UCZCIWOSCI ROWNIEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to po co chodzicie
do polskich "salonow"? Co, angielskich nie macie? :o

Gość Katie@
Czy ktos mial jeszcze robione zabiegi niby Velashape w tym salonie ?

Gość kinga......
Malibu to najgorszy slon w East London

Gość do kinga......
Dlaczego tak twierdzisz?

Gość bbeatkovb
miami-sun..bezndziejny salon fryzjerski,fryzjerka co tydz. inna,no szok

Gość cipciuniakakaka
przed tym malibu sun na leyton to zawsze jakas zbieranina polskich karkow jest, jak pod typowa budka z piwem w Polsce

Gość ninka........
to samo mozna powiedziec o Malibu na Walthamstow i Wonderland na Lyetonstone

Gość ninka........
to samo mozna powiedziec o Malibu na Walthamstow i Wonderland na Lyetonstone. Porazka ten Karol a Alicja od jakiegos czasu odwala maniane paznokcie sa krzywe oraz gorki i pagorki ........

Gość gość
najgorsza kasia jackiewicz kosmetyczka z polskiego salonu beauty professional !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kolo koleji stamford! porazka. Uwazajcie!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość gość
Witam, Poszukując opinii na temat salonów fryzjerskich w Londynie natrafiłam na tą stronkę. Z przykrością stwierdzam, że oprócz wyzwisk konkurencyjnych salonów fryzjerskich, nie znajdę tutaj nic więcej, a szkoda. Może jednak spróbuję? Na początek chciałabym wspomnieć, że miałam przyjemność, a raczej nieprzyjemność robienia włosów w salonie Glamour... spalono mi włosy podczas prostego, ale drogiego zabiegu :( Prawdą jest, że fryzjerki zmieniają się tam często i pani, która po raz pierwszy "robiła" mi wlosy, już tam nie pracuje. Jednak, osoba taka jak ja, nie mająca pojęcia o fryzjerstwie oczekuje od fryzjerki porady i ma nadzieję, że włosy będą lepsze, a nie gorsze po wizycie. Polecono mi ostatnio mały salon w East London, który nie jest może super z wyglądu, ale fryzjerka wydaje się być kompetentna, a przecież chyba o to chodzi. Wybieram się tam! Jeżeli znajdę w końcu dobrego fryzjera, zapewne podzielę sie tym na forum :) Pozdrawiam.

Gość gość
A ja od dlugiego czasu chodze do Iwony ze Studio Classic na Leyton i zdecydowanie polecam :)

Gość Martyna lewenhaupt
Dziewczyny uwazajcie ma kosmetyczke Barbare K z Hanwell! Nie profesjonalna, nie mila, pazerna na pieniadze. Zniszczyla mi usta wykonujac swoj nie udany makijaz pernamentny po czym nie potrafila przyznac sie do swojego bledu I nie chciala oddac pieniedzy. Koszt takiej uslugi to 250f !:/ podaje jej link do strony internetowej:http://www.laserbeautyaesthetic.co.uk/ pracuje w zkladzie heaven no7 na hanwell. Przestrzegam przed ta pseudo kosmetyczka!

Gość Martyna lewenhaupt
Dziewczyny uwazajcie ma kosmetyczke Barbare K z Hanwell! Nie profesjonalna, nie mila, pazerna na pieniadze. Zniszczyla mi usta wykonujac swoj nie udany makijaz pernamentny po czym nie potrafila przyznac sie do swojego bledu I nie chciala oddac pieniedzy. Koszt takiej uslugi to 250f !:/ podaje jej link do strony internetowej:http://www.laserbeautyaesthetic.co.uk/ pracuje w zkladzie heaven no7 na hanwell. Przestrzegam przed ta pseudo kosmetyczka!

Gość es s
niestety musze przyznac racje mojej poprzedniczce pani barbara z Hanwell jest nie delikatna I bazuje na przeterminowanych barwnikach do makjazu pernamentnego! Ja robilam u niej brwi I wyszlo fatalnie; (; (; ( nawet po 2 korekcie:/ oczywiscie o reklamacji nie chciala nawet slyszec. TA KOBIETE TRZEBA UNIKAC SZEROKIM LUKIEM.

Gość gość
b beauty professional na harrow to najgorszy salon w jakim byłam brak profesjonalizmu i naaaaaaaciąganie klienta nikomu nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
b-beauty professional na harrow to najgorszy salon w jakim byłam.mały zasyfiony gabinecik sprzęt zakurzony ,brak profesjonalizmu a przede wszystkim naciąganie klienta tragedia i wszystkim odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Gość 1234
Kosmetyczka Barbara uwaga!!!!!! Już nie pracuje w salonie Heaven no7 , jest na Wembley. Wiec omijajcie szerokim łukiem :-)))) pracuje na przeterminowanych produktach, zapomnij ze odda Ci kasę jak coś złe zrobi. Mi robiła botox i nic nie było widać , nawet po uzupełnieniu. Pieniędzy oczywiście nie chciała oddać. Bardzo niemiła . Przekażcie wszystkim teraz jest na Wemblay!!!!!!!!!

Gość gość
trzeba bylo sobie w rozum wstrzykanc tego botoxu......

Gość KICHA JAKICH MALO
uwaga!!!!!!!!!!!!!uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tu macie link pseudo saloniku w chlewie jak nie gorzej!!!!!!!!!! nie daleko stacji stamford hill uwaga na ta pseudo kosmetyczke robi hałę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uwazajcie! zniszczyła mi twarz mało tego jest nadeta i pusta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uwaga!