Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KPAKOB

NA FORUM W RZECZYWISTOŚCI MAMY O WIELE WIĘCEJ PRAWICZKÓW

Polecane posty

Gość KPAKOB

np. te ludzie co się pytają w tematach 'ile trzeba zarabiać żeby mieć kobietę?', 'czy dom i ogród wystarczy żeby przyciągnąć dziewczynę?' itp., itd. - to stawiam że oni nigdy nic do czynienia z dziewczynami nie mieli. Na pewno lepiej się trzymają od klasycznych prawiczków skoro nie wałkują w kółko tych tematów i nie z naciskiem na seks. Możliwe też że jako tako wyglądają ale nie zmienia to faktu że laski nie mieli. Moja babka też jest starej daty (1928 r.) i ona wyznaje zasadę że mam czas na znalezienie panny koło 30-stki, potem ślub i to będzie jedyna dziewczyna w moim życiu i na całe życie. Według niej wszystko jest w porządku, może oni też mają takie myślenie jak moja babka?

Gość Wiedzma Hogata
Problem w tym, ze prawiki chca akurat tych dziewczyn, ktore kompletnie nie sa nimi zainteresowane, a potem dorabiaja ideologie o złych kobietach, zamiast zmienić wlasne oczekiwania.

Gość dghdf
KPAKOB Dokładnie tak większość prawiczków ma taka samą ideologie jak twoja babcia kochać się z miłości i trwać w wierności z jedną ukochaną partnerką.

Gość to pisze 3 frustratów
bo 5000 nickami a w realu prawiczków po 20 to nie ma. chyba że takie neerdy co z km widać że frajer

Gość gosc84
Wiedzma Hogata a możesz rozwinąć? Bo po mojemu to być z kimś, ale nie z autentycznej chęci to nie ma wielkiego sensu