Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivkaaaaaa z Olejem

dlaczego kobiety się tak obrażają jak faceci mowią o nich że są łatwe

Polecane posty

Gość zabawne :D
Moorland Dobra jesteś tylko kobietą więc się nie wymadrzaj

Gość kdxxxxxxx
co za bzdury!!! ja 1000 razy wolałabym prawiczka niż jakiegoś ruchańca. Prawictwo nie jest dla mnie niczym złym, a nawet pożądanym bo chciałabym by tą pierwszą dla chłopaka. A po co mi facet, który przeruchał pół miasta? Zebym sobie wyobrażała jak ruchał inne?

bo chciałabym by tą pierwszą dla chłopaka. Taaa...tylko dla żadnego nie będziesz :D

Gość kdxxxxxxx
trzeba obalic ten mit, ze kobietom imponuje, że facet miał dużo parnerek i duże doświadczenie. tak sobie wmawiają tylko faceci. Ja bym w życiu nie chciała ruchacza

Gość buquile
kdxxxxxxx - jesteś facetem prawiczkiem

Gość fhapihgahgahg
trzeba obalic ten mit, ze kobietom imponuje, że facet miał dużo parnerek i duże doświadczenie. tak sobie wmawiają tylko faceci. Ja bym w życiu nie chciała ruchacza Kobiety tylko tak mówią a i tak zawsze polecą na faceta z sspod czarnej gwiazdy i ruchacza

kdxxxxxxx - jesteś facetem prawiczkiem :D hahaha

Chciałbyś - nikt normalny nie chce faceta który przespałby się ze wszystkim co ma puls...

Gość kdxxxxxxx
a ja powiem tak:dla ruchaczy są łatwe dziewczyny. i wszyscy są zadowoleni.

Moorland Ja nie musze chcieć tak po prostu jest :*

Gość kdxxxxxxx
jestem dziewczyną i mam spokojnego , porządnego chłopaka, bo takiego chciałam. A facetom naprawdę trudno zrozumiec, ze porządna dziewczyna chce porządnego chłopaka, a nie ruchacza z " doświadczeniem"

Gość kdxxxxxxx
Ale na boku go zdradzam bo nie chcę być z moim ciepłym porządnym "misiem" a mój kochanek to taki bad boy ❤️ lubie jak nademną dominuje i każe robić sobie loda 👄

Gość 878787
o kurwa nie do wiary że kobiety same srają do własnego gniazda :O rzecz w tym,że faceci opluwają kobiety które sie puszczają podczas gdy sami nie są lepsi. Sami są łatwi i puszczalscy,bo niewiele trzeba y zachęcić ich do seksu i nie mierzą wyżej,tylko właśnie do tych puszczalskich lasek :P są siebie warci

Gość 878787
"każdy lubi seks ale tak już jest facet jest zdobywcą a kobieta powinna się szanować skoro chcą im dawać d**y to niech się potem nie rzucają o to że idą do nich po bzykać bo wiedzą że im da " nie wierze że to kobieta pisała,to pisał facet któremu sie uroiło że jest zdobywcą nawet jeśli nikogo nie zdobył bo puszczalska laska która każdemu wskakuje do wyra to żadna tam zdobycz 🖐️ facet jej nie zdobywał,bo nie musiał.

Gość 878787
szanowanie się seksualne polega na czymś innym,rzecz nie w tym kto kogo zdobywa a kto daje sie zdobywać tylko w szanowaniu swojego ciała,w tym przypadku to określenie również dotyczy meżczyzn bonie można powiedzieć o facecie który chodzi do burdelu że sie szanuje.Nie szanuje bo wsadza fiuta w cipę,w której mogą być wszystkie syfy świata,może zachorować na paskudne gówno,ale ma to za nic,więc sie nie szanuje.

Gość niezooooooo9999
to pisała kobieta ;) pewnie

Gość 878787
"Zawsze to ja mogę powiedzieć, że go zaliczyłam, a nie on mnie" no właśnie,przecież w przypadku przygodnego seksu nie można jednoznacznie stwierdzić kto kogo zaliczył a kto dał sie zaliczyć ( ja jestem w ogóle zdania że to nie funkjonuje w tym przypadku,obydwoje mają taką samą mentalność,chcą po prostu sie poseksić i wykorzystują do tego przypadkowe ciało) więc można dla podwyższenia swojej niskiej wartości wmówić sobie że sie kogoś zdobyło :) a racja,to wszystko miałoby więcej sensu gdyby faceci byli porządni a skoro nie są,to porządne koiety przegrywają i nie mają racji bytu. bo sie nie doczekają na porządnych,ahhahaha. Więc stwierdzają że też sie pobawią jak faceci oni to przecież lubią :D

Gość 878787
"Żaden facet nie będzie chciał mieć dziewczynę która miała 15 partnerów seksualnych " ale do ruchania to by chcieli mieć więc NIECH SPIERDALAJĄ HIPOKRYCI :D:D

Gość ;;;;;;909009
tłumaczą to kobiety które same dają i zabolał ich ten temat dlatego tak się tłumaczą a nie potrafią autorowi odpowiedzieć na proste pytanie

Gość 878787
"łatwa to znaczy że się puszcza z każdym facetem co na nią spojrzy albo zgada do niej chwila rozmowy i już bzykanko " ojej i taki facet ma nie być łatwy? skoro wystarczyło mu że kobieta z nim pogadała i na niego spojrzała/on spojrzał na nią i z nią pogadał? jak widać są siebie warci :D a może taki facet powinien być dumny,że kogoś poderwał? chwila - jak to poderwał? :D co takiego zrobił żeby ją złamać i żeby mu uległa? tyle co nic,więc zero zdobywania! i upada mit faceta zdobywcy,ha

Gość gffggdfg
878787 Jak facet ma być zdobywcą skoro kobiety są łatwe i tak szybko rozkładają nogi?

Gość 878787
dobrze powiedziane,AUTOROWI :D ktoś inny też sie widać zorientowal że facet tylko udaje kobietę :) tacy faceci są głupi,ale kobieta która wyznaje poglądy uwłaczające kobietom to jest głupsza niż ustawa przewiduje. jak kobiety nie będą protestowały faceci nigdy nie zmienią podejścia. Ja tłumacze co mnie drażni i bulwersuje - nie równe traktowanie płci,nawet jak robią to samo. Nie byłoby problemu gdyy oprócz łatwych kobiet uznawało sie tak samo łatwych męzczyzn.Jest gorzej,jeśli kobieta pozostaje łatwąa facetowi przypisuje sie tytuł zdobywcy mimo że na to miano nie zasłużył,bo niczym szczególnym sie nie wykazał. Drażnią mnie także koiety które śmieją się z prawiczków bo potem faceci tracą prawictwo tylko dlatego,żeby nie być pośmiewiskiem. A tymczasem są koiety które wolą prawiczków od tych pseudo zdobywców.

Gość 878787
dobrze powiedziane,AUTOROWI :D ktoś inny też sie widać zorientowal że facet tylko udaje kobietę :) tacy faceci są głupi,ale kobieta która wyznaje poglądy uwłaczające kobietom to jest głupsza niż ustawa przewiduje. jak kobiety nie będą protestowały faceci nigdy nie zmienią podejścia. Ja tłumacze co mnie drażni i bulwersuje - nie równe traktowanie płci,nawet jak robią to samo. Nie byłoby problemu gdyy oprócz łatwych kobiet uznawało sie tak samo łatwych męzczyzn.Jest gorzej,jeśli kobieta pozostaje łatwąa facetowi przypisuje sie tytuł zdobywcy mimo że na to miano nie zasłużył,bo niczym szczególnym sie nie wykazał. Drażnią mnie także koiety które śmieją się z prawiczków bo potem faceci tracą prawictwo tylko dlatego,żeby nie być pośmiewiskiem. A tymczasem są koiety które wolą prawiczków od tych pseudo zdobywców.

Gość ;;;;;;909009
no właśnie jak facet ma być zdobywcą jak tu same dziwki są

Gość 878787
dobrze powiedziane,AUTOROWI :D ktoś inny też sie widać zorientowal że facet tylko udaje kobietę :) tacy faceci są głupi,ale kobieta która wyznaje poglądy uwłaczające kobietom to jest głupsza niż ustawa przewiduje. jak kobiety nie będą protestowały faceci nigdy nie zmienią podejścia. Ja tłumacze co mnie drażni i bulwersuje - nie równe traktowanie płci,nawet jak robią to samo. Nie byłoby problemu gdyy oprócz łatwych kobiet uznawało sie tak samo łatwych męzczyzn.Jest gorzej,jeśli kobieta pozostaje łatwąa facetowi przypisuje sie tytuł zdobywcy mimo że na to miano nie zasłużył,bo niczym szczególnym sie nie wykazał. Drażnią mnie także koiety które śmieją się z prawiczków bo potem faceci tracą prawictwo tylko dlatego,żeby nie być pośmiewiskiem. A tymczasem są kobiety które wolą prawiczków od tych pseudo zdobywców.

Gość ;;;;;;909009
pewnie sama dajesz dlatego tak się oburzasz

Gość ;;;;;;909009
i po co 3 razy to samo dałaś

Gość 878787
odpowiedź bardzo prosta,zdobywać porządne kobiety a omijać szerokim łukiem puszczalskie :) a ja nikomu nie daję,seks to obustronne dawanie i branie a nie że to kobieta coś daje a facet to bierze.facet też ma ciało które oddaje do pieszczenia kobiecie. przepraszam za zdulowane posty,coś mi net zwiesza

Gość ;;;;;;909009
ale tak już jest i tak będzie i nikt tego nie zmieni facet jest zdobywcą a kobieta ma się szanować a nie rozkładać nogi każdemu

Gość 878787
no najlepsze jest to,że wręcz przeciwnie. Pewnie miałabym to wszystko w dupie gdybym z każdym sie seksiła.Cieszyłabym sie że jest duzo chętnych do zabawy.Nie potrzebowałabym związku więc co by mnie obchodziło jacy są faceci i co myślą? A tak nie mam tego w dupie dlatego że też chciałaym znaleźć porządnego męzczyzne a gdzie bym nie popatrzyła - to ruchacze szowiniści i hipokryci. I można sie załamać,z nikim dogadać sie nie można,każdy leci na te co od razu chcą seksu,bo tak prościej pluje sobie w brode że taka porządna jestem no jak na razie absoltunie nic z tego nie mam ;)