Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyKasia2323

czy warto kupić kombinezon Tchibo

Polecane posty

Gość ladyKasia2323

słyszałam o nim same superlatywy ceny uzywanych na allegro są kosmiczne, czy ktoś się orientuje ile kosztuje taki nowy? proszę o opinie

Gość ladyKasia2323
up

Dlamnie są na medal!!Teraz druga córa śmigac bedzie!!Lekkie-a przytym cieple,przepuszczaja powietrze-a nigdy nie przemakaja!!! I mają odblaski na nogawkach i rękawach:) warte swojej ceny!

Gość to dziwne bo ceny nowych
w firmowym sklepie sa normalne i nie wysokie. po kij kupujesz na allegro?

a kombinezony jak kombinezony. takie same ma kappahl, cubus i reflex.

i lindex

Gość ladyKasia2323
w mojej okolicy nie ma sklepu tchibo, musialabym jechac conajmniej 100km,zastanawiam sie ile kosztuje nowy skoro uzywane na allegro sa po 200zł

co roku drożej 2 lata temu 179? a 3 lata temu chyba 150zł jak na kombinezon 2 częściowy to nie tak źle i rozmiary łączone tzn 110-116, 98-104 tylko o ile te z poprzednich kolekcji wytrzymywały spokojnie 2 sezony to ostatni kombinezon, który kupiłam w 2010 roku - taki błękitno-brązowy na koniec 2 sezonu nie wytrzymał i w spodniach na kolanach mamy dziurę :(

no ale przeciez jest firmowy sklep internetowy. ludzie ile lat bedziecie sie jeszcze dawac rznac na allegro?

na razie w sklepach tchibo (internetowym i stacjonarnych) sa rzeczy na jesien (kalosze, ubrania przeciwdeszczowe, rajstopy) i do szkoly (plecaki itd). ziowe beda pewnie dopiero przed zima.

Gość ladyKasia2323
w najnowszym katalogu widzialam zapowiedz ze beda juz dostepne od 25 wrzesnia a to dopiero jesień

ja nie widzialam zapowiedzi, tylko intuicyjnie wiem ze w kazdej sieciowce wrzucaja odziez zimowa na jesieni przed zima, a po lecie jest jeszcze jesienna. tak dzialaja wszystkie sklepy. dopiero co konczy sie lato, wiec nie ma co sie spodziewac kombinezonow w sklepach. w pazdzierniku pewnie juz cos bedzie. generalnie nie ma co przeplacac na allegro, bo tam was tak rabia az chce sie smiac.

Gość ladyKasia2323
dziwne nie dziwne ale dzwonilam nawet do tchibo w magnolii we wrocławiu i tam mi pani powiedziałaze od 25 juz beda w sprzedazy ale ceny nie zna

no ale przeciez pisze, ze to normalne ze sa przed zima. 25 wrzesien to juz prawie pazdziernik, pelna jesien, wiec moga juz byc takie rzeczy w sklepach. nie wiem o co ci chodzilo. zreszta nie wazne kiedy beda. tchibo to zwykla sieciowka robiaca mydlo i powidlo (od kawy, po gabki do mycia). takie same kombinezony mozna kupic w innych sieciowkach za podobna kase.

Gość w outlecie Tchibo
byly w zeszlym roku do roz 98 za 20 to sobie policzcie jak was robia!