Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosiaa Samosiaa

Mój facet chce dziecka na siłę :(

Polecane posty

Gość Zosiaa Samosiaa

Co robić? Mam 21 lat On 26 znamy się kupę lat, ale jesteśmy razem bardzo krótko. Nie jestem gotowa na dziecko, ale On najwyraźniej tego nie dopuszcza. Twierdzi, że mamy warunki, bo ma dobra prace i mieszkanie. Wczoraj kolejny raz ściągnął prezerwatywę tuż przed wytryskiem, twierdząc, że przypadkowo się zsunęła.. Jak mu przemowić do rozsądku..?

Gość g;osadn;ofhdskusuygfidzf
porozmawiaj z nim na spokojne, przedstaw swoje argumenty, nie bo nie nie wystarczy. a jak to nie pomoże weś zabezpieczenie na siebie. chociaż nie wiem czy warto być z człowiekiem który nie szanuje twojego zdania w tak ważnym temacie i jeszcze na dodatek stosuje takie brzydkie sztuczki.

Gość Zosiaa Samosiaa
Z jedenj strony staram sie Go zrozumiec. Jest sam od pięciu lat bez rodziny. Rodzice wyjechali za granice, gdy miał 20 lat i od tamtej pory tęskni za rodziną. Stąd te sztuczki..

Gość Znxnxj
Pojbany ten koleś twój dziecka nie robi sie z tęsknoty za rodzina co to wogole za wytłumaczenie...ty masz dopiero 21 lat....poczekajcie jeszcze troche...naprawde nie fair zachowanie z jego strony

Gość Znxnxj
Ty będziesz je nosić 9miesiecy a nie on dziecko powinno być chciane...zeby pozniej depresji nie było...

Gość Zosiaa Samosiaa
byłam z poprzednim partnerem 2 lata i bardzo chcialam dziecka, ale znów On nie miał perspektyw.. Terraz to ja nie jestem pewna, czy jestem gotowa, bo są perspektywy, ale checi brak.. Chora ma głowa...

Gość g;osadn;ofhdskusuygfidzf
sam? a ty to co? trochę mi się nie podoba taka postawa. by dziecko było szczęśliwe to przede wszystkim wy musicie być szczęśliwi ze sobą. ty będziesz zawsze pamiętać że do urodzenia tego dziecka cię przymusiła a i on chyba nie czuje się z tobą w pełni komfortowo skoro tak postępuje. może się tak zdarzyć że będziesz tylko matką jego dziecka a chyba tego nie chcesz.