Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczy Tanaloka

przystojny ustawiony facet na wozku szuka dziewczyny.

Polecane posty

Gość Oczy Tanaloka
mieszkam sam i prowadze auto. jakies vszczegoly to na emila prosze. kolawi bdaja sobie rade tylko w nie ktorych prztpadkach pomocy potrzebuja lecz nie jest to opieka nad nimi, tak samo jak zdrowy sie rozlozy ja mu pomoge zaopiekuje potrafie zajac sie domem itp.

Gość Oczy Tanaloka
niby tak

Gość knieja
byłam z facetem na wózku i nie było źle sama zepsułam związek, byl mily zaradny odpowiedzialny mialam wszystko ale koleżanki mnie buntowały i zniszczyłam to teraz żałuję on mnie juz nie chce, a bylo i jest wart niepełnosprawni tez potrafią byc dobrymi mężami, kochankami, nie mozna ich skreslac bo moga dac wiecej niz sie zdaje. Podziwiam autora i jego odwagę.

Gość cicilinka
aby kochal i cos mogl reszte idze przeskoczyc. autor jakas sie chociaz odezwala czy tylko pustaki wypisuja bzdury?

Gość timaka
jestes nadal wolny?

Gość olipcia
sekret ale ty musisz byc zrytym osobnikiem

Gość sekret urody
no chyba nie zaprzeczysz,że tego nie robisz

Gość olipcia
sekret wyluzuj z tym chamstwem, chciala bym abys zakosztowal zycia na wozku lub znal takich ludzi. zreszta jestes ponizej robaka wiec nic madrego do przeslania nie masz. Pa

Gość sekret urody
jakie chamstwo? nie srasz czy jak? pewnie walisz jeszcze bardziej niz ta z filmiku:-D moze pokażesz?

Gość sekret urody
nie ma to jak zajebiste niesrające laski:-D a gówna walą jak krowa

Gość sekret urody
a skąd ty wiesz z kim ty piszesz ciemniaku jeden,moze to psychol albo się nudzi i jebie z twoich wypocin i litości

Gość olipcia
z tego co widac z nikm normalnym

Gość gosc 111
znam sprawnych facetow nierobow,na ktorych zony,dziewczyny pracuja,charuja w domu przy dzieciach,..Ci flustraci sprawni mowia,ze facet na wozku to nic sami sa gowno warci,gdyby usiedli na wozkach to by plakali,bo nie nauczeni sa pracy..Zanim ktos skrytykuje obrazi kogos kto usiadl na wozek,niech pomysli,ze sam moze usiasc na wozek..liczy sie charakter czlowieka,sam czlowiek to co moze dac z siebie,sa ograniczenia ale nie kazdy wszystko moze czy umie.

Gość gość
tepych kobiet nie brakuje liczy sie kasa i duzy ch... ..mnie smieszy jak takie lalunie maja wysokie mniemanie o sobie poza wygladem gowno maja.kazdy moze byc i istac sie niepelnosprawnym,najgorsze est umtslowa niesprawnosc wielu ludzi.

Gość gość roman
Poruszam sie na wozku od 20lat jestem samodzielny i niezalezny mieszkam sam,nie licze na nikogo bo czlowiek powinien dawac sobie rade.Nie ma co sie uzalac nad soba,jest wielu sprawnych uzaaacych sie nad soba,znam takich co nie potrafia zabrac sie do pracy tylko kobiety na nich pracuja,znam kobiety lub znalem ktore liczaa tylko na to by facet dawal kase ale same nie potrafia isc do pracy.Potarafie sam zrobic zakupy,wyprac posprzatac,niczego nie oczekuje niechce byc ciezarem,i nikogo nie obciazac i nikt nie musi sie litowac czy poswiecac mi.Nikt nie jest niczyja wlasnoscia kazdy zasluguje na milosc,szacunek wiec do tych co nie chca byc z takim na wozku to niech nie beda i nie oceniaja i nie pisza glupot bo to oznacza o nich samych o ich niskim poziomi inteligenci.

Gość Ona Ana
Witam Myślę że to żaden problem jeśli ktoś jest na wózku . Wazne by była chemia która połączy te dwie osoby. Jak ktoś napisał nigdy nie wiadomo co może nam się w życiu przytrafić. Pozdrawiam i życzę więcej zrozumienia. Pozdrawiam Anna