Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natejloniowy

co robic / chodzi o moja dziewczyny

Polecane posty

Gość natejloniowy

Moja dziewczyna ma 164 cm wzrostu i wazy 60 kg . Uwazam ze jest idealna ,ona tez sie dobrze ze soba czula ale od pewno czasu widze ze jej rodzice wytykaja ze jest przy kosci i powinna schudnac .Dla mnie to paranoja ale ona widze zaczela malutko jesc i duzo cwiczyc .Czepiaja sie tez nawet czasem jej pewnej dysfunkcji ktorej ledwo sie mozna dopatrzec ,moze tylko jak sie usmiecha. Widze ze jej przykro kiedy to robia. Co zrobic,nie hce zeby wpadla jeszcze w jakas depresje.Czy sluszne jej takie zachowanie rodzicow chyba nie...

Gość natejloniowy
bardzo prosze o jakies rady bo juz sie gubie,zmienila sie widze to i sie martwie

Gość niezooooooo
mów jej że jest piękna dla ciebie idealna niech nie słuch rodziców bo może w paść w anoreksję wiem bo też ją miałam i był już jedną nogą w grobie nie życzę jej tego powiedz jej jakie będzie miała konsekwencje z tego odchudzania pokaż jej zdjęcia anorektyczek i zapytaj się jej czy chce tak wyglądać powiedz jej czy chce mieć dzieci kiedyś bo jak tak będzie się odchudzać zniknie jej okres i potem będzie miała straszne problemy zajściem w ciążę coś o tym wiem

Gość natejloniowy
@ja piernicze- chyba nie wiesz co znaczy slowo ,,gruba'' wlasnie wiem ale ona jest zamroczona mowi ,ze jak schudnie beda ja bardziej kochac