Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaniiittta

badanie histopatologiczne

Polecane posty

Gość aaaaniiittta

wyszla mi 3 grupa cytologii nieprawidlowe komorki nablonkowe. w szpitalu zrobiono mi kolposkopie i wycinki tkanek do badania histopatologicznego. za 10 dni mam wyniki. ale mam takie pytanie. czy mozna dalej brac tabletki antykoncepcyjne, po jakim czasie mozna wspolzyc. I CZY KTORAKOLWIEK Z WAS MIALA COS TAKIEGO ??

Gość eeeeeeee????????
A czemu nie zapytałaś w szpitalu tylko na forum?

Gość kasinka...
http://www.nazdrowie.pl/artykul/kolposkopia jesli nie ma innych wskazan wspolzyc nie nalezy przez 7 dni co do hormonow...roznie mowia...jesli jestes zakazona hpv i jest to jakis stan przedrakowy spotkalam sie ze stwierdzeniem, ze lepiej do konca leczenia odstawic pigulki (ulatwiaja wirusowi jego "dzialalnosc"). Ale najlepiej bedzie jak sie o to zapytasz swojego lekarza.

Gość aaaaniiittta
lekarz do ktorego zawsze chodze powiedzial ze moge brac dalej, a lekarz w szpitalu zebym poczekala na wyniki tej histopatologi.. dlatego pytam na forum ;]

Gość kasinka...
tu raczej ginekologa-onkologa nie spotkasz ;) predzej szukaj inf.przez google, na medycznych stronach. A skoro w szpitalu powiedziano Ci, ze masz poczekac na wyniki, ja zrozumialabym to tak - ten tydzien, czy dwa i tak juz niewiele zmieni, wiec lepiej niech pani sobie cyklu nie rozwala i blister dokonczy. A jesli wyniki hist-patu beda nieprawidlowe odstawi hormony.

Gość gość
jeśli masz jakieś wątpliwości lub pytania związane z badaniami histopatologicznymi to myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie kontakt z gabinetem lekarskim - ja korzystałam z porad takiego w Gliwicach - http://histamed.pl/kontakt/ bez problemu udzielono mi informacji, zawsze to pewność potwierdzona przez lekarza a nie kogoś z forum

Gość gość
Mi badania robił lekarz http://dariuszlange.pl/, mam do niego pełne zaufanie, bo to specjalista z ponad 30-letnim doświadczeniem w diagnostyce mikroskopowej nowotworów. Lekarz specjalizuje się badaniami mikroskopowymi histopatologicznymi i cytologicznymi w Gliwicach. Jeśli macie nie daleko, to jak najbardziej polecam do niego się udać.

Gość gość
Warto udać się do sprawdzonego miejsca, w którym zajmują się wykonywaniem badań histopatologicznych. Jeżeli mieszkacie w okolicach Gliwic to polecam wam wybrać się do www.histamed.pl Tam wykonacie odpowiednie badania.