Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffffd

Czy to prawda ,ze faceci wolą dziewice?

Polecane posty

Gość polidaktylia
debilom błona móz g przykrywa jak lewatywa

Gość jamesbondek :D
blona dziewicza to nie jest jedyny wyznacznik dziewictwa:P i w sumie nie oto chodzi:P Przestańcie po sobie jeździć jak napisał robercik1000000 dziewice dla prawiczków, niedziewice dla nieprawiczków. Chyba że jednak się zaakceptują w innym stanie. Ludzie nie zrozumiecie się dla jednych (zazwyczaj facetów) jest to ważne dla innych nie. I to nie jest kwestia debilstwa czy nie debilstwa. Ludzie mają różne wartości i lepiej żeby się dobierali wg nich.

i nie rozumiem jak lewatywa może przykrywać mózg?:D

Gość xoxoxox
oczywiscie ze wolą, odpowiedz dlaczego znajduje sie w temacie "telegonia"

Gość polidaktylia
lepszw błona w dupie niz w zupie

najśmieszniejsze jest to że na pytanie czy faceci wolą dziewicę większość facetów odpowiada że tak, ewentualnie że zaakceptują niedziewicę ale i tak woleliby dziewicę. Natomiast większość kobiet (a podkreślam pytanie jest kierowane do facetów) jest oburzona. No ale taka prawda faceci wolą dziewice.

Gość polidaktylia
a swoje prawictwo traca szybko iłatwo - hpoktryci - powinn a byc blona prawicza

nieprawda, ja straciłem bardzo przemyślanie. :P i podejrzewam że wielu facetów też.

Gość Lol:D i tyle
Wkurzające jest to babskie gadanie że faceci toto albo tamto. Jestem facetem i naprawdę myślę, że to nie prawda że facetom wszystko wolno. Tak samo nie wszystko wolno kobietom. To nie jest argument, że rzucam kamieniami bo wszyscy rzucają (a to prezentują kobiety pisząc właśnie takie bzdury). Powiem Państwu dlaczego dziewictwo jest ważne dla faceta. Facet z kobietę, z którą się zwiążę na całe życie będzie utrzymywać, poświęcać czas, siły. I chce mieć ten komfort psychiczny, że jest dla niej jedyny. Owszem może to prymitywne ale sparafrazuje ulubiony argument kobiet "mężczyźni tak mają". Kobiety takim samym argumentem tłumaczą nawet największą głupotę. A facetowi w życiu najbardziej zależy na tym by mieć w jego przekonaniu najporządniejszą kobietę świata (wiem że zaraz posypią się na mnie gromy, że jak to przecież ja jestem porządna itd). Facet czuje się niekomfortowo wiedząc że ktoś inny ruchał jego wybrankę. Tak, jest zazdrosny. Kobiety potrafią być zazdrosne bo mężczyzna spojrzał się na jakąś babkę - uwaga spojrzał tylko -> nie dotykał, nie rozbierał, nie całował, nie dymał. A Kobiety są zdziwione, że facetowi przeszkadza że ktoś inny ruchał jego pannę. Myśleć trzeba Szanowne Kobiety:P

Gość jamesbondek:D
dokładnie tak to działa jak napisałeś:) nie można zarzucać wszystkim facetom hipokryzji: nie można powiedzieć o prawiczku, który zwiążę się z niedziewicą że jest hipokrytą :P bo on nie spał z inną laską :P I już nie splaszczajcie dziewictwa do błonki:P bo to śmieszne po prostu

Gość Lol:D i tyle
no właśnie:) każdy przypadek jest inny i trudno oceniać. Zdarzają się tacy którzy chcą sobie tylko pozaliczać - wg mnie okropni ludzie. I owszem taki facet który tak żył i wymagał od partnerki że z nim przeżyje swój pierwszy raz jest hipokrytą ale to margines. Zazwyczaj to kobiety mają większe doświadczenie właśnie przez to że skorzystały z takich "usług" bo były młode i głupie (nie oceniam). Ale jak się słyszy potem od takiej dziewczyny że jakiś facet tylko spojrzy się na jakąś inną dziewczynę to powstaje pytanie kto tu jest bardziej prymitywny i skupia się na bzdurach?:D

Gość hfhfhfhfhfh
a co jak kobieta jest najporzadniejsza? nie trzeba do tego byc dziewicą wystarczy ze to facet ja zawiodl i zdradzil i co ona ma zostac sama albo liczyc tylko na kolejnego ruchacza bo juz nie jest dziewicą? chciala byc z tym jedynym do konca ale zycie pokazalo jej ze to nierealne przeciez nie zostałaby ze zdrajcą

Gość hfhfhfhfhfh
a mogloby isie okazac ze pokocha kogos bardziej niz tamtego

Gość hjkyuki
"hfhfhfhfhfh a co jak kobieta jest najporzadniejsza? nie trzeba do tego byc dziewicą wystarczy ze to facet ja zawiodl i zdradzil i co ona ma zostac sama albo liczyc tylko na kolejnego ruchacza bo juz nie jest dziewicą? chciala byc z tym jedynym do konca ale zycie pokazalo jej ze to nierealne przeciez nie zostałaby ze zdrajcą" Jeśli był to seks w związku to nie jest gorsza od dziewicy. Chodzi o seks układy,i jednorazowe przygody i romanse z zajętymi to jest nie do zaakceptowania. A tych ruchaczy to same wybieracie więc tu czy trafisz na porządnego faceta (prawiczka i nie-prawiczka) czy na ruchacza to już Twoja w tym głowa.

Gość męzczyzni żyją złudzeniami
marzą o czystej,o porządnej a jak juz taka się pojawia w ich życiu to - dają tzw ciałą na całej linii żeby wymagać od kogoś najpierw trzeba samemu wobec siebie być w porządku,no i zachowywać się dojrzale,a z tym przewaznie jest problem ja zaoferowałam najlepszy pakiet jaki mógłby być,czystość,wierność,uczciwość...etc mój minus- to mam tzw trudny charakter,a może po prostu zbyt wiele wymagam,ale myśle ze mam do tego prawo

Gość eminnnnakkkaaa
wlozcie s e kaszmirowe berety

Gość ja tam wolę piękną
bieliznę i szpilki niż przycmiewac urodę beretką!

Gość eminnnnakkkaaa
wg KK kobieta powin anosic worek burke i stroje jak z 19 wieku i chustk e na glowe

Jak zwykle dyskusja w takich klimatach toczy się na zasadzie faceci są źli. Zgadzam się, że żeby wymagać trzeba samemu być w porządku. Tam chodziło o "najporządniejszą" w standardach jakiegoś faceta: dla jednego porządna jest tylko dziewica, dla drugiego może być niedziewica. To osobisty wybór. Np nie można powiedzieć o zgwałconej kobiecie, że jest nieporządna mimo że nie jest dziewicą - nie zmienia to jednak faktu, że najpewniej mężczyzna nie chciałby być ze zgwałconą kobietą (mimo, że uważałby ją za porządną etc). Przypadków można wymyślić tysiące, ale w odpowiedzi na pytanie: tak mężczyźni przeważnie wolą dziewice - bo takie było pytanie, Ludzie sami sobie komplikują życie i może zakończmy życzeniami, żeby ludzie się dobrze się dobierali:)

Gość eminnnnakkkaaa
ciemnota ma sie dobrze

Gość hjjhjhjhjhj
zgwałcona kobieta ma przejebane niesprawiedliwie - nie dość że doznała strasznej krzywdy i to przez "mężczyzn" to jeszcze ma mniejsze szanse na faceta,no całe życie zjebane sama sobą sie brzydzi,nienawidzi,wstręt do seksu,do facetów ja bym sie zabiła jakby mnie to spotkało

Gość kolonna
to kaplani i politycy nakzuja , wychwalja i propaguje przemoc wobec kobiet

Ludzie jaka ciemnota - to odpowiedź na pytanie. A zgadzam się gwałt to straszne przestępstwo i osobiście sądzę że dla gwałcicieli powinna być kara śmierci.

no po części masz rację i część kapłanów i część polityków, ale niestety też część kobiet ale to do innej dyskusji. Pamiętam że kiedyś zgwałcono moją dalszą znajomą - tak jak początkowo została potraktowana przez policję woła o pomstę do nieba. Policjantka powiedziała jej że "pies nie weźmie póki suka nie da" i odrzuciła jej zgłoszenie. Na szczęście ta "pani" w policji już nie pracuje.

Gość fhfhfhhfff
nie do wiary że policjantka jako kobieta okazała sie tak okrutna,a to przecież mogłoby także i ją spotkać ciekawe czy by wtedy tak gadała

Gość dopisze sie i ja
Tak facei wolą dziewice.

na szczęście dyscyplinarnie ją wyrzucono z policji. Ale ten straszny przykład pokazuje jak kwestie seksualne są ważne i jakie budzą emocje. Ta dziewczyna długo leczyła się psychiatrycznie po tym i z tego co mi wiadomo nie ma nikogo (w sensie nie jest z żadnym facetem). Może to niech będzie konkluzja, że dziewictwo i prawictwo są jednak ważne i trzeba się 100 razy zastanowić z kim się je straci (wiadomo, że zdarzają się tragedie np gwałty albo okrutne pomyłki, ale trzeba robić wszystko by im zapobiegać)

Gość albalongga
kaplani i pollitycy to bestie

Gość Krecik:D
A co mają do tego pytania kaplani i politycy?

Gość ambroisine
a kto ma fiksacje na punkcie dzieiwctwa/ no religiei od kolyski trwa reliigjna indoktrynacja i w szkole tez