Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusinka**

LIPIEC 2013???

Polecane posty

Gość mamusinka**

witam wszystkie kobietki starające się własnie w tym miesiącu o dzidzie.. takiego tematu jeszcze tutaj nie widzialam.. mam nadzieje że ktoś do mnie dołączy.. mam nadzieje że w tym cyklu sie uda i w lipcu bede po raz drugi mamą..

Gość ale kogo to obchodzi?
chyba raczej w czerwu moja droga!

Gość mamusinka**
no tak faktycznie pomyłka.. da się jakoś usunąć temat?

Gość dwupaczek???
Hej jestem w takim razie pierwsza. Zaczynam staranka w tym cyklu. Dzisiaj 6 dzień. Robiłam usg - wszystko ok na razie. Jedziemy na małe wakacje z M od niedzieli, a więc będzie się działo.... 22.10 mam wizytę u gina, który ma sprawdzić czy była owulka i czy zaordynować odpowiednie leki :) Zobaczymy.... Nie nastawiam się jakoś specjalnie, co będzie to będzie. Już kilka razy myśleliśmy, że coś się wykluje, ale na razie nic z tego.... Dodam że mam już dziecko, ale na tyle duże, że przydałoby się dla niego rodzeństwo :)

Gość dwupaczek???
up podnoszę :) Dołączy ktoś do mnie ?

Gość mama na nowo
hej.. my również zaczynamy starania.. jakos na dniach bedzie owulacja.. moze tym razem sie uda.. bo niestety ani na maj ani na czerwiec nie udało się nam załapać :)

Gość makatka03
mama na nowo - zaczynałyśmy razem - nam też maj i czerwiec przeszedł koło nosa

My tez bedziemy sie starc w tym cyklu, dziś mam 2 dc. W pierwszą ciążę udalo mi sie zajść za pierwszym razem, ale nie bylo szczesliwego finału... :( Mam nadzieje, że tym razem wszystko będzie ok :)

Gość ja tylko dodam
ja za 5 dni testuje.jestem w 25dc,mam okropny sluz...przez kilka dni od jakos 18dc mialam plamienia,ale ustapily. ciekawe co z tego wyniknie

Gość lukuczka
nie obserwuję śluzu, nie mam pojęcia kiedy owulacja, chcę drugie dziecko więc uprawiam seks by zajść w ciążę:-) tyle...:D

Gość makatka03
a ja obserwowałam śluz i mierzyłam temperaturę :) trochę z ciekawości, bo nigdy tego nie robiłam i chciałam zobaczyć jak właściwie organizm się zachowuje w czasie cyklu i oczywiście również żeby wspomóc się w staraniu o dziecko. Więc obserwowałam, wiedziałam kiedy teoretycznie jest owulacja i mimo to jak narazie "klops". Zobaczymy co bedzie dalej

Gość a co za różnica
Nie za wczesnie na taki temat tzn LIPIEC??? Przeciez topiki miesiacznych są dla tych co już wiedzą o ciąży a nie ją planują...dla tych są te dla staraczek...Ehhhh

Gość mamusinka**
,, a co za różnica" ŻEGNAMY :)

Gość lukuczka
jestem, ja już wiem, że jestem w ciąży, a termin w lipcu:-) Cieszę się, nawet szybko poszło:-)

Gość mamaamaa
to gratulacje,jestes pierwsza. ja testuje za kilka dni.

Gość lukuczka
dziękuję, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze:-) i że nie czeka mnie zazdrość mojej córki i jakieś straszne rzeczy, o których piszą niektórzy:-)

Gość mamaamaa
ile twoja corka ma lat? moj syn prawie 3

Gość lukuczka
moja ma 3 lata i 3 miesiące, także, jak dobrze pójdzie będzie 4 lata różnicy, ale raczej nie jest zazdrosna, mam brata 5 lat, no ale nie jest z nami na co dzień.

Gość mamaamaa
to spokojnie,nie ma co za wczasu sie zastanawiac jak bedzie,zycie pokaze:)

Gość no i jak wam poszło?
????

Witam na pokładzie, dzisiaj robiłam test i wszystko wskazuje na to, że jestem w ciąży - 2 listopada idę potwierdzać :)

Gość Lipcówka 2013
Witam Ja tez dołączam się do szczęsliwych mam Lipiec 2013 :) Mój test pokazał dwie kreseczki, w nastepnym tygodniu wizyta u gina i bedziemy rosnąć :)

Witam. Ja z niecierpliwością czekam do jutra, biegnę po test i środe rano sprawdzam. Bardzo chciałabym, żeby były dwie wyraźne kreski :) mam teraz 26 dzień cyklu współżycie było 7 i 9 dnia. Jak myślicie jest szansa?